Имаме нова градинка с люлки,пързалки,катерушки.
Там голяма игра пада.
Люляли ли сте децата на люлка,навън?
Ние и пързалката пробвахме.........всичко

, вчера седя 2 часа при Дени в стаята, докато аз сготвя и периодично ми снася информация той какви ги върши в креватчето и коя играчка е метнал на пода, отделно аз надничам в стаята, така че той да не ме види. Това му е любимото занимание да хвърля играчките и посли да ги търси къде са 

Ние днес цял следобед бяхме навън - на люлки отдавна се люлеем - аз сядам, той в мен и така. Но днес пробвахме и пързалката, май не схвана за какво става дума...
Гушкам го да си ходим - бре като реве това дете и се опъва, не иска да го изкарвам от това вагонче. http://media.snimka.bg/2579/011412878-big.jpg
, постоянно иска да щъка по мебелите, където свари там дърпа, но таз пуста баба не я оставя и това е, щяло да падне детето
направо вече незнам какво да я правя и на какъв език да и говоря. Оня ден пита детето: " Искаш ли бабе бийка?" а кажете ми вие на мене какво е бийка, и така се чудих и така викам ще питам аз, накрая се оказа, че е бисквита
как няма се сетя. "Пусей" било пусни. Последно от днес, детето трябвало първо да се научи да казва баба и дядо и тогава мама и тати