Преди няколко месеца се засилвам да звъня на един познат, с когото не сме се чували отдавна, обаче не преценявам, че съм си сменила телефонния апарат и неговия номер не е на сим картата. Звъня аз на "Емо" и отсреща ми вдига женски глас. Аз, естествено съм супер любезна и започвам "Добър вечер! Мога ли да говоря с Емо?" Усетих, че жената малко се смути, обаче пилешкият ми мозък нищо не стопля. Чувам гласа на Емо и питам "Емо, как си, защо не се обаждаш? Кога ще излизаме?" А той "Ами... добре сме, ама някой друг път..." Аз: "Ама защо, искаш ли в петък да се видим?" Той: "Ами... няма как... ще се чуем..." Аз обаче продължавам "Ти да не би да се сърдиш нещо, а?" Отговор: "Не ти се сърдя. Женен съм. Имам бебе. И ако не си спомняш, преди 2 години се разделихме." Не си спомням какво му казах, бях пламнала от срам. Оказа се, че съм звъняла на друг човек, който най-безцеремонно отсвирих преди години и е съименник на този, когото исках да търся. Сега като звъня на някого, много внимателно гледам номера, за да не стане грешка...
Зимата пък си бях купила едно много хубаво боди, което обаче малко ми стискаше и особено много ми се врязваше в слабините. Затова си го носех разкопчано, отдолу си бях с нормално бельо, а бодито се явява нещо като потник. Обаче част от бодито излязла над дънките, а аз не забелязвам. Чак следобеда колегата ме попита какво имам отзад... срам...
Имам и случай как вървя гордо по улицата с нови обувки, нов костюм, говоря по телефона, стъпвам на една плочка, тя се обръща и цялата кална вода се изсипва отгоре ми. Обикновено такива случки са съпроводени с много свидетели...