В Пазарджик април настъпи- коя ли мама пак във бременност ще стъпи

• 15 211
  • 304
  •   1
Отговори
# 75
Зълва ми е майсторицата на питата!Благодаря за комплиментите, ще предам!
Днес ходих на лекар, добре съм вече! Имах време за фризьор дори, подстригах се най-после, че даже и с мъж ми пихме кафенце макар и набързо!

Видяхме Нинка и Цецо! Нинка да ти имам фигурата! Изглеждаш страхотно бе жена!

Тед, браво на Младен! За прихващането няма лошо, що пък да не връзваш панделки и ти!

# 76
 Embarassed Embarassed Embarassed Благодаря!

Аз пък да ти имам щастливото усмихнато и спокойно лице (добре, че бяхме далече, да ми видиш мутрата - кожа изсъхнала, опънати бръчки като на стара баба, почти вечно намръщена Confused)

# 77
Хайде на закуска.

За тези които се хранят здравословно!

И не чак толкова

# 78
 Hugизбирам последната закуска newsm10

# 79
Аз ще направя комбинация - тортичката с коктейлчето hahaha

# 80
 Добро утро!
За мен кивито и ментата избирам,че действа ми  успокоително на мислите.  Laughing
А маргаритките и синчеца на настроението.

Приятна разходка!
 И лека работа на трудещите се на заплата!

# 81
Мерси Нинка за комплиментите! Другия път обещай да не подминавате а да пием по кафе!
Хайде взимам дечурлигата и навън!

Мерси за закуската!Аз ще добавя и кафе към моята, че нещо тази нощ не можах да се наспя!

# 82
вижте домашният ни любимец

# 83
  • Варна
Здравейте момичета, искам да благодаря на всички за поздравите. Ние с бебка сме си в къщи от вчера и се учим да сме си у дома  Mr. Green  Слава богу много ми е послушна и кротка, мъчат ни колики , но само стиска и мрънка за сега милата а на мен сърцето ми се къса. Лек ден на всички.

# 84
Ей Деси добре си дошла в къщи! Радвам се, че си добре и че раждането ти е било така леко и безпроблемно!Гушкай бебката и давай млекоцентралите! Много се радвам за вас!

Виви75, и аз като бях малка имах една декоративна костенурка! Много са хубави! Децата сигурно са много щастливи!

# 85
Ехоооо може ли някой да ми прати паролата за да кача снимчици. HugБлагодаря предварително.

# 86
Мисля, че беше mamipz!

# 87
Деска добре дошла във форума отново  Hug
Чакаме снимки с нетръпение Heart Eyes

ХАйде мамета, утре сме на базар  bowuu

п.с.Нинка ми то "опънати бръчки" си е благословия бееее...

# 88
Оф, Гери, както винаги съм в грешка - имах предвид опъната суха кожа, на която по-лесно изпъкват бръчките hahaha

Никол ми се видя тъжна вчера, или може би просто така е изглеждала, с тези големи хубави очи....

# 89
Момичета, добро утро от мен. Може би въпросът ми не е за тук, но се нуждая от спешен отговор и моля да ми помогнете.Мъжът ми страда от дискова херния и трябваше другата седмица да отиде при д-р Златарева- аз трябваше тази сутрин да му запазя час. Обаче покрай малкия се отплеснах и забравих Embarassed Embarassed Embarassed! Та въпросът ми е може ли да ми дадете телефон на регистратурата в МБАЛ Пазарджик- знам че там също преглежда д-р Златарева та да се опитам там да му запазя час. Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт