1. Година след като бях завършила ТУ срещам по улиците позната физиономия, която приятелски ме заговаря. Аз обаче не мога да си спомня кой е този човек и от къде го познавам. Явно съм гледала много объркано, защото човекът след едноминутен опит за контакт се отказа и само рече: Завършила си МЕИ, простено ти е. Усмихнах се любезно и си продължих замаяна. Малко по малко започнаха да се появяват спомени, и след около 15 мин вече знаех кой е човека и дори как се казва. Беше ми колега в МЕИто, заедно сме следвали години наред, живеехме в един блок, ходихме заедно на екскурзия... Но аз след година вече го бях забравила.
2. Намирах се в някакво общежитие някъде по средните етажи и трябваше да се кача на по горен етаж. Обаче в коридора беше мрак и не виждах стъпалата. Знаех само че от едната страна са за нагоре, а от другата занадолу. Взех засолка и започнах да се ИЗКАЧВАМ по стъпалата за НАДОЛУ. Резултатът беше кълбо до долу и омазана бяла ризка с урина от явно наскоро припикала котка или куче.
3. Бях на квартира и нямах отопление в стаята. Та реших да се отоплявам с котлон за готвене. Но за да не изгори слагах една тенджерка с вода да ври на него. Ставаше баня в стаята. В резултат - тапетите прогизнаха, набръчкаха се и тръгнаха да падат. Но аз се изнесох по терлици точно преди това да се случи

4. Бяхме с мъжа ми, майка ми и трите деца в някаква кантора да уреждаме документи. Децата в колички чакаха отвън. Майка ми до тях си говори с някаква позната. Свършихме с мъжа ми, излязохме, аз подкарах близнаците и бодро напред. След около стотина метра чуваме: Христиноооо, няма ли да си вземеш детето. Бяхме забравили Давид, който майка ми буташе първоначално. Добре че жената останала при него и и направило впечатление, че явно нямаме намерение да се върнем да си го приберем.