В Пазарджик април настъпи- коя ли мама пак във бременност ще стъпи

• 15 211
  • 304
  •   1
Отговори
# 60
Само веднъж успях! Laughing

# 61
winter,  Heart Eyes Hug Heart Eyes!

# 62
Леле какъв елегантен господин!

# 63
winter ,стахотен мъж си имаш Hug

# 64
  • София
Ох,тази Петя много хубава...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Winter,
нагушкай този сладур!   bouquet

# 65
Нинка, знам че са сборни, но пък ще издивея вече с двамата в къщи

smile3521     По тоя повод сме на село, ако не сме на градина Mr. Green

# 66
Ех, много са ни хубави децата!  Heart Eyes Да са живи и здрави!
Емко е много елегантен, а малката Петя е като кукла.

# 67
Нинка, ми то и ние затова сме на село, че поне парка ми е на 2 мин от в къщи, ако все пак се наложи нещо мога да извикам свекърва ми!
Днес бяхме отново 4 часа навън, баткото каталяса направо и сега спи блаженно!

Благодаря за комплиментите за Петя! Винаги съм се радвала много на момиченца именно защото са много хубави накипрени с разни ленти и тн и съм много благодарна на Господ, че ми даде възможност и на мен да връзвам панделки! Е и момчетата са много хубави разбира се, но някак по-сериозни!

# 68
Zora малката Петя е много красива  Heart Eyes

А вие къде ходите на разходка и по кое време?
Ето днес без уговорка се засякохме и с Ването, и Неллина, и Нелчо, и ареВ, и Стефанива и WINTER и още 3-4 други мами от курса и то без предварителна уговорка - и то по едно и също време деее  Laughing

# 69
  Добро утро!

Zora* ,казвай рецептата за питата на хубавица Петя,поздрави майсторката на питата от мен, справила се е чудесно.     bouquet

Аз пак дълбокомислено замислих се за облеклата на половете  Mr. Green,и пак не ще се съглася,може би защото все в панталони обута съм,с грим не се мажа,само космите в повече дето ми са си скубя,ама замислете се,че мъжете също тъй готини могат да бъдат  - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31775&pid=579539  ,до определена възраст не мисля,че на децата им пука в какво са облечени,стига да им е удобно в дрехите,с които са.
 Аз преценям мъжа ... и по интелекта.  Mr. Green
   А вие по що го оценявате?!  Heart Eyes

п.п чувството за хумор,извадете от джоба си,моля.

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 12:20 от Дъждовна сянка

# 70
Сенчице, когато видях мъжа си за първи път, работех като сервитьорка(все още ученичка) в едно кафе. Един познат го водеше. Като го видях да се задава по пътеката между масите - си викам----ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ашколсун, ей този еееееедрият красавец е за мен Laughing Така и си стана hahaha

# 71
Привет!
Да се отчета какво се направили  ние на яслите- Сутринта отидохме отново без проблеми без рев и т.н. отново си влезе с мерак, днес на обед е хапнал даже./вчера го взех с рев лелите му скъсали нервите карали го да яде повече от колкото му се яде  Simple Smile/ Но лелите и сестрите ще искат ролкови кънки, за да го гонят, защото където видел врата я отварял действал нататък. Вчера и днес са ги извеждали навън. И за първи ден го оставих да спи там но нещо не се получи той решил че ще си играе с лелите вместо да спи, та ходих да си го взема и сега спи в къщи. Но утре пак ще го пробвам  Wink, дано свикне, аз ще съм на повикване  Grinning
Но като цяло се чувства добре, което ме успокоява!
Zora* за малката принцеска съм без думи. Чак ми се прииска мома, ама не смея да си пожелая че я виж съм прихванала от вас  Mr. Green
Питата е страхотна, ако е домашна евала на майстора  Peace  bouquet, аз всички пити си го поръчвах /така меся  Wink/

# 72
ееееееееееееее http://www.snimka.bg/album.php?album_id=31775&pid=579611  Марио Симаро Peace Туй ми е любимецът Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=28384&pid=516295  ей го пак hahaha

Тед, браво на вас.

Зора, видях ти поста точно когато бях умряяяяяяяяла от глад ( та се зачудих кое е по-сладко Laughing Wink)

# 73
Их, тези красиви момиченца! Heart EyesМного хубава тази мома, Зора, пу пу!
Тед, браво на Младен, наистина е пич!

Момичета, да не забравите:
Каним всички ви да посетите Великденския благотворителен базар в Пазарджик, който организираме ние, майките от форума.

Базарът ще е на 10-11 април
до Ист. музей/ тортата/

http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/47

Подкрепете нашите усилия, събирайте сега парички за някой хубав сувенир! Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 16:45 от Луда Яна

# 74
Ще ви посетя със сигурност но ще е след 15 ч,ако сте още там и ако е останало нещо  Hugза продан Simple Smile,
за съжаление тази година не успях да ви помогна с нищо та поне да купя нещо Hug

Общи условия

Активация на акаунт