Отговори
# 45
Да честитя, макар и, на патерица рождения ден на Мими, че с тоя нет, когато успея да вляза, давам банкет.
Мими, бъди здрава, обичана и много щастлива с малкото съкровище!

# 46
Добро утро! Hug
Много мерси на Неди за темичката.Вчера три пъти исках да пиша ама все неможах. Честит рожден ден на Мими на патерица  bouquet
Да разказвам за плуването беше супир малчо много се накефи аз мислех че ще плаче но Не.
Инструктора му направи водно масажче и гимнастика и после си цамбуркаха бяха много смешни.Ето линкче на клиниката http://www.mbal-sofia.com/index.php?id=50
и снимки на нас от вчера http://www.snimka.bg/album.php?album_id=348760&pid=11390448

Ама не е честно така, на мен по телефона ми казаха, че няма плуване за бебета  smile3515
Обаче пък ние ходихме на един басеин днес, не е много подходящ за нас и за това си търся нещо друго, сравнително по-близо, да не е чак в Банкя. Снимки нямаме, щото само двете бяхме и нямаше как. Кате, кажи как да се доредим и ние до този инструктор?  Praynig

Честит рожден ден на патерици на МИМИ   bouquet  bigdance2
Добре дошла на мама no_va   bouquet

# 47
Неди, най-накрая се престраши и ти да пуснеш темичка   love001
А все забравям, Никол ще я изпапкам, много е сладка на новия ти аватар.   Two Hearts

# 48
В Банкя няма ли бебешко плуване?
Аз много съм се наточила да водя дребното.

# 49
  • Варна
Пускам ви един линк, който мисля че ще ви е доста полезен. Дава насоки за нормалното поведение на бебетата. Има и филмчета.

http://library.med.utah.edu/pedineurologicexam/html/06month.html

# 50
В Банкя няма ли бебешко плуване?
Аз много съм се наточила да водя дребното.

Тъкмо споменах, че ми е много далеч иначе има и мога да ти дам тел. на инструкторката.

# 51
Айде да се запиша Simple Smile

# 52
Невидемче айде аз ще говоря с инструктора и в понеделник вторник ще те свържа с него,защото му имам само личния и трябва да го питам.Предполагам че няма да има проблем - ще направим връзката Hug

# 53
  • Бургас
Здравейте дами Hug
Аз днес се обзаведох с обувчици на Дайхман и съм мноооого доволна Grinning
Ще покажа и снимки ама после ,че сега оправям багажа за село Grinning

Вели нещата са в МОЛ-а-в Б-с има само един и няма да се обърка
на втория етаж в единя ъгъл Peace
Има много сладурски и не толкова скъпарски неща Grinning

Невидимче ми пускам щото телбе те  нямаше Hug
Мерси за комплимента Blush

Цони важното е че сте добре,
ама минавай за по едно здрасти да си знаем Hug
Марти ще се обърне кагато прецени ,че е време-не когато ти искаш Grinning
Мерси за полезния линг Hug

Красавици вместо да си избирате диета
излизайте по разходки и ще видите как бързо ще стопите
така "приятните" килца Grinning

Радчеее аз имам да свалям още 15кг
и ти с твоите  7кг не си за оплакване Grinning
Айде да се поФаля че дасега свалих 12кг с разходки
и намален порцион Grinning

# 54
  • Варна
Днес не съм влизала цял ден и гледам само 1 страница сте изписали. ShockedИ как няма.Вънка е лятооооооооооооооооооооооооо.

# 55
Виждам че за килцата си говорите - аз от 23.03 съм на тази диета http://club.biberonbg.com/read.php?12,984111,page=1
през ден скачам на степера със сауна бела(голяма съм картинка) и когато мога ходя на сауна - резултата до днес е -2,5кг - което мисля че е добре,пък и аз още кърмя и гледам да хапвам та да има и за малчо Laughing Иначе имам да свалям още 12кг. и ще стана като преди

# 56
  • Велико Търново
Да ви се похвалим - днес за пръв път се возихме на автобус  Sunglasses Отидохме до пазара, купихме пюренце... Много беше кротка, само гледкаше през прозореца, а на връщане (пеша с кенгуруто) Преслава заспа. Как и е удобно да спи в такава поза  newsm78

e_kateto, много са готини снимките, много съжалявам, че при нас няма такова плуване  Sad

# 57
  Добро утро!Аз пак съм станала най-рано май Laughing Ама така е, като имам да върша пак 100 неща..
 Много хубави снимки и деца  bouquet Нашто само бели прави.Ей сега ходих да му махна завивката от главата.Навил я на топка и не се сеща да си я махне от лицето ooooh! Другото което го нерви е че се обръща по корем, но после не може да се върне пак по гръб и почва да мрънка че и реве Joy Мирен не стои дори и като спи.Дам му играчка да държи и барабар с нея се претъркулва и пак същата работа.

Пюрета четох че Неди е писала...направо за месеца купувам всичко.Отивам и взимам да има 12 стекчета на Ганчев плодови, зеленчукови и месни и две каши.Сега съм заредила и сухари за попарата след 14ти като навърши 6м и бисквитки за закуска.Памперси баба му и дядо му носят, понеже имаме склад за такива неща.Млякото също за месеца взимам направо 10 кутиии.Та без пампите оставяме 180лв на куп и цял месец не му мисля яденето поне Laughing

Сега ви оставям, до скоро Hug

# 58
Добро утро!
Дано е много слънево за много разходки.

Ето и по едно кафенце за всички, които го обичат, а останалите да се насладят на вида му

# 59
  • Велико Търново
Добро утро Simple Smile

В Търново от сутринта е напекло, голям кеф, пак ще се хайманосва към парка!Тази нощ я прекарахме много добре - едно ставане от 2:30 до 3 и нещо и след това събуждане в 7ч. Ако можеше все така да е...

Общи условия

Активация на акаунт