ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 337
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
Слаши, сценаристите пасти да ядат пред твоята дарба. Но тя според мен е да пишеш, в смисъл литература, а не сценарии, макар че и като идеи имаш какво да допринесеш. Но така го описваш, всичко е така старателно написано, за да можем да си го представим все едно се случва тук, до мен, и аз съм свидетел... малко хора познавам с толкова богат речник, и търпение, за да пресъздадат всичко до последния детайл...
мерси аква елит и на всички, които оценяват усилията ми. За вас го правя и съм много щастлива, когато ви е харесало  Heart Eyes

# 361
Цитат от Slusham.com:

Цитат
ГОВОРИ СЕ, ЧЕ ВЛАДИМИР КАРАМАЗОВ, ДЕТО ВОДИ СЪРВАЙВЪР МОЖЕ ДА УЧАСТВА ПОНЕ С МАЛКА РОЛЯ. Така твърди жълтата преса. Казват, че щял да бъде поредния обожател на Елица. Също така Нора ще си намери ново гадже и за тази роля от екипа търсели непознат (да сега) актьор. Едно от спряганите имена е това на младия актьор Елин Стаматов, за когото вестник Шок писа, че е гадже на Поли Генова (тая дето се яви на Евровизия конкурса). Но той по-късно отрече че е гадже на Поли Генова и дори каза по телевизията, че с нея никога не са се виждали.

Ето цитат от един сайт, където пишат за Елин Стаматов:

Цитат
Елин Стаматов още е дебютиращ актьор, затова като много други пробиващи актьори той не чака да му се обадят а активно ходи по кастинги и прослушвания. Всъщност той твърди, че ще отново ще тръгне на прослушвания от лятото на 2009 година след няколко годишно прекъсване. От началото на 2005 година не бил ходил на никакви прослушвания. Елин от малък има интерес към киното, телевизията и рекламите.

Според новинарски сайт започва да се изявява като актьор през 2003 година в италиански сериал, сниман в България, в който участват още Стефан Данаилов и Деси Тенекиджиева. През 2004 пък има малка роля в български филм с Ваня Цветкова и Иван Иванов.

И така до днес, когато отново е решил да тръгне по кастинги. Елин освен интерес към киното и театъра има интерес и към рекламния бизнес.

За Владо евалата, за младока - ми не съм го виждала още как играе но на снимките които видях в нета изглежда много добре...

За Владо мисля да направя подписка във Facebook до продуцентите да го поканят.  newsm74
Ако не го поканят, да очакват тълпи от разгневени жени пред продуцентската къща.  Mr. Green Това посленото е шега разбира се.
Просто много искам Владо.

Последна редакция: вт, 07 апр 2009, 23:52 от stable_woman

# 362
Мен пък не ме впечатлява  Stop
Вижте, някой като Валери ако вкарат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 363
Мен пък не ме впечатлява  Stop
Вижте, някой като Валери ако вкарат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не че има втори като Иван Юруков:) Поне сред нашите актьори. 

# 364
E, Владо Карамазов и аз ще го гледам с голям интерес. Хайде дано не е поредния слух около сериала. Praynig

# 365
Слаш, Hug ,и аз искам да се включа с поздравления и адмирации ,отправени към теб.
Умирам да те чета.
Моля те не спирай да пишеш,родена си писател Hug Hug Hug
 На всичкото отгоре имаш,забелязвам,освен богат речник и страхотно чувство за хумор и завидна обща култура за киното и театъра.
Поне с такива впечатления останах.
 И съвсем не преигравам- имам чувството,че по-голяма тръпка изпитвам да те чета,от колкото да гледам сцените между Крис И Валери. Ти си ТАЛИСМАНЧЕТО на тази Тема Heart Eyes
  bouquet

# 366
# 367
Слаш, Hug ,и аз искам да се включа с поздравления и адмирации ,отправени към теб.
Умирам да те чета.
Моля те не спирай да пишеш,родена си писател Hug Hug Hug
 На всичкото отгоре имаш,забелязвам,освен богат речник и страхотно чувство за хумор и завидна обща култура за киното и театъра.
Поне с такива впечатления останах.
 И съвсем не преигравам- имам чувството,че по-голяма тръпка изпитвам да те чета,от колкото да гледам сцените между Крис И Валери. Ти си ТАЛИСМАНЧЕТО на тази Тема Heart Eyes
  bouquet
Heart Eyes ардеа, мерси Blush Blush Blush
за театъра не знам доколко съм компететнтна. Това, което поствам тук, съм го научила покрай търсенето в гугъл за Иван Юруков.
Иначе за киното да, то винаги си ми е било страст. Най- голямата любов.
а, и все ще ти казвам- мерси за анкетата  Heart Eyes

# 368
Слаши, сценаристите пасти да ядат пред твоята дарба. Но тя според мен е да пишеш, в смисъл литература, а не сценарии, макар че и като идеи имаш какво да допринесеш. Но така го описваш, всичко е така старателно написано, за да можем да си го представим все едно се случва тук, до мен, и аз съм свидетел... малко хора познавам с толкова богат речник, и търпение, за да пресъздадат всичко до последния детайл...
мерси аква елит и на всички, които оценяват усилията ми. За вас го правя и съм много щастлива, когато ви е харесало  Heart Eyes

Hug  bouquet
Чета ви редовно с голямо удоволствие, една от малкото теми (да не кажа единствена, в която влизам), в която релаксирам и се наслаждавам на всеки пост, най-вече на Слашчето   bouquet
Софи дали не е била в контингента на Юри?  newsm78

# 369
,Софи дали не е била в контингента на Юри?  newsm78 

Предполагам .И аз съм си го мислила,но не съм сигурна дали не се видяха в "Сибирь" когато Софи отиде да сюрпиризира Марто  newsm78

# 370
,Софи дали не е била в контингента на Юри?  newsm78 

Предполагам .И аз съм си го мислила,но не съм сигурна дали не се видяха в "Сибирь" когато Софи отиде да сюрпиризира Марто  newsm78

Доколкото си спомням не успяха да се видят

# 371
batiqol,
оценявам усилията ти- аз не бих се пожертвала за теб  Mr. Green

Женомразка такава. #Cussing out Laughing Grinning

И сега какво - ще има ли целувки довечера? Mr. Green Нищо такова не подсказва анонса, който пуснаха снощи. Grinning

# 372
Митето и Анастасия хич,ама хич не ги виждам като двойка.Тоя смъркащ и въздишаш къде трябва да му вадиш думите с чингел и тая готина властна мадама.Как ги виждате ????? НЕ СА ЕДИН ЗА ДРУГ.

# 373
Митето и Анастасия хич,ама хич не ги виждам като двойка.Тоя смъркащ и въздишаш къде трябва да му вадиш думите с чингел и тая готина властна мадама.Как ги виждате ????? НЕ СА ЕДИН ЗА ДРУГ.

Абсолютно.  Twisted Evil Никой не подхожда на Анастейша в този сериал. Crossing Arms

# 374
Интересното е,че те са най-неподходящата (чисто визуално) двойка в сериала и в същото време единствените,които успяват да нажежат до такава степен атмосферата.Страхотна игра! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт