Тролско пътешествие?

• 3 575
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Да, и Плевен е добър вариант, оръдията в Скобелевия парк и каскадите много впечатлиха нашия син. Пещерата Съева дупка също е много красива и не е далече от Плевен (всъщност е до Ябланица, не е много близо май).
Освен това в парка Кайлъка също е приятно за разходки, не знам езерото с лодките дали работи, може лодка да покарате.
Имаше май и пещера-винарна там newsm78

Последна редакция: пт, 03 апр 2009, 08:39 от redsonja

# 16
  • Пловдив / София

А за кораба Радецки - на тържествата за откриването на Ботевите Дни - 27 май (и ако не се лъжа на 2 юни) може да се повозиш на кораба - прави около 1 час преход нагоре по Дунав, а при влизане в пристанището надува сирената - голяма радост е за децата!

Аз също подкрепям за кораба Радецки. Мисля, че ще се впечатли.
Освен това Враца е наблизо и може да посетите и Леденика, както са писали по-горе.

Друго, за което се сещам е Царевец във Велико Търново.

За Харамийската пещера мисля, че е още малък, пък и нали ще бъдат и с по-малък трол.

# 17
  • Кацнала на едно дърво.
Благодаря ви много! Hug
Ще си запиша темата, та да открием сезона на пътешествията.  Laughing

# 18
  • out of space
На Царевец например.

Ама защо непрекъснато му викаш Трол...на мен ако майка ми вика трол- адски ще се обидя...
Ужасно е...

# 19
  • Кацнала на едно дърво.
На Царевец например.

Ама защо непрекъснато му викаш Трол...на мен ако майка ми вика трол- адски ще се обидя...
Ужасно е...
Да не го урочасам, защото прилича на елф.  Joy Пък и те, моите, не се сърдят. Нали искат да страшни, опасни и ужасни в тази млада възраст - радват се на всякакви "страшни" имена.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт