ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ - 13!

• 24 162
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
И аз си мисля, че нещо лошо ще се случи на вилата, сякаш Юри нещо крои. Дано не съм права.
Струва ми се,че Софи ще познае вилата т.е. че вече е била там с Юри или някой друг около него.Определено съм сигурна,че Юри е свързан с миналото й.
Що се отнася до целувката на Митето и Анастасия-казах ли ви ,че ще бъде страстна и пъшкаща?
А от сценария на Слаш направо ми се подкосиха краката....
Ами вчера, милата, как пак чакаше целувка.  Heart Eyes Митето взе все по- смело да я загражда. Мисля, че следващия път този, който ще ги хване, ще е Борис  Mr. Green
Стига бе...горкия Борисчо, дожалява ми за него повече отколкото за Надето.
А за Софи и Юри-съгласна съм за това че те двамката може да са се забъркали в нещо двамката ама...на откриването на клуба те не се ли видяха? Ама сега като се замсисля... че от тогава Софи може да се е променила визуално, все пак е искала да се откъсне от миналото си...и все пак те не се ли видяха?

# 391
# 392
  • София
Току-що във ВИП Брадър показаха целувката между Крис и Валери /в истинския филм/, за да покажат на Ицо Хазарта какво трябва да изиграе. Дано Слаш да е гледала ......  Simple Smile

# 393
Току-що във ВИП Брадър показаха целувката между Крис и Валери /в истинския филм/, за да покажат на Ицо Хазарта какво трябва да изиграе. Дано Слаш да е гледала ......  Simple Smile
мерси, Pupsi. Не гледам ВИП-а, че ми става лошо от тях. А "целувката" съм я сейфнала, но все така геройски се мъча да устискам и да не я гледам.

Ей сега си превъртах няколко момента между Крис и Валери, където е и Мартин. Мисля, че на Мартин реакцията ще е най- крайна. Тези двамата просто не се дишат. Имам чувството, че като са заедно, неприязънта им един към друг направо приема физическа форма Mr. Green

# 394
  • Бургас/Пз
Гледате ли Вип Брадър??? Дияна Любенова е гост!!

# 395
  • София
мерси, Pupsi. Не гледам ВИП-а, че ми става лошо от тях. А "целувката" съм я сейфнала, но все така геройски се мъча да устискам и да не я гледам.

Тъй като аз за пръв път я гледах и побързах да вляза да ти напиша. /Следя темата от номер 1, нищо че не пиша в нея./
Те след малко пак ще покажат сцената.......  /не че те изкушавам  Mr. Green/

# 396

Тъй като аз за пръв път я гледах и побързах да вляза да ти напиша. /Следя темата от номер 1, нищо че не пиша в нея./
Те след малко пак ще покажат сцената.......  /не че те изкушавам  Mr. Green/
тва е егати иронията. Съдбата се гаври с мен  Mr. Green
разбрах, че била по- дълга сцената този път  Heart Eyes

# 397
  • София
Момичета, понеже компа ми е нападнат от вируси - ако ме няма когато темата стане на 30 стр., моля някой друг да пусне новата тема. Hug

# 398
Баси целувката между Емо и Ивайла.Ауууу много ми харесва.Айде втора целувка.А Ивайла играе по -добре от Елица!Ужасссс. Joy Joy Joy

# 399
  • Перник
Баси целувката между Емо и Ивайла.Ауууу много ми харесва.Айде втора целувка.А Ивайла играе по -добре от Елица!Ужасссс. Joy Joy Joy

Много бяха сладки Heart Eyes

# 400
Слаш тук съм  newsm03 Здравейте на всички! Надявам се че може и аз да се присъединя  smile3503 Аз съм голяма фенка на серила, и на двойката Валери/Крис Simple Smile и на актьорите ,които ги  изпълняват
Емил и Ивайла Бакалова са много сладки и се държат като тинейдъри,които се харесват  newsm53 А Диана Любенова ми  става все по-симпатична.много е красива  Wink

# 401
След малко следва сцената на Крис и Валери ( Ицо Хазарта и Милко) вероятно ще са за финал,най интерестното за десерт,Слаш  smile3503

# 402
Ще има ли сериал днес?
Как вървят виповете.Пак ли са давали целувката ooooh! как можах да изтърва...Някой ще я издири ли във В -бокса,че мен не ме бива в търсенето Praynig

# 403
Ще има ли сериал днес?
Как вървят виповете.Пак ли са давали целувката ooooh! как можах да изтърва...Някой ще я издири ли във В -бокса,че мен не ме бива в търсенето Praynig

ще ти го сваля от замунда. или арена. все някой ще постне линк.
Ел, добре дошла. Да разкажеш за целувката  Heart Eyes
Искам да има серийка днееес!!!

# 404
 Hug благодарски,предварително   bouquet
ама ,тоя брадър да не ни изграе лоша шега. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт