И З Р А Е Л 31

• 23 413
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
Душинки,липсвате ми!
Кога ли ще седна и аз да попиша повечко  newsm78

Криси,да ти е жива и здрава бебораната!Пиши за новия метод.

Нуша,добре дошла!  bouquet

# 151
 Добро утро !

Меги, добре дошла ! Как ни намери ? Каква е връзката  ти с Израел ако има такава ... Дано ти е интересно тук  Hug

Душинка  Simple Smile , и ти на нас  Grinning ...Така е с деца .... Я се вредиш на компа , я не ...

Вънка духа страшно, но не е студено....няма и слънце ... Днес не съм толкова червена .Минах на кафяви тонове - още не е почнало лятото и вече се изпекох , аман ! До август ще съм една от  всички  hahaha църна демек  ooooh! Хич не обичам . Ще си купя една шапка с голяма козирка поне лицето да не ми чернее толкова , а ръцете  от лактите надолу ...мани ... няма как. На голо ще съм в 5 тона цветове  hahaha Joy ....

Как забравихме да споменем , че преди няколко дена имаше един объркан кит до Тел Авив .Много хора го видели. Какво ли е станало с хайванчето ?  newsm78

# 152
  • Пловдив

Здравейте на всички  Hug
 Тук съм и си  чета , но няма какво да споделя и затова си мълча  Embarassed

Добре дошли на новите  newsm51

# 153
  • Пловдив
Криси, честита ти принцеска!

Добре дошли и на новите!
Днес в къщи пролетно почистване. Свеки мие прозорци, а аз на компа. Laughing Ама ме глезят де, сега ми е паднало.
Лек ден!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 11:33 от Pesheck

# 154
Ей, все едно за Песах чистите , а ?  Mr. Green

# 155
Благодаря за хубавото приветстване. smile3525 smile3525 Ами на мен ми е много интересно всичко свързано с Израел.Това е държавата която бих посетила като порасна.Мен ме зариби мама тя изчете всички теми от началото до сега и постоянно ми разказваше сякаш ми говори за вълшебна приказка и на мен ми стана много интересно и реших да се регистрирам  dance

# 156
sladuran4et0  welcome, надявам се,че и майка ти ще се включи Grinning.

Колкото повече, толкова по-весело! Hug
При нас звезди не се дават, защото ще вземем да засенчим другите форуми Mr. Green

Пешек да те глезят, така и трябва. Завиждам ти благородно за свекито Mr. Green  Heart Eyes

Хубав ден на всички  bouquet

# 157
 Тя майка й пише вече тука ....  Wink  Grinning Кажи на народа коя е майка ти , признай без бой !  Mr. Green

# 158
Уффф, сетих се ама, защото е написала,че само ни чете за това се заблудих.
     Тука са едни ветрове, един прах, хавал за домакините дето са чистили прозорци Grinning
     Нямам спомен дали сте обсъждали праховете за пране(израелските), че аз имам голям проблем с алергии, но съм инат и някои блузки си ги пера на ръка, че ми се разтягат. Последно използвах Сано Оксиджен ама ми предизвика страшен обрив, препоръчайте някакъв бебешки -хипоалергичен  Praynig.

# 159
sladuran4e, welcome

Добро утро и щастлива седмица на вси4ки!

Искам да споделя нещо с вас,което мисля ,4е си заслужава..Голямата ми дъщеря живее и у4и в Америка.Тази година я приеха във WASHINGTON UNIVERSITY.Всяка година университетът дава 2 безплатни стипендии за обу4ение.Тя кандатства за едната от тях ,но назна4иха интервюто в събота.Т.к.тя по4ита съботния ден ,трябва6е да се обади и да обясни ,4е няма да може да дойде на термина.Отговориха ѝ ,4е специално ще се съберат да интервюират   нея в петък,а другите избрани 5 4овека  -в събота.В неделя ѝ се обадиха и съобщиха,4е е една от пе4елив6ите..Голяма е радостта ни.И понеже всяка радост трябва да се споделя,ре6их да я споделя с вас.Благодаря на Бога отново и отново..
http://www.youtube.com/watch?v=5pIrykpwZQw&feature=related

# 160
Ами мама е Съничка  Grinning  как се досетихте ??? newsm78

# 161
  • Някъде там...
Сара ,страхотна новина.Пожелавам ти децата да те радват само с такива новини  Peace
Меги,аз в първия момент помислих,че си дъщерята на друга съфорумка предполагам,че момичетата така  Peace

Айде сега добро утро    food010

# 162
 Flutter съмняваш ли се ? Тука скрито няма  Mr. Green , sladuran4et0 !  Hug

Sarrah , много хубаво ! Радвайте се !  Grinning

# 163
Бори и аз помислих, че е на друга наша съфоромка( заради името) newsm78
     Сара много хубава новина, радвам се, че сподели с нас. Честито на дъщеря ти и много успехи и желая и за напред  bouquet.

# 164
  • T"A
Боря се с гугутки. Някой да е успял да убеди гугутки да си образуват семейното ложе на друго място, не във вашия дом?
Става въпрос за двойка гугутки, които използват какви ли ниши, за да гнездят. Мъжът ми им бутна гнездата с идея, че ще се преместят на друго място, но те са си харесали нашата къща. Проблемът е, че като загнездят в някоя ниша, тя става на практика неизползваема за нас - обикновено е до прозорец, значи прозорецът след това не можеш да го отваряш, щорите трябва да са пуснати и т.н., защото не искаме да ги разгонваме след като са снесли яйца или след като пиленцата са се излюпили  newsm78
Вече само като чуя "гу-гу-гу", настръхвам. Снимала съм и гугутките и гнездата, но не съм качила снимките в нета  Laughing Какво да ги правя? Миналата година действахме по един съвет да сложим шумолящи пликчета и нямахме гугутки, но тази година пликчетата не им пречат. По-миналата година сложихме шишове в сандъчетата с подправки, те ги избутаха и направиха гнездото между шишовете (не питайте как сме ги махали, за да не се наранят малките пиленца, след като се излюпиха  ooooh!)

Борянка, кампанията е започнала, вчера писах веднага след като чух в новините, че и тази година ще я осъществяват. Имай предвид, че дарението е на стойност 10 шекела, което е малко повече от стандартните, които са с изпращане на SMS   bouquet

sladuran4et0, добре дошла и дано намериш и за себе си нещо интересно в темата  Peace Пък нека и Съничка да пише, да не прехвърля топката  Wink

Sarrah, поздравления за дъщеря ти!   bouquet Дано това е само един от много успехи, които да има в следването си! Тя какво учи? Не съм и се съмнявала, че в Щатите ще уважат желанието за спазване на съботата  Wink  Hug

mimkis, твоята свекърва къде е?

Пешек, Тигър, Перах, Татянка, Петя - поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт