Действието се развива преди доста години, когато бях студентка. На вратата на стаята ми в общежитието се чука. Отварям и виждам тогавашното ми гадже. При което се изцепвам "Къде ходиш бе? Онова леке съквартиранта ти не ти ли каза, че вчера те търсех и му казах да ти предаде веднага да дойдеш при мен?" (по онова време моб. телефони бяха рядкост и разкош). В този момент "лекето" се материализира отстрани на вратата и на мен ми причерня пред очите и ми омекнаха краката. В стаята ми пък бяха двете ми съквартирантки барабар с две мои приятелки, които станаха недотам неми свидетели на моето падение, защото се хилеха като откачени в продължение на доста време.
Друг случай. Лято, плаж, море... Аз съм се изтегнала на хавлията по хълбок и обяснявам на мой много близък приятел, с който сме израснали от деца: "Този твой приятел Бисер мнооо готин беее. Как ги харесвам такива мургавки, пък и висок, якичък - като за мене... Направо му късам червения бански със зъби във въздуха! А дали си има приятелка, ааааа??? Кажи де, какво зяпаш такъв". И докато си продължавам с бляновете, решавам да се обърна на другия хълбок, а въпросния тип се беше излегнал на няма и 20 см. от мен на съседната хавлия. Идеше ми да си изкопая гроб в пясъка! След тази случка се заклех да съм по-внимателна в романтичните си словоизлияния и да сканирам внимателно околността преди да дрънкам глупости.
Имам и много други изцепки, но тия като че ли са напълно достатъчни да ме орезилят тотално