Кандидат мами над 35 години- нека си дадем кураж Тема7

• 15 604
  • 306
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и от мене - уф пак добър ден станало ooooh!.
Николче що така бе душицо.Кой така те събуди - съседи с бормашини ли Laughing
ARGHT чуден сън.Нищо не мога да кажа.Чакаме специалистките Rolling Eyes
Аз да ви кажа малко ми мина, че няма да се вредя този месец със щъркелите.
Но и кризата малко ни удари...................и ако стане нещо с работата не знам Sickова ме тревожи, но какво да се прави Rolling Eyes
Хайзе лек и любовен неделен ден от мен мили приятелчета Hug Hug Hug

# 61
добрутро ненагледни

Бънка- какви са тези кахъри бе душа. За това че ти е било криво- ама много много много добре те разбирам и не само аз. Аз в такива дни ходя като дъвкана, дъвкана, дъвкана и изплюта. После малко се освестявам и си викам- хайде бе има друг тираж. Горе главата  Хъни-Бъни. А за кризата тя всички ни е стиснала за гушката, едни по-леко- с бели ръкавички- други така, че чак пръстите й се очертават. Бъди сигурна обаче, че и да се появят чертичките ще се справите. Иначе ако се плъзнете по тази крива - ще излезе че никога няма подходящ момент за бебе- то ремонти, то кризи, то здраве, то понякога се чувстваш неготов към родителство. Вие си правете ежемесечно тренировките пък като се появи малката душица че видиш че всичко се натаманява. ние българите сме факири в това отношение- можем с две и с двеста.

Агхх- много интересен сън. Прилича ми на онези, които изплуват от дълбините на съзнанието и са свързани с предишни земни животи ( не се смейте). Ще чакам развитие и коментари по въпроса.Само не разбрах момата твоята ли е и някакво ново друго лице.

Николче ще си починеш след обяд бе мила - следобедна дрямка, ако съседите ти признават времето от 14- до 16 разбира се, щото в наше село такива следобедни часове няма...

По въпроса за приятелството съм с особено мнение и от години не допускам някой изключително близко до мен,защото приятелството и предателството са все на един връх на ножа...ROSLEM и аз обичам на рибка,но там,където ходим има нови собственици и трябва да си търсим ново място,а вие поне хванахте ли нещо?
Дани свалям ти шапка за този коментар - все едно аз съм го писала.Аз не съм съгласна с Аргх. Роднините не се избират и ако можеш им прощаваш слабостите,  а приятелите са си плод на наш съзнателен избор. Те са нещо като трето рамо или второ дишане. хубави са вечерите на конушмак с хапка и пийка , но когато опреш да търсиш помощ значи наистина си в беда . В такива моменти обичам откровеността им - мога - не мога. А ако започнат да те литкат и по някое време получиш шамар, че после ти държи мокро дълго време - значи не са приятели а просто познати..

Затуй втората част си е много много важна

"Amicos res secundae parant, adversae probant.

За всички като мен, който се чудят това аджеба какво значи:
Good times get you friends, bad ones test them."

Е трудители, желая ви приятно трудене на всички фронтове.
Целувки ,прегръдки и лек неделен следобед.

# 62
Ей, хора, както почнахте от нощес с латинския, ще ми вземете хляба! Joy

Бъни, и аз съм на мнение, че ако човек чака подходящото време за деца, няма да го дочака никога. Все има нещо, дето да не е наред. Пък и не винаги става по желание и по поръчка - иначе този подфорум щеше да е излишен. Аз лично често изпадам в други терзания - защо чакахме толкова дълго, защо не опитахме по-рано и прочие. И отговорът е - ами защото си мислехме, че разполагаме с живота си изцяло. Което определено не е така. И човек уж го знае на теория, но докато не си счупи главата в стената, не го научава. Или, за да вляза в тона на среднощния разговор, еmpta dolore docet experientia. Ха сега бягайте да ровите в Гугъл.  Wink

За приятелите - няма по-ценно от тях, само че трудно се намират. И дори без да намесваме res secundae и res adversae. Просто с течение на времето често става като в онази стара песен - "тръгнахме всеки в различни пътеки", без изобщо някой да е виновен. Това ми е болна тема - в последните месеци моя много близка приятелка замина за чужбина, хора, с които работех заедно и бяхме много близки, смениха работа, абе с две думи - разклатиха ми се някои от стълбовете, на които много съм разчитала и които сякаш приемах за даденост. Грешка. Не че няма да оцелея и без тях, но не ми харесва. Sad

ARGHT, страшен сън, ама и аз не се наемам да го коментирам. Не че не ми хрумна нещо на първо четене, ама смея ли... Laughing

Hug за всички ви!

