Legend of the Seeker

• 22 394
  • 549
  •   1
Отговори
# 450
Аз последно разбрах, че ще са 14 епизода, поне толкова са били заснети, ако сега снимат още ще е супер.

# 451
  • София
Серийките ще са 22. http://www.imdb.com/title/tt0844653/episodes
 Peace

# 452
Като първи сезон значи.Дали ще има трети? newsm78.Дано да ползват повече неща от книгите,заслужават си! PraynigА иначе Бриджит/Калан ми става все по - симпатична,но Ричард го харесвах повече с къса коса. Thinking

# 453
  • Пазарджик/Лондон
Най- сетне и аз успях да изгледам епизода - хареса ми, но това е мнение на нечел книгите Wink.Разбирам момичетата, които леко се дразнят - повечето филми по книги ме разочароват, може би Властелина прави изключение, и още 2-3 примера има - във всички останали случаи книгите са много- много по- добри от филмите.

Много се радвам , че ще има 22 епизода, дано има и трети сезон Heart Eyes.

eovin27 , Калан е чудесна, на мен Кара започна много да ми харесва Wink.А Ричард ми е малко момчешки, а като го видя и при русалките ..... Joy.

В тази серия ми хареса и това, че имаше повечко от Мрачният Рал Heart Eyes.

# 454
Аелис,Мрачният Рал май ти е слабост,а? WinkА какво прави Ричард при русалките,че аз не съм го гледала ?!Да не би и той да е русалка Joy?!Ох,имах в предвид тритон! hahahaНали така се наричат мъжките русалки newsm78А що се отнася до Кара и на мен започва да ми става все по-симпатична,но Калан си ми е №1!А Зед?!Сладурче! И тук е готин,но и в книгата какви бисери ръси...леле! hahaha

# 455
  • Пазарджик/Лондон
eovin27 , има едно детско сериалче - H2O, за русалки се разправя, та там нашето момче е гадже на една от русалките Wink.

# 456
Аелис  bouquetЩе потърся да го гледам.Любопитна съм! Mr. GreenАма как може да изневерява на Калан? hahahaСамо с нея искам да го виждам!Да си се вземат и това е!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 457
Привет момичета,
актьора който играе Мрачния Рал, нали играеше и във Властелина - беше елф.
Ама да е Рал повече му отива, много добре го играе.
Ричард ми е много сладък и аз искам да се вземат с Калан, ама...
А Кара, много ми харесва, ама вярно Калан си е Калан Laughing
Аелис, как се справя Ричард при русалките?

# 458
  • Пазарджик/Лондон
ava , сладур е Wink.

# 459
  • София
Ама да е Рал повече му отива, много добре го играе.

Мернах го, че сега играе в новия сериал Spartacus: Blood and Sand.
Мъжът ми го гледа, казва, че има много бой, кръв и секс, аз такива много много не обичам  Confused

# 460
А Рал нещо като имидж на лошо момче поддържа май? WinkАелис,погледнах за детското,в което участва Ричард и...направо паднах!Малко ми е нетипичен някак си!Просто,защото не съм свикнала да го гледам в др. роля може би. ThinkingСладък е,но както вече казах по ме кефи с Калан Heart EyesЕто вижте и вие на какво попаднах:
http://www.youtube.com/watch?v=0EygO6mJ45w

# 461
  • Be realistic - plan for a miracle.
Привет момичета,

Боже, сега като каза го познах - играеше Халдир!
Беше ми любим герой, от елфите във "Властелина", в "Двете кули" благодарение на него побеждават войската на Саурон  Heart Eyes
/ Аз съм малко маниак на тема "Властелинът на пръстените", извинете ме  Hug /

И в 'Спартак' го гледах вече. Макар че там ролята му е на супер-лузър Grinning

# 462
sway и аз съм фенка на "Властелинът..".Както вече съм писала от там се запалих по фентъзито.Харесва ми Еовин,принцесата на Рохан(на нея съм се писала тук) bowuu,Фарамир и Арагорн(Ах,Арагорн! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes),но да не се повтарям вече.

# 463
Новата серийка беше супер LaughingГолям смях падна Joy

# 464
  • Пазарджик/Лондон
kati1000 , има ли буквички вече?И да няма - ще чакам.

Общи условия

Активация на акаунт