И З Р А Е Л 31

• 23 407
  • 299
  •   1
Отговори
# 165
Сара ,честито и от мен .     bouquet

Добре дошли на новите кадри !  Wink

sladuran4et0
  на колко си ?

# 166
  • На дивана, под юргана
Боря се с гугутки. Някой да е успял да убеди гугутки да си образуват семейното ложе на друго място, не във вашия дом?
Става въпрос за двойка гугутки, които използват какви ли ниши, за да гнездят. Мъжът ми им бутна гнездата с идея, че ще се преместят на друго място, но те са си харесали нашата къща. Проблемът е, че като загнездят в някоя ниша, тя става на практика неизползваема за нас - обикновено е до прозорец, значи прозорецът след това не можеш да го отваряш, щорите трябва да са пуснати и т.н., защото не искаме да ги разгонваме след като са снесли яйца или след като пиленцата са се излюпили  newsm78
Вече само като чуя "гу-гу-гу", настръхвам. Снимала съм и гугутките и гнездата, но не съм качила снимките в нета  Laughing Какво да ги правя? Миналата година действахме по един съвет да сложим шумолящи пликчета и нямахме гугутки, но тази година пликчетата не им пречат. По-миналата година сложихме шишове в сандъчетата с подправки, те ги избутаха и направиха гнездото между шишовете (не питайте как сме ги махали, за да не се наранят малките пиленца, след като се излюпиха  ooooh!)

Мента, предполагам, че ако успеете да им предложите нещо по-добро в непосредствена близост до тази ниша ще се преместят...

# 167
Здравейте мацки и мацок!

Добре сте ни дошли и новите попълнения!

Главата ми пуши предпразнично  Close, никога не си купувайте билети през интернет за българия еър, идваха ми по- ефтино с 200 долара от ел ал и реших да се възползвам. Сега от Мастер карт ми казват, че плащането е извършено, а Бг Еър отричат. Ще се оправят нещата, но трябват нерви и хиляди телефони  #Cussing out  #Cussing out  #2gunfire .

Мента, ние също миналата година си отгледахме поколение гугутки, добре че тази година не се върнаха.
Едни познати викаха хевра, която пръска срещу тях и оттогава не са имали проблеми с йоним.

# 168
Здравейте, мили момичета  bouquet
Благодаря за пожеланията за р.д. на дъщеря ми,аз едва сега се добирам до компа,доста съм уморена тези дни.
 welcome на всички новодошли.
Много е било красиво на годишнината на Тел Авив...
Криси,честита дъщеричка stork-girl.Да ви е жива и здрава,много радост да ви носи!
Усмихнат ден на всички!
Тали,успех,пази си нервите  bouquet

# 169
Гугутки имам на прозореца на Шахар ...мамка им ! Буди се детето и го е страх , кацат и на климатика (под прозореца)....Голяма напаст!
Тали, аман значи! Пу!
Ели, какво си уморена  ?

# 170
  • На дивана, под юргана
Тали, не каза какво стана с билетите за Депеш Мод.

# 171
Здравейте хора от тия деца не мога да се добера до комп  smile3511
В работата ако успея нещо да прочета и да напиша  Grinning
Да се похваля в неделя направихме шоколадовите топки на Тали и кюфтенцата от риба тон на Ментичка - мнооооого бяха вкусни и двете неща.
Пешек най-сърдечни поздравления за хубавите новини!
Честито и за бебе Елеонора - много хубаво именце.
Хайде не остана време приготвихте ли мацата за Песах - готови ли сте, нашите магазини вече са заредени с яйца и бои и куп джунджурии за украса.
Малко спам - Тигър Мигър май преасфалтират алеите на паркчето Св.Троица.  newsm44

# 172
ами аз съм на 13 и половина Laughing  Честито бебе на Криси   ylinfant  smile3541 Hug Скоро идва Великден . Кой ще меси козунаци  Joy?

# 173
  • На дивана, под юргана
Още малко спам...

Да, така е, преасфалтират ги. Имам едно кофти предчувствие обаче... дано да се окаже грешно. Опасявам се, да не сложат старите ръждасяли играчки - пързалки, люлки, катерушки... щото тогава всичко ще бъде "хубава работа, ама българска".

# 174
Ето малко снимчици от мен  Simple Smile http://www.snimka.bg/album.php?album_id=361683 ... паролата е meginka

# 175
 Ей момичета и момче,какво правите вие??? Shocked #Crazy ShockedНямате настигане!

Ние утре имаме среща в Тел Авив в "лишка акешер" или нещо подобно newsm78,за моите документи.Май ще е нещо като интервю.Някои бил ли е там,знаете ли какви въпроси задават и т.н... Rolling Eyes?

Връщам се да ви дочитам!  bouquet

# 176
Добре дошли на новите попълнения!  bouquet

Мента,след задълбочено проучване,Павел Баня е най-доброто място за лечение на коксартрози,артрити и др.Обаче на моя мъж много не му се ходи,с тия негови приятели!Особенно е притеснен за мен,казвам му,че никой няма да ме вземе,или в най-лошия случай,на третия ден ще ме върнат Mr. Green

Пете,много харесвам Боди Шоп,но много трудно се сдобивам с него,нали в БГ го няма.Ето кой ще ме снабди следващия път Mr. GreenА какви са новите аромати,били споделила!

# 177
Цани включвам се набързо по твоя въпрос.
Като Мисрад ХаКешер( Бюро по връзките,може да се преведе буквално) на мен ми е познато, но има и други наименования. Това, че вече сте стигнали до интервюто е един вид напредък. Всички смесени двойки преминават през това интервю, трябва да носите всички документи, както и твоята БГ лична карта. Въпросите са горе-долу следните:
      Били ли сте женени преди това? (отнася се и за теб и за съпруга ти)
      Къде и как се запознахте?
      Датата на сватбата?( нас лично ни изпробва с този въпрос, като смяташе, че ще се замислим.Например все едно случайно подхвърли, че сме се оженили 2006, на което и двамата с мъжа ми едновременно отговорихме -не, 2005)
     Пита кой какво работи? Теб може да пита какво ти искаш да правиш в Израел? И т.н. Подобно на Мисрад ХаПним.
     Не се притеснявай, дръж си с е съвсем естествено. Това е просто поредната бюрократична част нищо повече. Стискам палци и пиши как е минало. Дано съм ти помогнала  Hug

# 178
canitka, при кого сте на интервю ? При Сузи ? Не се притеснявай.Дръж се естествено, не си престъпник , горе главата! Няма нищо  странно - въпроси, отговори, може и да се пошегуваш даже . Не бери грижа щом няма какво да криеш. Simple Smile

sladuran4et0 , хубавица като майка си !  Grinning  suni4ka , последни приготовления за Песах утре сутринта. Всичкия хамец от утре още  го чистя .След това  покупки  и пълнене на вече  почистения хладилник .Така ... Тази вечер започвам  последно шкафовете и ще пада хвърляне на разни щуротии от кухнята.Утре сутрин довършвам работата и така. Една хубава прахосмукачка в последния момент още веднъж накрая , че кой знае къде още има трохи из къщата заради децата ...гледам даже в процепите на дивана , между гънките има торхи  Crazy hahaha ... Щори баш няма да мия ... Саги взе , че се засили вчера като един достоен Спайдърмен   - тича срещу щорите и прас ! Счупи 5 щори, сега зее дупка  ooooh! ... Мани ... Добре , че не ФрЪкНа СпайдърменЪТ право през щорите , че има решетка  , иначе ...  Crazy

Наина , подарък ли си просиш ?  hahaha Много хубави аромати имат тези, които аз получих ...някакви нови аромати каза зълвата .Тя има хубав вкус и наистина  нацелва какво харесвам. Няма как да обясня  за ароматите ...едни свежи, цветни , но не на сапун , не на крем за ръце , не остри .....като парфюм са ... Кремчето за ръце чак се чудя как да го измажа на ръцете .... то е  с ухание на парфюм направо  Rolling Eyes Grinning .. Ще  го мажа в специални случаи когато си перя ръцете за целувка  hahaha .... или ръкомахам отблизо ..иначе  язък за кремчето  Mr. Green

# 179
Пете така се става Спайдърмен днеска щорите утре кой знае какво и накрая - ето ти СПАЙДЪРМЕН - как има да защитава сестра си ако някой й се кара и я закача тренира детето  Grinning

А освен маца какво друго ще готвите  и хапвате eat

Общи условия

Активация на акаунт