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 07:31 от caritas

# 63
caritas,_re_ge  Hug Hug Hug.
И аз така разсъждавам.Че то наистина време не остана Rolling Eyes.
Неосигурена не е добър вариант, но няма от сега да го мисля.
Ние финансово ще се справим, но......така без осигуровки здравни и т-н.
Въпреки, че какво прачи да си ги плащам.Май има такъв вариант newsm78.
А този латински от сутринта лелееееееее изпитвате ми ЕнтЕлигентността Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy

# 64
Девойчета, ние както си пиехме "сутрешното" (благодаря nikol ) кафе и се чудихме как да си прекараме деня, решихме да си купим ролери и цял ден да прекараме в морската със самообразователна цел  newsm62 За първи път ще се качваме на такива чудеса, но на мен лично отдавна ми е мечта, а моята мома има опит с кънки.
Ролериииииии   261uu  261uu  261uu  261uu ...
Ако се върнем живи и здрави  и от пикника на колела ще разправям как е минало.
Хайде, че нямаме търпение  Crazy Mr. Green Crazy
Имам какво да поспоря за приятелите, но точно сега нямам време за такива мисли - само ще кажа, че не всеки, който ми се изсипе в къщи, свири ми на китара, пие ми от ракията и ми повръща на килима ми е приятел. Човек преценява хората преди да му станат приятели, а не след това  Peace
Бъни, никакво колебание,пиле. Напред  Hug В криза раждаемостта винаги се вдига, дано и тази вълна на статистиката да ни помете   newsm62 newsm62 newsm62
Хайде! И варненки - оглеждайте се за НЛО на ролери...

# 65
Бънка при нас се случи така.Аз имах няколко години неусигурена нито социално нито здравно - поне не в Бг. Мъжа ми ми беше плащал осигуровки в чужбина но те не се зачитаха тук. По онова време бях започнала работа и бях осигурена, но ми висяха тези годинки. Като забременях извадихме с мъжо пари и платихме осигуровките. Не излезе много но и лихви се бяха натрупали.
Аз лично не съм наясно дори без здравни осигуровки на какво имаш право в Бг.
Хайде да го обсъдим тоз въпрос че е супер полезен и интересен. Включете се момичета и споделете какво знаете.

АРГХ знчи вече няма да се разхождаме край площадката под пантеона. Там и без това има разни гипсирани дето махат с ръце изкривени лица и крещят "пази сe" !!!!!!! Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 18:42 от _re_ge

# 66
ARGHT... , може ли такова нещо-пускаш бомба:РОЛЕРИ  и после всички варненки си остават у дома и не смеят да излязат да не срещнат теб и да ги стовариш на земята Joy Joy hahaha Дай следващия път координати на обиколката ти hahaha точен час, недей така,моля те Peace Joy Joy Joy hahaha

# 67
Бъни, днес пак ходихме за риба и видях още 2 щъркела  stork-boy stork-girl и направо ти ги заплюх за тебе. Показах им посоката и дано се оправят . Така че не се отчайвай   201uu.
Денито вчера нищо не хванахме, но днес бяхме на друго място и този път имаше   Animal Tropical Fish.
Но след хубавото идва и лошото. Сега ме чака  newsm28 newsm79 newsm75 Така че до утре.
Ползотворна  luvbed вечер на всички.

# 68
 kaffeetrmker_2 Добро Утро мили мои.

Аз поспах днес. По- принцип ставам за работа в 5 сутрин и почивните дни 6- 6:30, но днес почти до 8 откарах.

