И З Р А Е Л 31

• 23 416
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Определено сте си заслужили овациите ,Мента  Peace Представям си като си имате деца ...какви ли торти ще им правите, сигурно с любимите герои. Laughing Peace

Борянке, тортите и тях ще ги отразим някой си ден...и с къдревите ще ви запозная...даже може и да ви пооставя Joy ( майтапя се ) Hug

По случай 100 години Тел Авив- пожелавам мирно и ясно небе .. Peace

# 136
  • Някъде там...
Хари отиваме във Мол-а във Варна и ни оставяш в детския кът  Peace Ти може да си пазариш през това време  Joy и ледената пързалка е близо така,че и там можем да се пързулнем  Joy

# 137
какви са тия звезди на всеки прифил?

# 138
Това са титли  Laughing, означава,че са "стари кучета" и много пишат Laughing

# 139
  • T"A
Препрочитам назад и видях, че не съм ти отговорила, Тали...
Днес карах и колело и се сетих да попитам- Мента как са краката на Ментов сан?

От време на време усеща подобрения, но понякога има силни болки, явно зависи как натоварва крака... Не смее много да ходи, дори, когато правихме тортата, той можеше само седнал да ми помага  Confused Времето навън е само за разходки, дано по-скоро се оправи  Grinning

какви са тия звезди на всеки прифил?

Според броя на мненията, получаваш някакъв ранг (новак, потребител, ентусиаст) и съответния брой звезди  Peace В подфорума тук, в израелската тема не се броят мненията, но в други подфоруми - да  Wink Бубето ще ти обясни сигурно   bouquet

# 140
Ясно.Мерси Simple Smile

# 141
  • Някъде там...
Обясненията са без пари ама за това,че опътвам към учебната тема и готварската тема ще искам арбе матанот  Mr. Green от вас,че ви правя реклама  Joy

# 142
Хелоу,банда! wavey

nu6a6,добре дошла!

Криси,честито,да ти е живо и здраво детенце!А когато ти остане малко свободно време,ще обясниш ли за този нов метод,че аз второто със секцио ще го раждам,но героиня няма да се правя Mr. Green

Бубе,много ти е хубав подаръка!

Мента,моя мъж ще ходи на Павел баня с едни приятели,да вземат и Ментов сан! Joy

# 143
  • София-България, Израел - където си поискам
Ето ме и мен Hug не бях в София няколко дни, но сега съм тук Laughing
Много хубави неща са се случили тези дни ,затова започвам подред
Криси, честито бебче Hug, да расте жива и здрава,много да ви радва.Да бъде послушно и спокойно бебче, да спинка и да папка, за да порасне голяма, голяма.

Пешек, мисля те от онази събота и тайно се надявах,че заради суеверие си траеш Simple Smile и 9 месеца да не беше казала няма проблем Peace стискам ти палци и след 9 месеца да гушкаш 2 -те най-сладки бебчета на света. Hug
nu6a6, добре дошла при нас  bouquet
Бубе, страхотен подарък Peace
Мента, поздравления за тортата- произведение на изкуството, браво на двама ви за търпението и старанието.Нямам думи, аз не бих се захванала с подобен проект WinkА, най-хубавото е,че рожденика е доволен Laughing
Елишева, на патерица Честит  рожден ден на Сара HugВесело и безгрижно детство и желая Hug
Тали, Петя,Наина, на всички Hug Hug Hug

# 144
nu6a6 , здравей ! Добре дошла ! За  звездите ...ехе ...аз  повече от година пиша само в Израелския  форум и не ми се броят "точки" за звезда ... Хахаааааааа .... Иначе да съм ударила 100 звезди  hahaha И три биват , айде ... Та звездите  не са за определено време писане въвфорума , а са за даден брой мнения (постинги) във подфоруми, в които те се броят .Тук не се броят . Отивайте да търкате клавиши в други подфоруми за звезда  Mr. Green

БорянаHug ..викам си - няма да пристихне , откраднаха я по пътя ...бая време мина ...То до БГ да беше отишла досега  ooooh! Whistling

Цял ден скитаме - изгорях , хора! Изгорях ! Отпечатах деколте от тоя пек! Като селски ПиЧ съм   hahaha Сега си пийвам винце и след малко се мушкам  в банята, че после ще се омазвам с маски ... Получих още подаръци за Песах и РД - от семейството и от работата на моя мъж (този подарък е общ за Песах де). Един  от подаръците  е козметика на Боди Шоп ... Новите аромати са направо като парфюм ! Сърби ме изгорялото ...Боже , ще  е по-добре с дълъг ръкав , но тънка блуза ....затворено деколте и така ....Също датиа (религиозна) - те поне не горят , освен на носа  Mr. Green ...

Лайла тов ! 

# 145
  • T"A
Пете, ти каквато си беличка, кой знае как изгаряш  Crazy Утре шарав-а/хамсин-а ще се задълбочи  Rolling Eyes
Жаки, добре си се завърнала! Как е ваканцията на децата? Мерси за комплимента, но с такава торта даже не смея да се весна в тортената тема на форума  Laughing

Наина, мъжът ми би тичал до Сапарева баня, той обича подобен вид грижи (...но, за съжаление, няма никакво време, 3 поредни седмици работи и в петък, което не е популярно, но нали уволняваха служители във фирмата... та, така.) А на съпруга ти какво ще му правят там? Каква рехалибитация?

В Израел вече няколко години се палят орот а-тиква >> светлините на надеждата. Целта е в Деня на Независимостта светлините да изобразяват знамето, както се вижда на тази снимка  Peace Светлинките се палят с дарения - всеки изпратен SMS запалва една лампичка. Даренията са за организация, която помага на деца в риск:
http://www.hadegel.com/show_add.php?lang=en

(не правя реклама, не призовавам да се обаждате и дарявате, постът ми е информативен, сградата на Азриели със светещето знаме е и атракция, но зад тази инициатива всъщност стои едно благородно дело  Peace)

# 146
  • Някъде там...
Кога започва кампанията Ментичка?

# 147
  • На дивана, под юргана
... Мерси за комплимента, но с такава торта даже не смея да се весна в тортената тема на форума  Laughing

Мента, ти там не се появявай, изпращай парчета само на пишещите тук.  Grinning

# 148
здравейте.приятно ми е аз съм Меги.Много интересен форум.Много интересни неща обсъждате newsm74 

# 149
  • Някъде там...
Здравей Меги   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт