ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 378
  • 445
  •   1
Отговори
# 315
# 316
Сега разбирам защо са му дали точно целувката между Крис и Валери  Mr. Green
Както се казва- Хак да му е!  Laughing

# 317
М не ги е срам! Шматки!
Тази вечер предлагам ръководството на Нова да си изкупят греховете към нас като вместо смешниците от шоуто в 21ч (как ли се казваше  Thinking ) пуснат сериалчето. Ами те се оляха, колко неизлъчени серии станаха заради тая глупост Биг Брадър 

# 318
М не ги е срам! Шматки!
Тази вечер предлагам ръководството на Нова да си изкупят греховете към нас като вместо смешниците от шоуто в 21ч (как ли се казваше  Thinking ) пуснат сериалчето. Ами те се оляха, колко неизлъчени серии станаха заради тая глупост Биг Брадър 
за кви се мислят!
шоуто от 21 се казва Смешниците на комедията  Mr. Green

# 319
# 320
сетих се аз;) ама много ме хвана яд на тоя, и как се разпсува само.. Rolling Eyes Shocked
На тва му викам ВИП персона!

# 321
  • in the back seat of my car
 Winkхич да не ти пука Peace

# 322
Баул! Simple Smile добър вечер,момичета и момче-
Какво става?Кой се е разпсувал снощи-Ицо Хазарта ли?
 Мислих си аз днес .... Thinking  Тия гадове да не би да решат да ни правят вип-тетър и да не ни пуснат  филма...
Вече се стряскам на сън Mr. Green
и с любов ще поздравя  с  тази   песен  всички випове и най-вече Ники Кънчев Crossing Arms

# 323
Баул! Simple Smile добър вечер,момичета и момче-
Какво става?Кой се е разпсувал снощи-Ицо Хазарта ли?
 Мислих си аз днес .... Thinking  Тия гадове да не би да решат да ни правят вип-тетър и да не ни пуснат  филма...
Вече се стряскам на сън Mr. Green
и с любов ще поздравя  с  тази   песен  всички випове и най-вече Ники Кънчев Crossing Arms
Моля се този ВИП да свършва по- бързо! Не само защото заради него не се излъчва сериалът, а защото Нова прескочиха всички граници на Простотията от всякакъв род! Било то от страна на водещи, или на участниците!

# 324
Стига се ядосвахте,де.Мен пък много ме изкефи как имитираше дървенето рецитиране на Елица:)))
За на Нова ТВ отношението няма смисъл да се говори,но Ицо Хазарта ме разсмя:)))))

# 325
Стига се ядосвахте,де.Мен пък много ме изкефи как имитираше дървенето рецитиране на ЕлицаSimple Smile))
За на Нова ТВ отношението няма смисъл да се говори,но Ицо Хазарта ме разсмяSimple Smile))))
Аз само клипа гледах-випът ме гади и не гледам,освен по принуда( всички знаем в кои дни и защо).ама Хазарта е ГОТИН.Даже (не ,ме бийте) можеше да заеме мястото на някой ...от артистите. Whistling

# 326
айде, нещо за четене преди филма   Blush
Валери се наведе и целуна Крис. Целувката му бе подобно пролетен ветрец, погалващ нежно прасковен цвят.
Толкова дълго бе планувал тази целувка. Толкова дълго бе мечтал за този момент. Не виждаше нищо. Не виждаше Крис, пред очите му сякаш бе експлоадирала звезда. Но вместо да го ослепи, да го изгори, топлината се разстилаше из цялото му тяло и сгряваше изстрадалата му душа.
Валери се наведе още по- близо към Крис, за да изгори завинаги, или да се роди отново.
Не знаеше как ще реагира Крис, но това, което последва, Валери най- малко би могъл да предположи:
Крис, с отмерен жест, хвана ръцете на Валери и бавно ги свали от лицето си. Отдръпна се крачка бавно назад и погледна Валери. Погледна го със син, студен поглед. Обърна се. Взе си сакото и излезе бавно през вратата.
За миг пред очите на Валери всичко стана черно, пространството около него се разшири, наутронни светулки се завъртяха шеметно около него. Глуха тишина изпълни цялото му същество.
Светът изведнъж изчезна и спомен за нещо съществувало дори не беше останало. Валери стоеше сам в безкрайния космос, наречен Самота. Безкрайно сам и изгубен.

# 327
Слаши, сценаристите пасти да ядат пред твоята дарба. Но тя според мен е да пишеш, в смисъл литература, а не сценарии, макар че и като идеи имаш какво да допринесеш. Но така го описваш, всичко е така старателно написано, за да можем да си го представим все едно се случва тук, до мен, и аз съм свидетел... малко хора познавам с толкова богат речник, и търпение, за да пресъздадат всичко до последния детайл...

# 328
  • in the back seat of my car
е Слаш, талант си Peace Grinning

# 329
  • Варна
Браво Слаш, нямам думи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт