В Пазарджик април настъпи- коя ли мама пак във бременност ще стъпи

• 15 211
  • 304
  •   1
Отговори
# 90
Имам само телефона на МЦ Вива - 034441927  - но и от там би трябвало да те ориентират!  Peace

# 91
 Мили мами със сърца побиращи и грижата за малко тъжните,понякога деца,моля споделете,макар и уморени как мина днес Базара .
 Според мен утре,няма да имате много какво да продавате,защото всички неща направени с толкова много обич, се усещат отдалеч,съзнателно или подсъзнателно,хората усещат положителната енергия,която е вложена във всяко изделие,защото според мен човек,когато иска да помогне освен уменията влага и душата си.Толкоз много красота и доброта на куп събрана за Базара,предизвиква у мен възхищението ми за вложените ви емоции,време и душа.

Хубаво ми е,че ви има!  Two Hearts

п.п Нина,чак сега се сетих за бръчките - Смях до сълзи е естествено овлажняване на кожата и гимнастика на лицевите мускули на лицето и радост за душата,направо три в едно  Laughing

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 11:35 от Дъждовна сянка

# 92
Днес си накупих доста неща, утре още Laughing

(моята голямата щерка, като видя плетените яйца и се развика - Мамоооо, и аз имам таковааааа. Голям смях беше.)

Започвам със съветите ти, Сенчице Laughing Laughing Laughing

# 93
  • Пазарджик
Сенчице, едвам ти разделихме ръкохватките  Mr. Green . Едните продадохме, а другите две си ги разделихме с Марито  Hug .

Иначе всичко мина чудесно и сме много доволни. Предполагам Яна ще пише повече инфо в благотворителната  Peace .

# 94
Сенчице, толкова мили думи си написала, че ....
ето малко инфо, ама съвсем накратко:
Момичета, нямам думи да изразя благодарността си към всички майки, които седяха цял ден с количките, кърмеха при нас и ни подкрепиха, продаваха!Нямам думи да благодаря на всички, които направиха сувенири, за да е факт цялата красота подредена по масите.
Имената ще изредя след базара!
Много съм щастлива! Емоциите са неповторими!
Имаше много хора, въпреки почти символичните цени заради кризата/ ама май това ни беше коза/, сумата, която събрахме не е никак малка за нашия град първия ден -  около 1300лв
Продадоха се по-красивите неща, но се надяваме и утре да сме на ниво!

Всичко се продава - декупаж, плетива, гоблени, яйцата свършиха, просто всичко се харесва много!
Всички ахкат и охкат пред масите Laughing
http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/51/51

Ще пиша подробно за токчетата на Мари, за дюнерите, липсващите кебабчета, топлия хляб на Гери и многото , ама много усмивки на бебета и майки Hug

# 95
Момичета всички просто сте страхотни  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 96
Цуууууууууууууууууууууууууууууун! Heart Eyes

# 97
Добро утро,момичета!
Пожелавам ви успешен ден и днес Hug

# 98
  • Варна
Ей момичета базара е страхотен  Hug  евала на всички ви  Hug  Много ме е яд че не можах да дойда ама още ми е доста зор  Mr. Green
Ето малко снимки от нас да ни видите  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=328278&pid=11527303 

# 99
OOooooh момичета - страхотни сте....
Сега видях че не съм видяла малката Сти на Марианка  Heart Eyes
Яна на една снимка е застанала пред РОЗАТА от трансперанта, която и е застанала като ореол  Heart Eyes
Страхотни неща е имало, а ние докато се приготвим с кервана и се дотъртим (към 12ч. май беше) и толкова от нещата неможах да видя и да си купя.... Sad
Може ли все пак някой да ми покаже на снимка ръкохватките  Praynig
Страхотни неща, прекрасна атмосфера...усмивки... - еееех, защо не всеки ден е такъв  Hug

# 100
Гери благодарим ти за вкусният хляб Hug Hug Hug

# 101
  • Пазарджик
Деси, прекрасни сте !

Може ли все пак някой да ми покаже на снимка ръкохватките  Praynig

http://pazardzhik.multiply.com/photos/album/47/47#194
 Peace

# 102
Леле, Дескааааа........ красота мамина. Мъничките пръстчета да й изпапам.
И има една снимка , на която мъжът ти и Вики се гледат - много мила картинка, опознават се...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 103
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЛИЛИ   bouquet !
Да си жива и здрава, обичана и много щастлива !!!

ЧЕСТИ ИМЕН ДЕН на мъжа на Нелката !
Да е жив и здрав, много да я слуша и на ръце да я носи !

Допълвайте именниците, че днес са много !

# 104
Честит Имен ден и от мен на ЛИЛИ - Миличка, желая ти време за щастие, време за любов, време за промяна, време за наслада, време за мечти, време да опиташ от всички сладости на света и .... човека, с когото ги споделяш ( в случая пожеланието важи само ако е Кондев  Mr. Green ) да бъде достатъчно търпелив за ексцентричноста с която ще го залееш . Обичам те.... Heart Eyes и се  сещай по често за мен  Crossing Arms

Честит имен ден и на НеЛЛиният мъж  - НеЛЛка да ти е жив и здрав и освен търпение да му пожелая съжителствайки с учителка  Mr. Green  , желая му и мъдростта с която да укроти вечно търсещият и трудно задоволим скорпион   bouquet Бъдете щастливи   bouquet

Честит имен ден и на Камелия на НИНА - Нинка, нека това цвете в  дома ви да ви носи само радост и усмивки. Да бъде отмяната на мама и гордостта на тате - да ви е жива и здрава  Hug

Днес и в моето семейство има именицИ - да са ми живи и здрави, въпреки ядовете които ми създават  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт