Да се надсмеем над себе си

• 16 606
  • 257
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Доста други неща са ми се случвали, но сега не се сещамл Ето нещо от тази сутрин:
Сложих в кафеварката вместо кафе сухо мляко и изобщо не съм се усетила и чак когато"КАФЕТО" стана готово си сипах и видях, че е сухо мляко а не кафе. #Crazy  #Crazy  #Crazy

А на мен ми се е случвало да си правя кафе, без въобще да съм сложила кафето - бистра водица  Mr. Green

# 241
имам подобен слу4аи в италия на летиштето в милано 4аках на огромна опашка с ревиашто 8 месе4но бебе нахраних вси4ки до 9 коляно а накраиа се оказа 4е зад мене хората са българи голям срам newsm78 newsm78 Rolling Eyes

# 242
Аз съм постоянно в издънка, какво ли не ми се е случвало...
Спомням си стара случка. Беше преди около 5 години. Детето беше бебенце, а къщата в която живеем има водопроводни тръби извън стените - напрово са си навън. Като паднат температурите водата замръзва и така няколко дни сме без жизнено необходима вода . Тук ми дойде гениалната идея да запаля няколко хартии покрай тръбата., и отидох в др. стая за нещо.  Сигурно вече се досещате като се върнах в тръбата имаше голяма дупка. Шаш и паника newsm45 дано да не дойде водата newsm17
Спасител се оказа един комшия който ходи до магазин за тръби и дори ми я смени. От тогава съм му много задължена newsm20

# 243
имам подобен слу4аи в италия на летиштето в милано 4аках на огромна опашка с ревиашто 8 месе4но бебе нахраних вси4ки до 9 коляно а накраиа се оказа 4е зад мене хората са българи голям срам newsm78 newsm78 Rolling Eyes
Така съм се червила страшно много. В Италия съм с една приятелка, седим на едно кафе и в един момент едим много симпатичен мъж пита на италиански дали мястото е свободно. Приятелката ми му отговаря съответно (аз иначе бъкел не знаех тогава) и в момента в който сяда аз започвам да го обсъждам " Виж какво готини очи има, лелее какъв сладур, една думичка да знаех сега да го заприказвам нещо....." И всичко което можа да ми роди слънчасалия мозък.  Crazy В един момент той ми отговаря на чист, роден, майчин, български "Благодаря и ти си много сладка" Излишно е да кажа че ако имаше някакъв начин да се отвори земята и да се скатая бих го направила за части от секундата...  Blush   Laughing

# 244
  • София
nana5kova, ти ме разплака от смях  Joy

# 245
За миналия Великден боядисах яйцата без да ги сваря Peace

# 246
Tada newsm18 Tada ти маи ни би вси4ките

# 247
 Joy
продължавайте в същия дух

# 248
След като се чукнахте с тях ли разбрахте или по раничко?

# 249
nana5kova Joy Joy Joy Joy Joy Joy

mari_rus тази година мислех да боядисам едно сурово,ама се отказах.Верно,кога се усетихте,че са сурови?

# 250
Ох, и аз съм за тук. Tired
Първа тъпотия: Мия чинии, ама много бързо и настървено. В едната ръка държата гъбата, а с другата си сипвам веро, но въобще не гледам, блея нейде разбира се. Бре, по едно време ми прави впечатление, че тия чинии вместо да се измиват и да скърцат, по-мазни стават. Взимам пак верото, сипвам на гъбата, и оставяйки го забелязвам, че съм взело олиото. ooooh!
Втора тъпотия: Като живеех още с нашите, един ден се подпали разклонителя към компа ми. Почна да пуши, появиха се пламъци, шаш и паника. Но не, няма място за паника, решавам, че ще гася пожара. Отивам, наливам една кофа вода, и на връщане с нея звъня на баща ми, да му кажа какви съм ги натворила, но и да го успокоя, че всичко ще оправя. Аз съм една храбра огнеборка. Mr. Green
Леле, като викна по мен "Ти луда ли си, взимай едно одеало и с него гаси, как с вода, нали ще светнеш като крушка Crazy?"
Трета тъпотия: В апартамента където живеем сега, аз съм отраснала. Вече 20 години живея тук и прескрасно знам кое къде е. Та ще пускам пералня, която е в мокрото помещение. В него като влезеш, пералнята е от ляво. Аз, умницата, съм се навела и с лявата ръка бутам дрехите, а с дясната говоря с мъжО по телефона. Пускам пералнята, и изправяйки се, се завъртам на дясно да излизам. Такава среща с касата на вратата си направих. ooooh! Телефонът изхвърча и се разглоби на парчета, а аз цялата в кръв. Sick Нашият си идва веднагически, газ в Пирогов да ми лепят веждата. Не ме питайте колко пъти обясних на лекарите, че съм се ударила сама. hahaha

# 251
Светнах се след като ги боядисах , доволна доволна Grinning , но има и продължение, реших да ги варя после и естественно боята падна Crazy

# 252
Трябва да си направим класация с гласуване... За мен mari_rus е на първо място- смяла съм се като луда и продължавам, като се сетя! Това прилича на виц  Joy

# 253
Гадничко е когато прецакваш друг с твоите щуротии...Като мен например...Преди години работех в сладкарски цех,и трябваше да пусна 10л сметана,да се избият на големият миксер...Но точно тогава ме потърсиха отвън приятели...Аз пускам сметаната да се бие,и излизам...Два часа по късно главният сладкар започва да крещи"Кой пусна сметаната?!",отговарям че съм аз...А той"Да беше сложила захар в нея..."...Тогава сме седяли всички до 11 часът вечерта да преправяме тортите сглобени със моята сметана без капка захар... Embarassed

# 254
Да, наистина е гадно.
Надявам се, после е имало възмездие, като бананова кора на пода Whistling

Общи условия

Активация на акаунт