My Toys - В света на играчките - 13!

• 21 064
  • 437
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.Варна
Иви, аз искам да се включа.
Ще ти пиша довечера на лични

Иви,и аз бих желала,само да ми остане време да доразгледам  bouquet

# 256
  • Под гъбата
Аз получих удовлетворяващ ме отговор от сайта и с недобрият ми немски успях да си го преведа , че чакам куриерската фирма да вземе обратно обърканата дрешка.
Ето ако някой чете по-добре от мен немски: Nach Einblick in Ihr Kundenkonto können wir Ihnen mitteilen, dass Sie den Artikel bereits in der Größe 92 bestellt haben müssen. Die Rechnung weist eine entsprechende Position aus.

Bitte senden Sie den nicht gewünschten Artikel mit unserem Lieferservice GLS an uns zurück.

Gerne veranlassen wir für Sie eine Abholung, wenn Sie uns den gewünschten Termin mitteilen.
Dieser sollte frühestens zwei Werktage in der Zukunft liegen, damit genügend Bearbeitungszeit für uns und die Kollegen von GLS bleibt.
Bitte beachten Sie, dass die Angabe einer Uhrzeit wie eine Abholung an Samstagen oder Sonntagen leider nicht möglich sind.

Um Ihre Rücksendung korrekt bearbeiten zu können, sollte dieser der ausgefüllte Retourenschein beiliegen. Wenn Sie diesen nicht mehr besitzen,
genügt auch ein formloses Anschreiben, aus dem Rechnungs- und Kundennummer, zurückgesandter Artikel,
Grund der Rücksendung sowie gewünschte Form des Ersatzes hervorgehen.

Über den Eingang Ihrer Retoure in unserem Lager und die dafür vorgenommene Gutschrift werden Sie von uns per E-Mail benachrichtigt.

Wir hoffen, Ihnen mit dieser Information geholfen zu haben und verbleiben

# 257
  • гр.Варна
Аз получих удовлетворяващ ме отговор от сайта и с недобрият ми немски успях да си го преведа , че чакам куриерската фирма да вземе обратно обърканата дрешка.
Ето ако някой чете по-добре от мен немски: Nach Einblick in Ihr Kundenkonto können wir Ihnen mitteilen, dass Sie den Artikel bereits in der Größe 92 bestellt haben müssen. Die Rechnung weist eine entsprechende Position aus.

Не точно както си мислиш-тук ти пишат,че са поглднали в поръчката ти,но наистина си поръчала номер 92 .Фактурата показва същото
-т.е това което си поръчала ,това са пратили

( ....после ще пиша,че малката писна...)

Продължавам...

Ще ти пратят куриер,ако им посочих ден,в който ти е удобно-не по рано от 2 работни дни. Трябва да приложиш и Retourenschein ,ако не я пазиш да опишеш
После ,като получат върнатото ще ти пишат ,а също и като ти заверят сметката

Сори за грешките.ама пиша с малката на ръце Peace
с една дума станалото станало,ще ти приемат артикула,само им пиши кога ти е удобно...

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 21:12 от marianik

# 258
Аз днес получих маратонките на моята кокона newsm44
Мнооого са хубави и са ни по мярка,което май е по-важно smile3521
Нямам реални снимки,защото Мони е в баба си с тях-голям мерак да се похвали newsm03
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.ca01.04.16/1807496
jijibiji това е за теб мила newsm51

# 259
Днес дойдоха и дългоочакваните детски балеринки Heart Eyes
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.01.06.02/1807390

На живо са много нежни и красиви, съвсем леко уголемени в номерацията. Давам линк към по-големия номер, тъй като малките вече не ги откривам в сайта.

# 260
  • Sofia

На живо са много нежни и красиви, съвсем леко уголемени в номерацията. Давам линк към по-големия номер, тъй като малките вече не ги откривам в сайта.

Аз исках такива, но много бързо свършиха   Sad Много ми харесват.

# 261
Момичета, дъщеря ми си хареса едно колело, но отстрани за доставката пише Speditionsartikel.
Какво значи това, че не се доставя до България ли?

# 262
  • Sofia
Дай линк? Според мен се доcтавя, щом няма онзи надпис Nicht liefbar ....

# 263
Същото е, сега проверих. Доставка само за Германия. Жалко.  Sad
Ето го колелото: https://www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt.to.ca02.17.04.03/1786681

# 264
  • Sofia
Дано си хареате друго.
За мен обаче спедиция и шипинг е едно и също (пращане), така че не виждам особена логика  newsm78 Иначе като го сложа в кошницата и изписва, че се доставя само в Германия.

# 265
  • На черешата

И аз точно такива исках,снощи ги имаше,днес вече ги няма. Sad

# 266

И аз точно такива исках,снощи ги имаше,днес вече ги няма. Sad

Ще пуснат пак.  Simple Smile
В деня, в който поръчах нашите, сутринта ги имаше, на обяд ги нямаше, вечерта пак ги имаше. После докато ги чаках да пристигнат, пак бяха изчезнали и пак се появиха след ден два.

# 267
Здравейте на всички!
Имам нужда от вашата помощ. На 8.04 се регистрирах и си поръчах едно кенгуру. Получих потвърдителен мейл за приетата поръчка, но на сайта вече втори ден стои статуса

Status der Bestellung:

Ihre Bestellung wird bearbeitet

Нормално ли е това? Очаквах по-бързо да ми обработят поръчката

# 268
Здравейте на всички!
Имам нужда от вашата помощ. На 8.04 се регистрирах и си поръчах едно кенгуру. Получих потвърдителен мейл за приетата поръчка, но на сайта вече втори ден стои статуса

Status der Bestellung:

Ihre Bestellung wird bearbeitet

Нормално ли е това? Очаквах по-бързо да ми обработят поръчката
Има време,само два дена са минали.

# 269
Деси,
много благодаря! Вече съм спокойна, че всичко е ок.
Трябваше преди да поръчам да открия тази тема  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт