МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Грета, ние го решихме инцидентно. Имах търговски взаимоотношения с Дияна Simple Smile И по кварталному...

# 46
  • София - Дианабад
Привет,  Grinning
Честито на месечинките! Да са здравички и оттук нататък купон и усмивки до рождения ден   bouquet!
Ние днес се разходихме по Вазовата екопътека над гара Бов. Страхотно е! Горе една полянка, зеленина, за кой каквото иска, имаше и доста хора. Пък и е приятно за ходене, има и водопад, покрай който минаваш.
Определено всички бяхме доволни - малки и големи.

Целувки на всички!  Hug Heart Eyes

# 47
Аааааааааа, толкова пари за моторонки не давам! Naughty

# 48
Сърдита съм Crossing Arms  Защо не се обади,че ще се събирате Crossing Arms smile3518
Ех Гретеее  Hug  Ти спомена за НДК ако се виждаме! Св.Троица устройва ли те? Хайде тази седмица ела до там ако можеш!? Ще вземем едно по-голямо одеало и на тревата децата си играят  Grinning
Аааааааааа, толкова пари за моторонки не давам! Naughty
Аз давам, ама ако ги имам  Joy А и смятам, че обувките с които прохожда детето са едни от най-важните!  Simple Smile

# 49
Аааауу, какви цени, мойта щерка и с тези от 16 лв дето са и с тях ще проходи.
Стойче, честито ви пролазване, Исето и тя пролази ама на много къси разстояния все още, ако искам да е по дълго разстоянието слагам дистанционното или телефона ми и ела гледай какво става  Crazy
Утре ще записвам момето на кухня, хем не се чудя какво пюре да и дам, хем по евтино ще ни излезе, че така даваме по 40 лв само за седмица пък ако е на кухня тез пари ще са за месец.
Аз поне направих пролетното почистване вече, че наближават доста празници и абсурд да се хвана.
Сега да ви питам, текат ли ушите на вашите деца? Май ще имаме проблем с нашите  newsm78

# 50
  • София
На Алекс му купих на Капчица, за 37.50лв.
Педиатърката ми каза "хубавите обувки са с цени м/у 50 и 60лв".

# 51
Добро утро!

Кафе, закуска и пожелания за много слънчева и усмихната седмица.

# 52
Добро утро!
За обувките и аз съм на мнение, че е много важно да са добре изработени. Аз купих на Ивка буйки на Колев преди време, а сега и взех на Капчица. И двата чифта са ортопедични и много удобни. Тези на Капчица бяха 40 лв.
Да се похвалим, от няколко дни Ивето казва колко голяма ще стане и че е на 1 годинка - с пръстче и казва ена  Grinning !
Желая хубава седмица на всички!

# 53
Моят Тошко също казва на колко годинки ще стане - показва с пръстче, но той пък казва " на да" Simple Smile. Отдавна показва  до къде ще порастне голям и въобще още много неща казва и показва и целувки дава   love001

Днес сме с Т Weary

# 54
Здарвейте!
И Петя пак е болна и на АБ за втори път Sad
Няма оправяне.
Fradiene дано не е сериозно Praynig
Ленка заведи я на лекар, че хич не е шега работа с ушите Peace
Не е нормално да й текат.
На Тереза обувките са от 17лв на Беко с цип и твърда подметка, има на петата и ортопедична стелка. Само ще кажа, че знам че е хубаво да прохождат боси. Петя проходи боса и нямаше ортопедични обувки, чак за есента и купих. А, да и санадалите й бяха с ортопедична подметка, пак на Беко. Но тя на вън не се пускаше сама, а в къщи беше боса. Разбира се няма лошо, всеки да купи каквито иска обувки. То за това има най различни модели на най различни цени.
Пък Тери е със силно зачервено дупе, от раждането аз не знам какво е това зачервено дупе, и сега за два дни и стана огън. Докторката ми каза да  й взема Судокрем, после ще я намажа, че заспа по никое време.
Браво на Тошко и Ивето за постиженията! Тери показва само колко голяма ще стане. Още не съм почнала да я уча за годинката. Ние имаме време все още.

# 55
lenka_ilenka, устата ми се напълни от тази плодова гощавка. Heart Eyes
АнМари, таман и аз за Капчица се сетих, но и техните цени са като на Колев и Колев почти. Тази събота и неделя, трябва и аз да поизляза за обувчици. Имаме едни харизани пътъчки де, ама нещо като за момиченце ново пролетно ми се иска. То на всички ни се иска де. Пустите пари. Аз още си ги чакам, че от службата ме позабавиха миналия месец. И нова шапчица за слънчевите дни. Имахме една чудесна с широка периферия и вързалки за под вратлето миналата година. Вече ни е малка, а никъде не съм виждала такава Confused Идеално пазеще лицето и не спарваше изобщо.

Болните да оздравяват бързо Hug

# 56
Здравейте, Честито на месечинките!
Не съм писала от доста време. Месец март ни беше кошмарен.  #Crazy Първо бяхме с разстройство, после се обезводни и припадна, така стигнахме до 2-ра градска (там някои от нашите ромски съгражданки са оставили на отглеждане децата си на по няколко месеца. За лекарства се ходи до аптеката, независимо че сме здравно осигурени. За нас в болницата няма лекарства дори за обикновенно разстройство.), където след куп изследвания ни откриха анемия. След това почти до края на месеца бяхме с хрема, която започна от изписването ни. И така.....Надявам се Април да е различен.
Да попитам майките получили вече плащане от НОИ. За февруари са ми превели само за 16 дни, и после за март -21 дни. Нещо май с губи newsm78
Stoj4e, на теб преведоха ли ти другата половина? Май трябва да звъня да питам. Много се объркаха с тия плащания. #2gunfire

# 57
  • София
Имаме бебе Мартин, мерки - 3200 гр, 50 см  newsm44
(нормално роден)

Братовчед ми беше развълнуван по телефона, притепера му гласчето. Утре вечер ще дойде и ще разказва с подробности Simple Smile

# 58
  • София
Танче,честито бебче! Hug
Днес бяхме цял ден на процедури в Болницата.
Да се отчета,в сметката на Гого има вече 350 лв.
Специално искам да благодаря на Петър Янков,Мария Павлова,Лидия Кирилова,Дияна Георгиева,Грета Кръстева,Ева и още 3 майски мами,които не са си дали имената!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 59
Мими,  Hug  Hug  Hug
Аз  за тези уши в чудо се видях, днес отивам на лекар и казвам: "Искам направление", дава педи и ми вика: "Ами ти от къде знаеш, че текат" и аз и обяснявам, че ги чистя всеки ден пък тя ми вика: "Абе момиче, как всеки ден" имаше при нея и друга лекарка и тя жената казва, че не трябва всеки ден, качвам се при доктора и на него казвам, човека вика "няма да чистиш всеки ден", емии кат няма няма и ме пита доктора: "кой ти каза, че и текат ушите" викам: "Аз нямаше да дода ама нали знаете,че като ви повтарят едно и също и почвате да си мислите еййй дали пък не е така" и медсестрата вика: "Значи свекървата" без да ме познава жената. Докича вика: "Прати много здраве на жената от мене и кажи, че няма страшно"
И така разказах аз сега да стана малко, че мъжа ми е болен  Sad да го лекувам  Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт