ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 365
  • 445
  •   1
Отговори
# 15
И аз тук да ви следя newsm51

# 16
Ники Кънчев каза (намекна), че Нова ТВ ще се компенсира на феновете на сериала, не че от него нещо зависи.
Като не зависи,защо се разтича във времето и бърка нашите работи?

# 17
и аз при Вас

# 18
Защо ли ми се струва, че това е нарочно, с цел да се прекрати снимането на сериала? (нередовно излъчване=все по-малко зрители=все по-нисък рейтинг)
Някой може ли да разкаже какво става по чуждоземните Забранени любови, та оттам да правим връзка и да гадаем? (като не дават да го гледаме, поне да си фантазираме Mr. Green)

# 19
Аз си пиша с един македонец по скайпа и понеже там също върви Забранена Любов (мисля че...) та ще го питам някои неща за тяхната версия на сериала белкем свържем нещо и научим нещо новичко...макар,че се различават малко ...   chef но след няколко дена,че сега заминавам.... и няма да съм във форума поне 5 дена  smile3518  smile3516 Ще ми липсвате ... хихи ...  newsm51

# 20
Момичета Кокичета...Да се запиша и тук. Mr. Green

# 21
  • София
Защо не вземат да ни компенсират още тази вечер с 2 епизода! Whistling

# 22
Цамбур!  Mr. Green

# 23
И аз това казвам  Mr. Green

# 24
И аз съм с вас!
Мисля,че каузата на Шесторката си заслужаваше,ама да ми строят площадки при толкова страдащи деца!!!!! Naughty
Направи ми впечатление,че за деца таланти ще отидат 400 хил лв,а за тези,които показаха снощи само 250 хил!!!Това не е нормално  ooooh!
и аз съм си мислила по този въпрос, ама май не е за тук да го коментираме това Thinking

И аз това казвам  Mr. Green

идеално ще да бъде, ама до сега не са го правили

а за Господарите.. наистина, те като външна продукция трябва да ги пускат, май е така...

# 25
тази вечер да ли ще го дават ooooh!

# 26
  • София
Момичета, редактирах първия пост, защото беше огромен чаршаф и заемаше цяла страница. Ако искате някакви материали, снимки, музика да се прибавят - давайте линкове и ще ги включа.

# 27
Хе хе, бъзикаш се нали?  Wink

# 28
Не се бъзикам може ли и тая вечер да го отрежат Mr. Green

# 29
Не се бъзикам може ли и тая вечер да го отрежат Mr. Green
днес няма живо предаване. да смеят и при такъв случай да ни прецакат!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт