Отговори
# 30

Радост на бънджито newsm62 /как се радвам че успях да го направя/ Сега вече ще има много снимки от нас.
Ниел, кашата е страхотна, с лек вкус на ванилия, затова може да се добавя плод. Ако случайно остане малко баткото я дояжда /а той е на 11 год./ Да ви е сладко!!!

# 31
Велина, мого ти благодаря!Още днес ще му я взема! Ама, много е готин твоя сладур на бънджито, как му се кефи само Laughing

# 32
Вижте докато си вършя работата къде стой ревльото http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322665&pid=11403053

# 33
здравейте и от мен Joy моят хубостник вече е решил че няма да ме оставя да спя и се буди все по рано и по рано ужас Crazy напоследък не иска да яде имаме две-три хранения за деня само вечер вече се сеща да си хапне,постоянно се лигави...... Crazy снощи пак ми мрънкаше и му дадох панадол и си заспа бързо-бързо Hug

4естити 6 мсеца на всички бебоци да растат здрави и щастливи  bouquet Heart Eyes
 велина ние имаме същото бънджи и съм страшно доволна дори в момента е там направо обожава да скача Joy

хайде това е от мен за сега много Hug на всички

# 34
  • Бургас
Ние ходихме на пазар оставихме 100лв Whistling
и като се прибрах ми то едно нищо Crossing Arms
Само памперси ,пюренца,каши и АМ.-
по мои сметки ще имам за 2седмици най-много 2 1/2 Grinning
УЖААААСССС-голяма скъпотия тия детски неща ей Grinning
А се заредих щото утре-живот и здраве-ще си ходим на село
при МАМА Grinning
И понеже там няма голям избор се заредих да съм спиокойна Grinning

Та по тоя повод може да не съм най-редовна,
щото там с интернета е ту го има ,ту не Laughing

Патееее ще го изаям малкия пуФльончооооооо Heart Eyes
какъв е готин на стола , и как му отиваааа.
Ще е шеф да знаИш Grinning

Вели като ви гледам с тия бънджита и на мен сега ми пускате мухата,
но ще устискам да не купя,а направо люлка ще  и вземе по-нататък Grinning

Бебалс  Hug
ще премине и тоя период Hug

# 35
Следвам подробно инструкциите, но така и не става /за качването на снимчици/.[imghttp://inlinethumb05.webshots.com/35972/2943685410068563375S500x500Q85.jpg][/img]

Може би проблема в случая е че ти липсва ] след първото [img

# 36
Пате, вече знаем кой е шефа у вас, че и му отива smile3532
Аз искам да питам Неди кой беше тоя магазин, откъдето е купила дрешките, че да пратя сестра ми да разгледа за нещо интересно?!?!

# 37
Да бе, Дени, малко съм изяла скобите, но вече се справям. Благодаря за помощта Grinning

# 38
  • Варна
Здравейте момичета! Аз също се поизгубих, но дребчо иска доста внимание,а и с това хубаво време. Марти също не се върти още,малко се притеснявах, ама като гледам има и други като нас. Главичката му е 44см. на 5мес. и половина, ама и килцата са ни доста Grinning За обръщането да си призная, не съм и го оставяла повече време по корем, но вече смятам да му правя редовни упражнения

# 39
Момичета кажете някоя сполочлива диетка  Praynig имам стягащ клин за отслабване и братовчедка ми даде и Seven omnipotence но трябва и диета

# 40
  • София
Ади да каже, че виждам, че е свалила 12 кг. Как????

# 41
Адина  Praynig  казвай тайната

# 42
Патенце, една моя позната свали десетина кг. с протеиновата диета, но да знаеш голяма мъка е, то половината неща не можеш да ги ядеш, трябва да готвиш само за себе си и най-важното не е много полезна, отразява се на цикъла.По мои наблюдения стига да избягваш тестените продукти и сладкото, се свалят бързо килата, а и упражнения трябва...Та като заговорих за упражнения всеки ден си казвам от утре Mr. Green, ма трябва и аз да почвам вече сериозно, защото един ден правя, 5 не Blush Иначе си влизам във всички стари дрехи, ама корема...върху него трябва да поработя ooooh!

# 43
Пате ,малкия още малко и ще почне да ни пише в чата вместо теб! Wink
Неи днес няма да излизаме ,че съмм изпрала тапицерията на количката,залях я вчера с кафе и нямаше как.За кг и диети не ми се говори,никога не съм пазила диета и ми се струва невъзможно,аз мисля просто да намаля яденето,то и без това ще ни остава все по-малко време .Аз имам да свалям още 7 кг ама се надявам да мога да стопя пне 10-на,ехххх мечти!
А и малкия плувец е страхотен,личи си че не го е страх ,как си потапя смело главата!

# 44
Адина  Praynig  казвай тайната
моля ви се, каква тайна, тези ги свалих от ноември насам, всички знаем как-глад и мизерия  Tired сега е трудното още почти 20 имам още ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт