Пеперуди пърхат, на пролет ухае, ФЕВРУАРЧЕТО навънка си играе

• 15 189
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
Cattt - Благодаря от сърце за клипчето и стихчетата, невероятна си!
  bouquet newsm20
yana-varna - Благодаря, че ми подари този спомен! Hug smile3525
Благодаря, на всички, за пожеланията, за навършването на 1 годинка на моят син!
Извинявам се, но със закъснение искам да честития на всички февруарчета първият рожден ден! На тях и семействата им, желая много здраве, веселие, щастие и сбъднати мечти! family bdbaloni
rosi_bosi - и моето момченце вдигна много висока температура на 8-та вечер, след същата ваксина, това беше в сряда през ноща, потдържаше я повече от три дни, вчера, неделя - вече беше по-добре, сам се справи.  Стискам палци да мине бързо. Тук казват, че страничните ефекти могат да се появят от 5 до 12 ден.
Ние все още не ходиме, кърмиме се и от няколко дни като се събуди реве, като му кажа "не" - реве, пищи, рони крокодилски сълзи.
Честито на всички проходили, да са бързи като кончета!  bigdance2
Tони честита победа!  ura
На всички болнички - бързо оздравяване!
Поздрави и прегърдки за всички вас, от нас!  newsm51

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 05:19 от veselo

# 91
Evelinar, да не би да "проби" системата за обслужване на детските градини? Аз продължавам да си стоя на съобщението "Профилът е прехвърлен успешно. След известно време ще получите достъп до информация за семейните профили.". Подозирам как от №240 ще хвръкна назад с новото кандидатстване. Какъв беше смисълът от досегашното чакане, щом няма да се брои?

# 92
Браво Тони,имало е хубав резултат.Да знаеш че още ме болят пръстите от стискане Mr. Green,ама когато кажеш пак ще стискам. Wink
Ави,стискаме палци и на теб,мъжо да се намери бързо хубава,лека и доходоносна работа. Praynig Hug Радавам се че Мони вече е добре,мина и този кошмар.Да се наразхождате хубаво оттук нататък. Hug
Евелинка,и на теб също,дано се класирате. Praynig
Готи да знаеш че и аз смятам да си крадна рецептата. Blush

Моята племенница си дойдаха малко на гости и ето и от нас малко снимки да ни видите:

Тази от ония ден-

Тези вече са от днес-
На въртележката-
Мога и сам-
Ийй че гот-
Ще те хванааа какооо-

# 93
Пухка, и ние сме на същото съобщение. Пишеше, че след половин час ще можем да влезем, но уви.... Спокойно, нали сега няма надпревара. Simple Smile До май месец все ще подкарат системата Simple Smile

# 94
Благодаря за честитките за зъбчето. Ние докато му се нарадваме и те станали четири . Проби и вторият долен резец. Тези зъбки започнаха да никнат като гъби. Голям прогрес регистрирахме наша милост.До вчера  Ици претендира за финалисти в конкурса Златно чене,днес устата му е почти пълна.Не го очаквах . Аз си мислех , че ще си ходим щастливо еднозъби до лятото , пък то какво стана...
Пухка , Евелина,дано откриете начин да катурнете системата за Дг.
Ави, браво на Монката , че пребори най - после тази шарка. Сега и тати ще си намери работа и всичко ще бъде наред.
Драгоне , защо   карате  снахата да пищи по улиците? угаждайте и моля , Naughty
Ади , Ивчо и Ици си пирличат по боя . И ние сме с една две слънчеви бани по рождение.

Ето да видите:

Тук се грижим за бебето на кака

Последна редакция: пн, 06 апр 2009, 22:43 от Камчи

# 95
Привет.
Чудни снимки гледах до сега. Така ме е яд, че София е далече. МНого бих искала да сме в компанията на сладките ни софийски февруарчета. А като ви гледам как сте по ризки, направо ви завидях за хубавото време. Тука един морски вятър цяла седмица ни сдухва яко....
Миналия път забравих да кажа на Кас, че може и да не фокусира добре снимките, но винаги ги прави страшно идейни. Тази със надупеното Ани ми е любима. Помня като бременна четях една книга за бебета и на корицата имаше едно такова  сладурче,същото като Ани, но само по памперс... Laughing
Ами като сме тръгнали да споделяме фотоси-ето малко снимки и от нашата разходка в събота. Барнах я малката с един минижуп, ама беше голям студ и през цялото време треперех да не я простудя. Слава Богу, до момента всичко е ОК.

# 96
Кат, благодаря за прекрасното клипче Simple Smile

Жестоки снимки на дечицата,момичета.

# 97
  • ВАРНА
Здравейте. Минавам набързо само да кажа, че сме добре.
Емо слуша маминка си, или поне тя така ми казва  Laughing Rolling Eyes.
Чудесни са всички снимки на всички февруарчета.
Сенди, мислих си за теб вчера къде изчезна, и ти взе че се разписа  Hug.
Кат, клипчето е повече от прекрасно. Благодаря ти за труда.   bouquet
Поздрави от нас и спокойна нощ   bouquet

# 98
Камчи, видя ли - а ти се оплакваше. В момента Ици и Калоян са изравнени с по четири зъбчета. Peace
Алекс, погали коремчето от мен. Голям помощник си имаш Heart Eyes Фотосесията с метлите е много оригинална.
Ави, стискам палец. Другият ми е ангажиран със същото Rolling Eyes. Много го харесвам този лилав цвят, с който редовно докарваш Мони Flutter.
Ади, много весело дете е Ивчо-пивчо. Особено на последната снимка се смее много заразително.
Kokomania, изобщо не се и надявам на класиране в ОДЗ по тази скапана система. По-скоро разчитам на другата ясла, в която си пазя ред вече година - към Министерство на здравеопазването. Иначе съвсем близо до нас строят нова детска градина с две яслени групи, но тя ще стане готова през лятото и още не може да се кандидатства за нея.
...Леле, колко е сладка с тоя минижуп Киара smile3521

# 99
И аз съм на същото дередже със системата. Честно да ви кажа, шансовете май са минимални  Sad...

# 100
Камчи,на татко си се е метнал със слънчевата баня по рождение.Мъжа ми ако прекара достатъчно време на слънце,съвсем спокойно може да мине за "от боята" Mr. GreenИначе Иво вече го е хванало малко слънцето на лицето,а за ръчичките няма да ви казвам на какви ръкавички е. Mr. Green
Лелее,Изидка Киара е страшна с тоз минижуп...Колко ли младежи са въздишали след нея...
Пух,ще изнамеря още един палец от някъде и го стисвам за Царя да се вреди където искаш. Wink

# 101
  • Пловдив
Здравейте и от нас!

Кат,страшно много съм трогната.Такъв жест и колко много труд си хвърлила,да зарадваш всяко едно мами и да обърнеш внимание на всяко февруарче.Благодаря ти!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много хубави снимчици публикувате. Grinning

Софиянки,много ми е мъчно за вас,че толкова ви е смотана системата.Пожелавам успех за яслите и градинките.Аз ще записвам Криси в началото на май,но при нас е по-лесно като че ли.

# 102
Искам да питам софийските мами, борещи се за място в градината/ясла/: Като се записвате сега, кога ще могат децата да започнат да ходят на ясла? И другият ми въпрос е - мога ли да кандидатствам само за една градина/ясла/? - една приятелка е много доволна от градината/яслата/, в която ходи дъщеря и, на мен ми е близо и до работата, та за това питам.

# 103
Катт, страхотно е клипчето, благодаря ти от сърце за труда, който си положила!
Драгонче, благодаря и на теб за вниманието!
ох, че е огромна

# 104
Искам да питам софийските мами, борещи се за място в градината/ясла/: Като се записвате сега, кога ще могат децата да започнат да ходят на ясла? И другият ми въпрос е - мога ли да кандидатствам само за една градина/ясла/? - една приятелка е много доволна от градината/яслата/, в която ходи дъщеря и, на мен ми е близо и до работата, та за това питам.

Готика, класирането е на 23 май, тръгва се през септември. Можеш да кандидатстваш за ОДЗ или детска градина до работата ти, но е друг въпросът дали ще се класирате. Можеш да видиш критериите тук: http://kg.sofia.bg/?page=faq.
Ако става въпрос за другия тип ясли, които са към Министерство на здравеопазването, се подава молба на място. Там също има класиране през май за септември.
Денил, страхотен тоалет има Деница Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт