Тайната на дългата и здрава коса - 63

• 28 420
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Ох, и аз да се оплача - пролетното скубане ме хвана и мен. Sad Сега си взех някаква ампула против косопад на Генсенг или нещо такова, някаква световно безизвестна марка. Малко фалшива ми се вижда, но ще я пробвам. Пише, че е произведена в Италия. Ето снимка: http://i43.tinypic.com/28s6glv.jpg

# 151
Да, точно така беше! Hug

# 152
  • В къЩи.
Вас сега ви хваЩа пролетното скубане,а мен не ме е пускало оЩе от септември doh

# 153
Фльор, това е ампула с женшен. Не мога да видя марката, но мисля, че съм ги ползвала точно тези миналата година и бях доволна. Аз си бях взела 1 кутия, а после и повторихме със скъпия... Явно сме били доволни!  Peace

# 154
Ето ги ампулите http://ehealthbeauty.com/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=385
За каква коса са ? Хубави ли са?

# 155
Хм, ами не съм я пробвала още, но ще кажа като я изпробвам. Най-вероятно утре. \/

# 156
Точно тези сме ползвали, защото имахме косопад и се оказаха доста добра покупка! Те са без отмиване, слагат се на измита коса.  Peace

# 157
Чудесно, само ампули не съм почнала да купувам, ще ме изхвърлят вече от нас, стана навсякъде спрейчета,шампоани,маски, масла и какво ли не  Mr. Green От кои ампули сте най-доволни за мазна коса и рядка?  Simple Smile

# 158
Момичета, искам да ви поздравя с една песен! Дано ви хареса! Hug Hug

Shy

# 159
AzZa, ами не мисля, че има точно специални ампули за мазна и рядка коса, но може да пробваш няколко различни продукта и наистина ще има ефект! (ампулите по принцип са за "нещо", примерно косопад, обем, блясък. Съмнявам се, че има за типове коса)Ползвай масла, хубави шампоани, от време на време маски, кристали и гледай примерно да не я скубиш много - когато я решиш не я дърпай и всеки косъм да ти е ценен. Съобразявай се с косата си- ако привикне към нещо, сменяй продукта. Отначало я подстригвай често, за да живва.
Моята коса преди се омазняваше много бързо и беше супер слепнала и без обем и вече 6-7 месеца се грижа за нея "както трябва" и виждам ефект.
И искам специално да благодаря на всички в тази тема, които със съветите си ми помогнаха  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Мис арк, много хубава песен! Сложих си я във Favourites  Peace

# 160
А аз я смалих /компресирах или както там се казва/  и бум! като рингтон... Embarassed

# 161
AzZa, ами не мисля, че има точно специални ампули за мазна и рядка коса, но може да пробваш няколко различни продукта и наистина ще има ефект! (ампулите по принцип са за "нещо", примерно косопад, обем, блясък. Съмнявам се, че има за типове коса)Ползвай масла, хубави шампоани, от време на време маски, кристали и гледай примерно да не я скубиш много - когато я решиш не я дърпай и всеки косъм да ти е ценен. Съобразявай се с косата си- ако привикне към нещо, сменяй продукта. Отначало я подстригвай често, за да живва.
Моята коса преди се омазняваше много бързо и беше супер слепнала и без обем и вече 6-7 месеца се грижа за нея "както трябва" и виждам ефект.
И искам специално да благодаря на всички в тази тема, които със съветите си ми помогнаха  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Мис арк, много хубава песен! Сложих си я във Favourites  Peace
Мерси, идеята ми беше да не е някоя, която допълнително омазнява или сплесква косата Simple Smile А за другото си съвсем права, и аз изчетох темите и от около месец се старая да я подхранвам, да не ползвам сешоар,преса,да не топирам Simple Smile Наистина опита на другите помага много и се радвам, че ги има тези форуми.

# 162
Ами аз по принцип гледам като се боядисвам поне първата седмица да не правя често маски или, ако правя, да е една и то около 7 дни поне след боята!  Peace Кастинг не съм ползвала, но и аз съм чувала, че не е трайна. Честно казано от кокосовото масло май най-малко пада боята. Ще помоля, който има повече поглед, да сподели!!!  Hug

Благодаря, котенце десси, ще опитам с кокосово масло, дали ще е добър ефекта, ако се намажа само с него или да го смеся със зехтин примерно  Thinking Днес опитах само със зехтин, определено не ми отми боята, както ако съм сложила и жълтък и косата ми е доста бляскава сега  Blush

# 163
Здравейте! Hug Hug
Днес си купих от една ветеринарна аптека Тривитаминол.Мисля да си направя маската за коса...
В аптеката само дето не ме убиха....Гледаха ме ей така Shocked Shocked Shocked
 Joy Joy Joy Joy Joy

# 164
Спокойно, и на нас мен ми се случва всеки път. Така и не ме научиха за почти две години... Wink
П.П. Добре дошла! Много се радвам за цифрата в подписа ти! Всеки път като я погледна, е все по- голяма.Hug

Общи условия

Активация на акаунт