Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
Ако исках да съм тук, само за да се забавлявам, можем да се обзаложим за каквото искате, че във форума могат да се намерят 1001 кретенски теми...
Така де малко критика от мен за да видите, че мога и да съм лош  Crossing Arms

Ти го почна. Харесва ми. Весело е. newsm78 Сигурно моите писания са те изнервили? Няма да се отклонявам вече.

# 106
Минавам да ви прегърна и се радвам, че ви сварвам всички тук и в добро настроение. Аз попътувах, попочинах си малко от утре пак започвам маратона!
Продължавам да ви чакам за добри новини в началото на прекрасния и любим за мен месец  Hug

# 107
Не, пиле Vanhorne ๏̯͡๏) Hug Heart Eyes Hug Нищо общо с теб. Дори - нищо общо, с който и да е било конкретно. Просто ми правят впечатление някой неща.
Не съм изнервен  Naughty Това може да ми се случи доста трудно  Hug
Замислих се и така ми дойде да споделя впечатленията си...

# 108
Ненагледен наш отпусни малко, успокой дишането.

Ако съм аз "тъмната страна" не съм искала да изваждам на показ "животното" в теб а само с добри чувства. И за калинките си прав ама аз се заяждах...

П.С. Аргх друже ще рева между 16.04 и 18.04. Може ли да се запиша в графика ти  ooooh!
П.С.С. Ленка !!! най-после !!!! затъжиме се за теб и цигането

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 22:28 от _re_ge

# 109
ARGHT... видя до какво се докара с хормонки като нас. Ха сега.
Не приятелю, наистина си помислих, че моето лирично кучешко залитане не беше съвсем на място.

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
Е, не  Naughty Повече нищо сериозно няма да пиша, докато не ме молите на колене в продължение на цяла седмица  Crossing Arms

И на подбив ме вземате значи. Ама така е, като си го прося  Grinning

Много ясно, че съм прав за калинките  Crossing Arms И за други неща съм прав, но ... ще ви кажа чак след седмицата на смирение от ваша страна  Crazy

# 111
Голям купон сте заформили тука днес. Ама кой даде питателната закуска, за да имате сили, а?  Laughing

Аз като гледам съм по-стар от повечето ви половинки, но ще бъда пример за чудо и приказ 
Да бе, да. Вярвай си.  Wink Забележи - не уточнявам за кое.

регенце, ще се постараем да му затворим устата, ама то да не зависи само от нас, я! Малко късмет трябва в цялата тая работа. На него му е широко около врата, защото е само на сухи тренировки в момента, и се отдава на разни странични занимания като тенис на ролери и странни сънища (Зази smile3501), а нас пита ли ни какво ни е, ама ха!  Crazy

Лени, хубаво е, че се появи!  Heart Eyes

Vanhorne ๏̯͡๏), ама наистина подигравка с породата си е. Аз съм пристрастна, защото и предишното ни куче беше  немска овчарка, но така или иначе не ми харесва. Иначе си права за гледането вътре - ние го гледахме вкъщи само защото го взехме посред зима, и беше голяма мъка - най-вече за мен де, щото познайте кой чистеше, но напоследък вече и за него - взе да се заклещва под столовете горкото и все навън му се стоеше. Е, вече е почти изцяло на двора, само спи вътре все още, но до няколко дни ще го експедираме изцяло навън.

Още нещо по киноложките въпроси - ARGHT, братче, видя ли какво съм дописала специално за теб в сутрешния си пост? Виж как се грижа за емоционалното ти добруване, а ти ми отговаряш с разни приказки за "захапване за врата".  Laughing Hug

Хубава вечер на всички ви!  Hug Heart Eyes

П.П. Относно четящите, но непишещи - и аз доста време бях така. Не смеех да нахлуя, понеже нещо възрастта не съм я докарала, но тук цари такова ведро и прекрасно настроение, че се престраших. А и простите сметки показват, че даже и още утре някой заблуден щъркел да намери нашата къща, когато дойде време за следващото му посещение (че аз категорично не възнамерявам да го оставя да мине само с едно), вече ще съм горе-долу в рамките, фиксирани в заглавието.

П.П.П. Vanhorne ๏̯͡๏), ама той каза, че завижда за "дзверовете"... Laughing

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 23:50 от caritas

# 112
  • там където мога да си закача хамака
caritas моля те да отговориш на въпроса ми - мъжа ми наистина живо се интересува в кой град преподаваш /подозирам че наистина мисли за уроци/, откакто зададох въпроса поне 5 пъти ме кара да проверя дали си отговорила /хммм ще я видя аз тая работа Laughing Laughing Laughing/. Ако това те притеснява кажи и няма да настоявам повече.

# 113
... По киноложките въпроси - ARGHT, братче, видя ли какво съм дописала специално за теб ...
Хе, хе ... че как да не съм видял. Аз имам много подъл и коварен, но безотказен план как да се сдобия с куче. Бях го описал преди няколко месеца в една друга тема и под едно по-щастливо име, но сега го издирих и го поставям на вниманието на други многострадалци като мен, като евентуално спасение:

ПЛАНЪТ - "Изчаквам, живот и здраве, бъдещето ни дете да отрасне малко. Водя го тайно по места, където се разхождат стада неустоими кучета и когато усетя, че е узряло за идеята ... ЩРААААААК  smile3508 ... една хубава вечер се прибираме двамата с невероятно мил лабрадор под мишница, звъним на вратата и докато чакаме мама да отвори повтаряме за последно милия и жален поглед, който сме тренирали месеци наред. Най-лошият резултат би могъл да бъде, да ми се наложи евентуално да търся невероятно голяма кучешка колибка, за да мога и аз да се побирам в нея "
А? ... Мисля, че няма слабо място  newsm78

# 114
Ленка така или иначе си наминала да ти отправя едно питане.

В последно време много се разчетох за БХС, ФМ и Амниоцентезата. Кажи своето лично мнение и наблюдение. Ти как постъпи и как би постъпила в различни ситуации?
Аз разбира се чакам първия УЗ в 8 седмица. До тогава не ме питай. Разбира се ще чуя първо лекарите, но ми се ще да чуя и теб. Ей така питам си аз, че нещо страха ме е под пукал здраво.

# 115
ЩРААААААК  smile3508 ... една хубава вечер се прибираме двамата с невероятно мил лабрадор под мишница, звъним на вратата и докато чакаме мама да отвори повтаряме за последно милия и жален поглед, който сме тренирали месеци наред. Най-лошият резултат би могъл да бъде, да ми се наложи евентуално да търся невероятно голяма кучешка колибка, за да мога и аз да се побирам в нея "
А? ... Мисля, че няма слабо място  newsm78

Аз го сътворих този номер на майка ми....Бяхме в немилост и аз и брат ми и баща ми много дълго време. Тогава взех кокер (беше като плюшена играчка), ей разбра малката гад, че майка ми не го долюбва и й правеше магарии нон стоп.

# 116
  • там където мога да си закача хамака
И ние с моята приятелка опитахме този номер, но не мина. Те бяха имали кокер шпаньол преди и тя беше решила че може би за майка й ще е много хубаво да имат пак - хем да има с какво да се забавлява, хем другар, хем някой заради който да излиза повече. Естествено че това беше прикритие за нашите тайни помисли, а те бяха някой да го гледа, а ние когато сме свободни да си го мачкаме и разхождаме. Купихме го, занесохме го, изпяхме изненада и изненадата ни сполетя нас #Crazy. Майка й така се разстрои и като ревна - не го щяла и това е - да сме го върнели откъдето сме го взели. Тя таман се била оттървала от едното Shocked та сега друго. Не й се чистело повече, била стара и т.н. не питайте още какво е каза.  Приятелката ми се опита да го задържи за седмица с мисълта, че майка и няма да устои на малкия сладур, но не би - наложи се пак скоропостижно да го продадем.
Така че ARGHT внимавай - не винаги минава номера Laughing

# 117
Ах, ах, ах, Vanhorne ๏̯͡๏)...колко бързо предаде калинките, заради единия Великденски дух. И моля ти се, какъв е този жълтък, който боядисва яйце  newsm78

Виж на каква картинка попаднах, докато си слушам Stevie Ray Vaughn по last.fm. Толкова е подходяща за темичката:

Хайде от мен да мине. Нали помоли да ти оставим лудите калинки на мира  Crazy
_re_ge, срещнаха се калинките  Mr. Green Дано да е на късмет  Praynig

Хайде лека нощ!!! А на собственичката лек ден  Hug Heart Eyes Hug

papolino, аз ще съм морално и идеологически подкован с жален, детски поглед и десетилетие подготвителни въздишки по така желания от мен лабрадор. (За всеки случай съм си направил и план-скица на двуместната кучешка колиба, де  Laughing )

# 118
Добро утро на всички! Имам идея(вече изпробвана) за тренировки различни от домашните задължения...отивате си на село разсаждате малините,сеете това -онова (морковчета,магданоз,цветенца....) и на сутринта сте с чудесна мускулна треска чак под мишниците...Ето хем разнообразно,хем сте помогнали на някого... Simple Smile Ако сте забравили да си купите и кафе за сутринта (като мен) става още по здравословно...Чао за сега от мен вече починала отивам да се потрудя! Hug Hug Hug

# 119
Аааах, познайте кой ме поздрави за добро утро  - нашите щъркели!!! Вече няколко сутрини не само че ги виждам, ами и ми прелитат над главата, докато разхождам немеца. Сега остава и работа да свършат...  Wink Макар че на нова година мъжът ми каза нещо за късметите от баницата, което абсолютно важи и за щъркелите - ми като е толкова важен тоя бебешки късмет, да ви оставя сами и да ви видя как ще се справите.  Laughing

Аз тази сутрин само кафенце ще дам:

За останалото се обърнете към Хъни-Бъни. Айде, Бъни, чакаме си вчерашните сандвичи, които така и не получихме! Hug

Хубав ден на всички ви желая!  bouquet

О! Забравих! Поздрав за кучелюбците, ама само с линк, че Хера вече може да спре да бъде толкоз търпелива към нашите лирически отклонения. Снимките са топли - топли, от вчера сутринта.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331237&pid=11466425
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331237&pid=11466443
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331237&pid=11466470
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331237&pid=11466401

Общи условия

Активация на акаунт