За приятелите: Аз казвам, че познати имам много, но приятелите ми се броят на пръстите на едната ръка. Най- добрият ми приятел си отиде за винаги, а моите верни дружки с които съм минала през огън и вода са в БГ. От тези дето в 3 през нощта, ако се обадиш казват: "Има ли нещо, добре ли си", а не "Ама то е 3 часа и аз спя". Ето това е за мен много важно. Важно е да разбереш когато приятелчето е в нужда без дори да се е оплакал, да помогнеш без фанфари и без очакване да направи същото за теб.  

АРГХТ много съм добра със зимни кънки и с ролери да знаеш. И аз чакам Зазинка да се включи и каже нещо за твоя сън. Що се отнася до моите калинки- оставете ми калинките на мира бре. Като намеря нещо друго дет ми е на душата, ще ги сменя.

Бъни не го мисли миличка. Така преди доста години снаха ми забременя с второто, а брат ми го съкратиха точно след като разбраха. Спомням си той казваше "Спокойно, все ще намерим пари за още една кофичка кисело мляко". Разбира се той си намери работа много скоро след това, та дори и две.
Моята баба на, която съм кръстена казваше: "Това дето с пари се оправя не е страшно- ще му намериш колая, най- страшно е това дето с пари не се оправя".

caritas
ти ли каза, че имаш Немска Овчарка? Аз също имам и то Българче. Мама и татко ми го пратиха. Ходиха до развъдника и говориха с бридъра след, което на самолета (на 3 месеца и 48 часа път) и тук. Във Франция имаше много голямо закъснение. Бяха забравили да го нахранят. Беше кожа и кости милия, но сега виж го много е добричък, но тая малката гадинка дето му е в краката ми скъсва нервите. Колкото изглежда невинен, толкова е проклет.

Регенце
и аз ще се радвам да чуя повече за здравните осигуровки. Моите и на детенце не са плащани в БГ с години. Ако някой знае как се процедира, ще е наистина от полза.

Alcho
ет ги

# 69
Vanhorne ๏̯͡๏) Точно така и аз си ги представих!!! Страшна си Heart Eyes Heart Eyes

# 70
ARGHT...Да не кажеш, че само се смея и не помагам, пращам ти снимка на една ИНСТРУКТОРКА ПО КАРАНЕ НА РОЛЕРИ:

http://www.taratur.com/files/sliki-N/begg/Taratur.com_Nicole_Begg1.jpg

Много е добра Joy Joy Joy
Чака те, така, че побързай, часовете при нея са ограничени Joy Joy Joy Joy hahaha

# 71
Vanhorne ๏̯͡๏) , само така, мила, почивай си повечко при всяка възможност!
Да, аз имам немско овчарче, на 5 месеца и малко. Ето го:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331237
А твоите сладури съм ги виждала на снимка в кучешката тема, много са хубави. Heart Eyes

За здравните осигуровки - няма проблем да се платят назад, все едно колко години не са плащани. Само че се трупат лихви. Тази система почна от 2000 г., така че максимум десетина години имате. Отделно има възможност, ако се налага, да се платят вноски за около година, за да се възстановят здравноосигурителните права поне за известно време. Скоро една моя близка го направи, мога да я питам и да пиша какво точно се прави.

# 72
 newsm62  261uu newsm62  261uu newsm62  261uu ...
Едни от най-добре похарчените пари в живота ми. И после някой да каже, че сме стари  Mr. Green
Няма да обръщам внимание на "дребнавото, злобно" заяждане на "американския професионалист"  Crossing Arms По снимковия материал по-долу ясно си личи, че здраво си стоя на задника въпреки ролерите и дори няма и помен от вероятност да падна  Naughty

След първите пет минути бях готов да се откажа  Blush На 20-тия метър едно 5-6 годишно момиченце ме подмина като експрес селска гара и дори съм готов  да се закълна, че ми се изхили ехидно. Само 10 минути по-късно обаче профучах покрай нея вече самоуверен и с веещи се коси  newsm62 Дори намерих спокойствие преминавайки покрай хлапето да си върна за пренебрежението, с което се отнесе към мен малко преди това  smile3533 100 метра по-нататък осъзнах, че може би е било разумно да се отнеса с по-голямо уважение и вместо да злорадствам, да се осведомя - как по дяволите се спира с тези неща на краката. Това така и до края не можах да го усвоя, но има време  Laughing
Alcho, тая инструкторка даже няма да има нужда да ми обяснява нищо. Просто ще е достатъчно да я пуснат 100-на метра пред мен и докато я гоня без да усетя ще стана спец по всякакви номерца на четири колелца  Joy Joy Joy Записах си телефона за връзка  Peace
И аз имам опит със зимни кънки и  си мислех "Няма проблем", но при ролерите съпротивлението е по-голямо и усилията са малко по-различни. Абе до края на другата седмица ще мога да карам и назад  Crazy Crazy Crazy Във всеки случай се запалих много  Heart Eyes
Как ви завиждам за "звероветееее"  Blush С моята мома не можем да се разберем по този въпрос. Аз си умирам по кучета, а тя от мисълта за тях. Направо са ви страхотнни добиченцата  Heart Eyes Когато порастна ще си взема лабрадор. Еххх...още една причина да искам да се махнем от този апартамент и да си спретнем една къщичка  Heart Eyes
Vanhorne ๏̯͡๏), за децата не се дължат осигуровки. Те са за сметка на държавата до завършване на средното им образование, мисля. А за теб - нямаш избор, плащаш всичко на куп, но тук не съм сигурен как точно стоят формалностите.
Ей, хора утре изобщо не ми се ходи на работа. Такова настроение си имам, че не ми се хаби за баналните ежедневни глупости. Знам че няма как и поне се успокоявам, че ще отида усмихнат и с трудов ентусиазъм  Crazy

# 73
ARGHT... еха как само сте си прекарала.Върна ме в детските години когато с най добрата ми приятелка карахме летни кънки.Тогава ролери нямаше Mr. Green.
Ей, хора утре изобщо не ми се ходи на работа. Такова настроение си имам, че не ми се хаби за баналните ежедневни глупости. Знам че няма как и поне се успокоявам, че ще отида усмихнат и с трудов ентусиазъм  Crazy
И аз така само, че при мене трудовия ентусиазъм липсва Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лека седмица ви желая на всички и да пазите доброто си настроение за домашните и за  luvbed

# 74
  • Манчестер
Лелеееее, колко съм изпуснала  ooooh! . Докато ви изчета  smile3529 .....

Ей , Кръстник  Hug и ти като мен "Кукуруку вафла чудна"  Joy Joy Joy ... тия сънища, не знам, ама на хубаво ще е  Peace да знаеш  Heart Eyes . Аз пък тази нощ сънувах, че съм бременна  preggo , ама не знам със сигурност и ще правя тест  Laughing . Обаче гърдите много силно ме заболяха и реших да ги погледна, и кво да видя  #Crazy по-големи  bombs и зърната много тъмно кафяви и твърди  #Crazy . И си казах "какъв тест съм тръгнала да правя, че то съм 100%, гледай какви са ми станали гърдите".   Joy Joy Joy Joy
А, за ролерите, вече ме нави . Сега остава да навия милото да ми ги купи  Laughing ... Обаче много се разсмях, с 5 годишното момиченце...сигурно си изглеждал така 
 в очите на детето  Joy Joy Joy

Тук се радваме на прекрасно време, едно слънчево   Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny не ме свърта вкъщи. По цял ден сме на вън и за компютъра въобще не съм имала време  Blush .
Каритас, Ванхорне, аз съм голяма кучкарка  Joy Joy Joy само дето имам котка и от нея не мога куче да си взема  Joy Joy Joy . Обаче е с характер, чужди хора не обича и ги хапе, ако някой се опита да я погали , въобще не дава да я пипат  Laughing . Даже гони кучето на съседа ,когато влезе в нашия двор и гледай шоу  Joy котка гони куче  Joy а кучето така   animal037

Хайде всички по леглата  Heart Eyes и сладки сънища на всички в БГ . На презокеанските  Hug хубав следобед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт