Legend of the Seeker

• 22 385
  • 549
  •   1
Отговори
# 525
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, в темата за фантастичните сериали Amidala писа, че за съжаление няма да има трети сезон на сериалчето Cry.Жалко, ще ми липсват героите Cry.Е, поне ще си изгледаме последните серии с наслада и ще се надяваме да му сложат хубав, завършен финал Praynig.

# 526
Ама защоо.. Sad
Лоши хора.

# 527
  • София
Дамм, за съжаление - http://tvseriesfinale.com/tv-show/legend-of-the-seeker-canceled- … ason-three-14559/  Sad
и тук - http://www.daemonstv.com/2010/04/26/legend-of-the-seeker-cancelled/

Последна редакция: чт, 29 апр 2010, 16:28 от Amidala

# 528
Ужас smile3511
просто нямам думи.
Много съжалявам, ще ми липсва и сигурно краят ще го оставят отворен Sick

# 529
  • Сливен
Аз май съм доволна. Все по-трудно ми беше да го гледам.
Сагата е велика, но сериалът е боза.

# 530
  • Пазарджик/Лондон
Току-що успях да гледам 18 еп. - много ми хареса, лошото момче го даваха повече Joy.

Ех, Ян Бибиян , сигурно е така, но на мен сериалчето много ще ми липсва Sad.Е, поне като го изгледам с чиста съвест мога да започна книгите Wink.

И друго ме натъжава - има фантастични сериали, но този беше единственият фентъзи сериал, а на мен, признавам си без бой - фентъзито ми е по- любимо Heart Eyes.Едва ли скоро ще се хванат да направят нов Sad.

# 531
  • София
Аелис, чакаме Песен за огън и лед  Grinning

# 532
  • Пазарджик/Лондон
Ах, Amidala , как можах да забравя smile3555.В него ми е надеждата Heart Eyes.И дано не закачат замунда и арена, че ще го гледам само в сънищата си Joy.

# 533
И аз ще съм доволна на един задоволителен завършек Wink
И ще продължим с Песен за огън и Лед,сигурна съм,че достойно ще го замести Wink

# 534
  • София
Хубава беше новата серия.
Пак много Рал  Grinning Heart Eyes
Обаче се зачудих, Рал нали беше магьосник, пък сега и той няма никакви сили  newsm78
А пък тези сестри никнат като гъби, колко много изтрепаха, а продължават да се появяват нови и нови  Tired
Финалът ще бъде интересен  Peace

# 535
  • Пазарджик/Лондон
Току-що успях да изгледам 20 и 21 еп. - много ми бяха интересни и двата.Следващият май ще е последният, дано направят хубав финал Praynig.Мъчно ще ми е за сериалчето, хубаво е снимано, красиво направо Rolling Eyes.Калан беше мноооого красива булка, а на Кара много й отиват дълги коси Wink.Е, ще се включа пак да изкоментирам и финала Heart Eyes.

# 536
И на мен много ми харесаха Heart Eyes

# 537
  • София
И на мен ми хареса как завъртяха нещата, даже ми се искаше да си останат в другото време, където се женят и всичко е наред  Grinning
Още повече, че това време се доближава повече до книгите.
Надявам се на феноменален финал на сезона и сериала  Praynig

# 538
Здравейте момичета,
двете серии бяха супер. Калан и Кара бяха много хубави. И на мен ми се искаше да останат в другото време, ама....Heart Eyes
Мноого ми е мъчно за сериалчето, ще ми
липсват Ричард, Калан,Зед, Кара,Мрачния Рал.... Sick
За съжаление всяка приказка има край.
Ама двата сезона ми стоят на компютъра, та като ми стане мъчно
ще се утешавам с някоя серия Peace
Дано има хубав финал baby_neutral

# 539
Привет момичета,
гледах последната серия. Хареса ми както винаги, накрая се разбраха Калан и Ричард:lol:
Но според мен са очаквали да има продължение или си запазват правото за по късен етап, ако решат да го продължат newsm78
Ще ми бъде мъчно...а и темата съвсем ще замре
Надявам се да се засичаме по другите теми  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт