И З Р А Е Л 31

• 23 394
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета и момче!
Тази сутрин кафето е от мен,заповядайте:

Ние сега се стягаме за срещата в [TLV],ще пиша като се върнем.
Jakinik Hug
Хубав ден на всички!  bouquet
P.S:Пантелей Пътника,да не се засечем нанякъде днес Grinning.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 11:37 от canitka

# 211
Ханд , как върви диетата и спорта ? Я , кажи какво ще има по Песах в еврейската общност ? Как правят Песах  канадците да видим  Simple Smile .... Ще организират  ли нещо ? А как е с храната по песах , хамец , кашер и изобщо при вас ? Къде си купуват мацот например ?  Ех , времето моинава бързо и скоро ще си дойдете насам на гости. Пътешественици  Simple Smile

По въпроса за диетата и спорта аз таковата  Embarassed  малко ги поизоставих ама няма как майка е тук, хапваме навън, но ще вляза скоро пак в час   Naughty.

Еврейската общност е много задружна и си празнуват всички празници, всичко можеш да намериш в центъра и да си купиш. Канят ни с е-майл на всякакви събирания имат си даже Макаби игри срещу еврейският център на Ню Йорк, а пък преди две седмици посланичката на Израел в Канада беше гост лектор и се обсъждаха теми за политическият и икономически живот в Израел. Още не сме ходили на събиране защото все нямаме време но когато отидем ще Ви пиша впечатления.

# 212
Здравейте

Бубе,Сладуранче,добре дошли! Hug

Ели,и аз щях да те питам откъде си купувате мацата. Mr. Green
Сара е много готина. Flutter

Цани,успех днес!

Хубав ден!   bouquet

# 213
Добро утро на всички

Днес в бг времето е чудесно , но за жалост съм на работа

Приятен ден  на всички  Peace  bouquet newsm10

# 214
Добро Утро !

Как е  времето в Израел ?

Как се казват тези крайбрежни улици ?

Крайбрежните улици в Тел Авив и  Яфо много ми напомнят за Рио Де Жанейро  Grinning

bube-baron
добре дошла и на теб   bouquet   Кофти ,че така са ти скъсали нервите , ти всъщност си еврейка по майчина линя ли ? Стискам палци на  Цани , всичко да мине на 6 !

Хубав ден  !  Wink

# 215
  • Пловдив
  Добро утро  smile3525

bube-baron , виждам ,че вече си тук   Hug

Вчера бях на страхотен концерт-безплатен hahaha / бе хинам / „С ФИЛМОВАТА МУЗИКА И ПЕСНИТЕ НА МИТКО ЩЕРЕВ" -  с участието на Митко Щерев ,Илия Ангелов . Ех.....пяха песни от моето детство...върнаха ме назад в годините ,когато бях на 15- 16 и се събирахме с китарите в кварталната градинка и пеехме до 12-1 ч. вечер .
 Дали някои си спомня за песента от филма "Осъдени души " ,за "Северина" , "Наследство" /тази за 2-те праскови и 2 череши /.
  Сега за Великден има много концерти и се надявам да посетя всички .
 Лек и според нед от мен     bouquet

# 216
http://www.vbox7.com/play:a4bd4a95 - Цвете поздрав специално за теб . Абстрахирай се от фалшивото пеене  Praynig Това е изпълнение в един благотворителен проект .  Марияна (русичката ) е  водеща на новините , Данчо е професионалиста  в тази двойка , а Маца е гост звезда - по принцип е актриса .  Но забива яко обаче   superuu

# 217
Добро утро!
Perah,,тези песни ми връщат винаги прекрасно-сантиментални спомени от студентските купони,  bouquet
Тук е много слънчево и настроението е такова Simple Smile
Пожелавам на всички успешен ден Hug

# 218
Една песен,от която винаги напират сълзи в очите ми!Става ми толкова мъчно за всичко детско,а   и се задава Великден,да няма при кой да отидеш,да няма кой да те посрещне Cry
http://www.youtube.com/watch?v=a-AZwY-0lvo

# 219
Наина , що така  , душа ? Вместо весело - тъжно   Hug ...Има ги и тия неща в живота - разни парадоксални на пръв поглед неща ...дърпат разни струни в  сърцето !  Hug

Анди , хубаво е временцето ....слънчево при нас , топло - пролет ...  Simple Smile

bube-baron , интересно разказа ...То отдавна е било все пак ...Дано сега е друго .При мене беше преди около 6 г. интервюто , но пък мина супер гладко.Всеки е различен случай , знам ли .... Включвай се по-често , де  Flutter Simple Smile ...

Ханд ,  все се радвам като намериш време да цъкнеш някоя приказка ! Поздрави ! Споделяй , интересно е как сте там ! Снимай някой МОЛ , нещо улици около вас ...някой парк детски ...Интересно ми е на мене всичко .Ако искаш може на поща.  Hug

Аз в почивките между чистенето последно днеска .....сядам да цъкна нещо набързо и пак отивам , че децата тъкмо ги няма и съм обърнала къщата с краката нагоре .

Тел Авивските хойки , да се разпишете как е минала срещичката и снимки да дадете ! ОрА без деЦа  , пеСаХ не пазят - ей го на - моткат се един ден преди Песах по МОЛ -овете  hahaha Joy Сладурки!  Hug

# 220
 Здравейте момичета,ние току що се прибрахме!
 Добре мина срещата днес,разпитваха ни къде как кога сме се запознали,колко пъти той е бил в Бг аз тук.Какво работи,аз с какво се занимавам.Искаха ни всички документи,паспорт,лични карти,мое свидетелство за раждане,свидетелство за брак,за съдимост,сверяваха ги с оригиналите и така.Мен ме питаха как се чувствам тук,какво ми харесва в Израел(и аз викам най-много ми харесва Ицик,не че няма и други хубави неща,но това ми е причината да живея тук).Питаха ме от кой град в Бг съм,къде живеят родителите ми:и аз казвам че мама живее в София,а той:а те раз вадени ли са с баща ви?(и ме гледа подозрително).Не мен ми стана мъчно защото татко почина преди 4 год,и 2 мин зациклих   Sad,и казвам не татко почина.
 Абе тъпа история общо взето,и накрая Ицик вика аз ще отида с другата стая,защото искат да докажа че съм евреин,трябва да се моля Rolling Eyes Shocked Rolling Eyes!!!Представяте ли си #Crazy???Е тва направо ме уби!И той казал,вижте какво баба ми дядо ми,родителите ми са евреи,и всички живеят тук,аз съм бил в армията целия ми живот съм живял в Израел,как може да искате такъв тип доказателство(но ако толкова държите.....).И те ок няма проблем,всичко ви е наред,документи всичко.И го питали защо е решил да се ожени за Бг момиче,не му ли харесвали еврейките тук.И той казал,ми аз не съм го решавал,просто се влюбих Heart Eyes,това е.
 И така радвам се че всичко мина успешно Grinning.
 Благодаря ви момичета за моралната подкрепа! Hug  bouquet

# 221
Ей една хубава новина!
Цани,искренно се радвам,че всичко е минало добре!

# 222
canitka,4естито мила! newsm51  Hug
Просълзи ме с ва6ата история ..,но вси4ко е добре,щом завър6ва добре!Горе главата и смело напред!

# 223
  • София-България, Израел - където си поискам
Цани, толкова се радвам за теб Hug Hug, но всичко е добре щом завършва добре Peace, както е писала и Сара

# 224
 Да се бил молил, а ? Да не би всички евреи да могат да се молят  Grinning ...?! При нас такова нещо нямаше. Питали са го защо за българка, за да видят мотива какъв  е ...Дали е формален брак за виза , гражданство и т.н. Хубаво е казал, че  е по любов .Това са искали да чуят  -  че  е истински брак , а не фективен. Не  винаги нещата са каквито изглеждат. С един въпрос искат да научат съвсем друго много пъти. За развода на родителите питат , за да разберат дали пък нямаш някой родител тук незаконно на работа , нещо такова  - да се събирате семейството насам по различни линии  Simple Smile Добре , че  е минало вече , айде !  Hug Не е лично , то са си  стандартни похвати .

Опекох една тава банички (бурекас) и излизаме да ядат децата навън с приятелчета , да се изяжда хамеца вече ! Довечера - биур хамец , ще снимам да ви покажа малко ако успея от тази традиция.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 15:45 от petia911

Общи условия

Активация на акаунт