Пеперуди пърхат, на пролет ухае, ФЕВРУАРЧЕТО навънка си играе

• 15 189
  • 302
  •   1
Отговори
# 285

Браво на царя! Само напред и никога да не губи равновесие!!!

# 286
  • София
Благодаря за поздравите на всички!
Роси, Ави, Еми, Hug Heart Eyes
Честити Ходещи крачета на цар Калоян!  bouquet
Линаwelcome

# 287
  • София
Честити ходещи крачета на Царя! Винаги напред да го водят!
Честит ВЕЛИКДЕН на Готи, Чара, Тони и всички празнуващи го днес!
Честита ЦВЕТНИЦА!    Честит ИМЕН ден на всички цветя!
И аз да почерпя:

# 288
Кат-че ,честит имен ден!!!

# 289
Честит Великден на днес празнуващите!   bouquet
Честити ходещи крачета Кало! Hug Да те водят все напред и нагоре в живота!
Стеф мисля че не се плаща друго освен 2лв за деня, ама нека питам все пак. Днес пак бяхме от обед та до 6ч, голяма разтуха е това. Малко за децата не е удобно, много е наклон, има големи поляни но са на 50м от язовира, иначе казано трябва да дремем на поляните. Днес бая повисях с въдицата защото Емма спа 2 часа в количката до мен, после имаше две каки дето я размятаха насам натам, та успях да почина малко. Ива хвана повече риба от мен.
Пепинка, съжалявам че чак сега сядам, дано не ти е късно. Не пий хапчета, разбутат хормоните, могат много да навредят. Освен това страничните ефекти понякога са ужасни. Не се стягай с нищо, точно мастит може да си докараш и много ядове с наранени жлези и канали.
Вземи прясно зеле, обели листо, наточи го с точилка, бутилка, няма значение, въпроса е да омекне малко и да пусне сок, наложи го в сутиена, но не покривай зърното. Сменяй листа на 2-3 часа, той без това увяхва, сока му се изсмуква от гърдата. Това не само спира кърмата, но облекчава болка, напрежение, предпазва от запушване на канали. Цеди само ако много са напрегнати гърдите и то мъничко, колкото да ти олекне, в никакъв случай не на цяло, така стимулираш и правиш повече мляко.
Вземи си чай от Салвия, Градински чай му е другото име, пий по около 3 чаши дневно (около литър идва), има рецепта и дозировка на пакетчето. Той също пира кърмата.
С всички тези средства няма да спреш млякото си бързо и рязко, а постепенно, за дни, така и гърдите няма да пострадат, най вече формата им.
Време е за семейна баня а така съм уморена...

# 290
Добър вечер!
Честита Цветница!
Честит Имен ден на всички именници.Със здраве да си носите името.
Честит Католически Великден на всички които празнуват днес-Готи,Чара,Вал,Тони.
Честити ходещи крачета на Царя.Все напред и уверено да крачи.

# 291
Момичета, не мога да не питам вас за нещо. Рая вече проходи, но аз ходя след нея нонстоп, не заради да не направи пакост, а за да не се нарани при падане евентуално. Понеже тя като пада изобщо не "мисли" как да го стори, направо ляга назад с главата, цялото тяло като круша се тръшка. Не знам дали и вашите деца са така или тя е си е специална Wink

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 23:09 от GALADRIEL

# 292
Хайде и аз набързо да се включа.

Благодаря за пожеланията за именния ден.   bouquet

Да е честито и на останалите именници!

Честото и на празнуващите Великден!

Честито и на проходилия Калоян!

GALADRIEL моите ги научих като и показах как трябва да се пада, дано да мога да обясня. Вървиш след нея и като видиш че пада хващаш я под мишниците и я сгъваш напред , така няколко пъти и ще схване за какво иде реч. И трите ми деца така съм учила, и нямаме инциденти, освен ако е нещо неочаквано или не могат да съобразят.

# 293
Пухи, браво на царяяяя  smile3501, сега започва интересната част  smile3521

Ави, дано мъжът ти да има късмет на интервютата  Praynig, ще стискам палци.

Момичета, мерси за честитките, ама и аз съм християнка бе, само че от 12 години все в католически държави играя, та си празнуваме два пъти  Laughing. То на нас българите поводи ни трябват само  Mr. Green.
Гала, и Дани беше така в началото, но той понеже регистрира едно свличане от леглото на 7 месеца при което си удари така главичката, като падаше по този начин надаваше неистов рев. Просто след няколко седмици ще се научи да сяда на дупе, като загуби равновесие и нещата ще се нормализират. До тогава си я пази  Peace

# 294
Тони,пропуснах преди малко Честита победа!Браво,и пак ще стискаме само казваш кога. Peace
Гала,аз лично не съм вървяла след Иво.но и честно казано той не се хвърлял така.Откакто сам се изправи,го оставих на земята,хващаше се за каквото се докопа и се изправяше. В началото се пускаше и падаше като талпа,ама като падна 2 пъти се научи да се държи до последно преди да седне примерно и като проходи пак по същия начин.Така че едва ли съм ти от полза... Rolling Eyes
Ави стискам палци,мъжо да има успех с интервютата и да си намери дори по-доходна работа от старата. Praynig
Мери,много се радвам че си разпуснала малко и ти е било готино. Hug

# 295
Момичета благодаря ви много за подкрепата Hug Hug Hug
Мери мерси ще пробвам и това  Rolling Eyes
Изчезвам че ме чака тежка вечер #Crazy

# 296
Гала, не помня дали твоята Рая пълзеше, но имам наблюдение, че децата, които не пълзят, като моето, падат доста лошо в началото. Ако помниш бях споделяла как дълго време ходих след нея с каишките за прохождане-от страх, че се тупваше като талпа. Около месец така треперих. След време започна да си пада на дупе, ама се приземява само по този начин. Ако не щеш ли падне по очи, се захлюпва така ( не на 4 крака) и чака да я вдигна...Просто тя по земя не може да се придвижва и това е....
Честити ходещи крачета на Царя. Само по червени килими да ходи[/b]
Споко , Тони, аз те разбрах с това Buona Pasqua, нали в Италия "правихме" Киара. Браво за победата!
Искам да питам-кой спечели все пак приза "Златно чене", а непроходили останаха ли?

# 297
Изида, поне един ме е разбрал  ooooh!. Знам , че си била в Италия, той и Дани ми е ''италианче''. Ех, как ми липсват празниците там, много хубаво си беше  Grinning.

# 298
  • София
..., а непроходили останаха ли?

Изида, Яна! Бута уокър с километри, ама това е. Без него е по пода все. Днес го забравих в колата, без де искам и цяла вечер лазеше по къщата. От три дни обаче, се катери на дивана в хола. #Crazy
Гала, не се тревожи излишно! Hug

Лека нощ и успешна нова седмица на всички! Hug

# 299
Честит празник на всички с поводи!!!!!  bouquet
Честити ходещи крачета на Калоян на Пухи!  Heart Eyes
Честита победа Тони! Успех и занапред!  Peace
Гала, бързо оздравяване на сестричката!  Praynig
Ние сега се прибрахме от Тополовград и ви чета.
Много целувки и хубава вечер!!!!!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт