Да се надсмеем над себе си

• 16 617
  • 257
  •   1
Отговори
# 225
Включвам се! С колеги си организирахме пътуване до морето...тръгване  в 2 през нощта.Колегата ми звъни да слизам пред блока и аз нарамвам дисагите слизам ,слагам всичко в багажника на колата ,качвам се и му викам "Готова съм". Отпред ми отговаря непознат"За къде да карам?"....като се огледах объркала съм колата (човека се оказа комшия),а моя транспорт тъкмо се задаваше от завоя....

# 226
Повреда в линията на трамвая...Наредили се на опашка към 10 такива,ние слизаме от 11тият,а приятелят ми казва сочейки следващият трамвай спрял на близката спирка"Тичай да не го изпуснем" Laughing

Първата кола която сме тръгнали да си копуваме с мъжо беше шкодичка...Отиваме да я огледаме,а аз бях гледала преди това по ТВто какво точно трябва да се гледа когато копуваш кола,като се започне от мотора...И така срещаме се с човека,аз важнея нещо там,и казвам"Да погледнем мотора в какво състояние е",собственникът ми казва че е отворил навсякъде да разгледаме всичко,аз продължавам да се дуя,и вдигам предният капак...А мъжо и другият се заливат зад колата,и ми подвикват"Ей тук има един резервен" Laughing Laughing Laughing

# 227
  • София
И един гаф звъв връка с днешния хубав празник.
Дъщеря ми беше бебе и то в периода дето ревеше по цяла нощ. Та ставам аз рано-рано сутринта на Великден и доволна, че може да не съм спала, но ще поздравя поне първа приятелите си, изпращам на всички съобщение с текст :"Честито Рождество Христово!". Чак като почнах да получавам отговори "Во истина воскресе!" осъзнах какво съм направила и хайде наново смс-и.  Joy

Христос воскресе!
Повече светлина по пътя ни, повече доброта и любов в сърцата ни!
  easter

# 228
Христос возкресе!
А днес изпратих 1 смс със съдържание "Воистина возкресе", вместо "Христос возкресе'.

# 229
Христос Возкресе!
Точно днес се ядосвах, че пак замразих дистанционното на телевизора.  Не знам защо то това ми се случва за втори път.  Запъвам се към камерата и докато вадя лед оставям дистанционното в камерата и след това го търся до следващото питие/ Embarassed

# 230
  • Пловдив
извод: или спираш, или зачестяваш пиенето  Mr. Green

# 231
Бях във втори курс.Седим в час по аналитична химия,беше ми адски скучно.Подпряла съм си главата с длан и зяпам ,и аз не знам на къде.Обаче по едно време лакътя ми се тужва по чина и химикалката ми се заби в челото.Вдигам олелия,учителката изобщо не се шашна обаче и почва да ми се кара
-спиш ли ,как стават такива работи?
викам
-ми изпуснах си главата ooooh! Joy
класа се спука от смях и ме бъзикаха докато завършим

# 232
  • София
И аз съм по домакинските номерца,веднъж правех 2,3 неща едновременно в кухнята и прецедих горещото олио със пласмасовата,вместо с металната цедка,не е случайна поговорката "БЪРЗАЙ БАВНО"

# 233
Бях във втори курс.Седим в час по аналитична химия,беше ми адски скучно.Подпряла съм си главата с длан и зяпам ,и аз не знам на къде.Обаче по едно време лакътя ми се тужва по чина и химикалката ми се заби в челото.Вдигам олелия,учителката изобщо не се шашна обаче и почва да ми се кара
-спиш ли ,как стават такива работи?
викам
-ми изпуснах си главата ooooh! Joy
класа се спука от смях и ме бъзикаха докато завършим

хаха, хареса ми лафът. Може ли да го изплагиатствам  Blush
Сетих се още една случка, която не е много за разказване, трябва да се види.
Нося си аз една купа препълнена със супа, и за да не се разлее докато я пренеса до масата  я слагам в една чиния и хуквам. Обаче бравата на вратата влиза в ръкава на ръката, с която нося чинията, при което купата със супа се изстерелва напред към стената. Светкавично я хващам във въздуха с другата ръка, при което не успява да се разбие на пода, ура. Единствените поражения са разпльокана по стената супа. А как ми течаха лигите докато си в претоплях... бях умрела от глад... И изведнъж - няма супа  Cry

# 234
Btw  сетих се един култов лаф на сестра ми. След бобена маджа на разходка в компания. И изведнъж Трррррт, изпърдя се момичето. И последва обяснение Бобът си каза думата  Laughing

# 235
NikiFin, затова народът е казал "Бързай бавно".  Grinning
Аз така, в бързината, колко бели съм правила, край нямат... Счупени големи играчки при сглобяване, счупена бебешка количка, а за разсипаните тенджери и чинии изобщо не ми се споменава.  Embarassed
Една от простотиите само - вряла йенска тенджера от фурната, я пльоснах в бързината върху мократа мивка. Е, спука се и целия сос изтече...

# 236
като бях  в Япония и се опитвах да си поискам тест за бременност в аптеката  то беше едно ръкомахане едно 4удо накрая им го нарисувах

# 237
като бях  в Япония и се опитвах да си поискам тест за бременност в аптеката  то беше едно ръкомахане едно 4удо накрая им го нарисувах
Това ми напомня на гостуването ми във Франция. Бях у 1 приятел и той си ме пращаше до магазина със списък на френски, да подчертая: знам само бонжуу, аревоа (или там, както се казва Thinking) и асевуу. Да, обаче приятелят на работа, а аз умирам за шоколад. Реших, че ще ходя и ще си поискам по някакъв начин.
Стигам в магазина, започвам да й ръкомахам на момичето, соча, мръхтя, пухтя, тя се катери по стелажите, но не стига до исканата цел. Започвам да се ядосвам, думичка не съм обелила, щото така или иначе няма да ме разбере, кипва ми и в яда си реших да й хвърля 1 пловдивска Blush(ама така звучно я напсувах), момичето стои и ме гледа като треснато Shocked. Аз ядосано продължавам да си говоря на български: "Ко ма гледаш, ма, толкова ли не успя да разбереш, че искам от ... (марката на шоколада), ей, прост народ и тва си е, тц, тц Whistling". При което момичето ми подава желания шоколад и ми изтърсва: "Да го беше казала на български" Mr. Green
От тогава станахме първи приятелки Hug

# 238
[:. Аз ядосано продължавам да си говоря на български: "Ко ма гледаш, ма, толкова ли не успя да разбереш, че искам от ... (марката на шоколада), ей, прост народ и тва си е, тц, тц Whistling". При което момичето ми подава желания шоколад и ми изтърсва: "Да го беше казала на български" Mr. Green
От тогава станахме първи приятелки Hug
JoyТова е много яко запознанство!

# 239
 Доста други неща са ми се случвали, но сега не се сещамл Ето нещо от тази сутрин:
Сложих в кафеварката вместо кафе сухо мляко и изобщо не съм се усетила и чак когато"КАФЕТО" стана готово си сипах и видях, че е сухо мляко а не кафе. #Crazy  #Crazy  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт