Legend of the Seeker

• 22 418
  • 549
  •   1
Отговори
# 465
Честита Баба Марта
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Пожелавам ви много здраве,щастие,любов,пари и всичко друго,за което ви копнее сърцето!

# 466
  • Пазарджик/Лондон
                                                           Честита баба марта!

# 467
Честита баба Марта и от мен!!!Много здраве и късмет на всички почитателки на фентазито и не само на тях!
Уха, вече и нова серия, ама ще я гледам утре или вдруги ден Heart Eyes

# 468
Честита баба Марта, момичета Simple Smile

Серията беше в абсолютен унисон с първомартенското слънчево време, толкова не се бях смяла скоро; не знам дали има изобщо такъв момент в книгата, но беше откровено забавно:)
Малко завиждам на негледалите, че тепърва им предстои Simple Smile Зед е у н и к а л е н.  Mr. Green

# 469
kati1000 , има ли буквички вече?И да няма - ще чакам.
Има субтитри още от вчера.Добре,че за това филмче ги правят бързо

# 470
  • Пазарджик/Лондон
kati1000 , благодаря за инфото, само да намеря време и сядам да го гледам Heart Eyes.

# 471
  • Be realistic - plan for a miracle.
Толкова смях падна! Simple Smile Не е истина просто колко добре ми подейства серията!

# 472
Серията е страхотна, просто нямам думи   Laughing
Ричард и Кара бяха много готини, а  hahaha Зед е страхотен, невероятен, такъв образ  Joy.
Вярно голям смях падна. Joy
Пак рекламираха стара серия, значи няма да има нова така ли newsm78
Хареса ли ви прическата на Ричард?

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 17:07 от ava

# 473
  • Пазарджик/Лондон
Едва вчера успях да гледам серийката - чудесна, много се смях Joy.

# 474
Изгледах и аз,Риард не ми хареса рус,не можах да го възприема,магосника нямаше равен,а Кара беше невероятна както винаги Wink

# 475
Честит осми март на всички дами!  bouquet
Много усмивки и весело настроение в днешния мразовит ден!!! Laughing

# 476
  • Пазарджик/Лондон
                                                                                     Честит празник , момичета!!!

# 477
Здравейте!Честита пролет(със закъснение hahaha)!
Малко бях назад с гледането на епизодите,но си наваксах.Вчера ми донесоха някои серии на диск и какво гледане падна вечерта.Филмчето много си ми харесва,въпреки,че доста неща се разминават с книгата.Най- ме дразни това,че Рал го изкарват брат на Ричард,а не баща.Той си има брат в книгата-Дрефан,който много прилича на Рал,но както и да е.
Има нова серийка(14 епизод). Общо взето ми хареса серийката.
Срещата на Калан с майка и беше вълнуваща,а и видях за първи път баща и,който не е чак толкова лош и реши да се промени към по-добро благодарение на  общуването с вече порасналата Калан.А и Ничи си избра нов господар-себе си.Хареса ми и това,че Ричард вече не е рус.Хич не можех да го възприема така!
Ето някои снимки,които мн. ми харесват :

# 478
# 479

Общи условия

Активация на акаунт