МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 60
Zdraveite,

greta_kr, mnogo si mila, kakto vinagi.. izvinete za latinicata,no kompa ne6to se gubarka s men..  typeuu
kak ste? Aleks e porasnal, daa.. o6te ne e prohodil..sam, no podpiraiki se na niska masa ili stol si vurvi strani4no Simple Smile obikalq postoqnno i ko6arata..
kato kilca e kum 11,5-11,7kg, no vse pak se rodi 4,400 kg   ylinfant

Moeto ejednevie doskoro be6e adski natovareno, zashtoto su4etavah 1/2 den rabota v ofisa, posle 1 h kormuvane, 2h teoria, pribirah se v 20h i tepurva ve4erq,kupane na Aleks i kvoto smogna ot domakinskata rabotaaa.. a na vsi4koto otgore sled zaspivaneto na malkiq, kum 23h sqdah da u4a (!) listovkite s kafe v ruka, oba4e efekta ot tonizirashtata napitka be nulev.. ponqkoga zabivah glava napravo nad listovkite i moq mi se smee6e.. ama a da e na moe mqsto.. silniq mu pol  Joy

Sega mi poolekna, zashtoto teoriqta mina.. v nedelq vzeh uspeshno vutreshniq izpit po teoriq.. drugata srqda mi e oficialniqt (DAI, brrr ) #2gunfire
taka, sega sled rabota malko kormuvam i posle s Aleks na razhodka i do vku6ti.. sno6ti mi be6e purvata ve4er bez re6avane na listovki.. kakuv kef i spokoistvie  newsm08 ..

Skoro 6te ka4a snimka za kolaja,4e postoqnno go 6trakam Aleks..  Flutter
Ja spodelete kiselo mlqko davate li, otkoga, kak i po kolko?
Celuvki na vsi4ki i 6te gledam ve4e da vlizam po-redovno!
P.S. Nqkoq ot vas ima li registraciq vuv Facebook? Ako da - aide da razmenim koordinati.. moqt email e melska81@gmail.com

Leka nosht! smile3522

# 61
Добро ютро! Simple Smile
Танче, а честито  Hug Да ви е жив и здрав малкия Марти!

Insatiable, честито за листовките! И аз имам ФБ. Мейла ми е в профила.

# 62
Insatiable честито!
Това е моя мейл във ФБ - gery_nitos@abv.bg .

# 63
  • ВАРНА
Insatiable  smile3501 дано преминеш успешно и пред ДАИ ! Моя мейл във ФБ е danka1970@abv.bg .
     ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ТЕРИ И ГЕОРГИ НА ЛАЛЕ!          
                               bigdance2 newsm38 bdbaloni
    Много болни дечица пак, дано да оздравяват по-бързо, че слънчицето вече ни зове навън!

ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!

# 64
Хайдееее пораснаха ни децата!!!

Започват рожденните дни.
Първите ни близнаци,колко се радвах миналата година по това време.
Сядам си аз с кафето в ръка и се облягам удобнооо,да опъна корема и да има място за БЕБКА.
И като прочетохххх малееееееее,подкоси ми се вдичкоо.

Искате ли с наближаването на рожденните дни на вашите деца и раждането на някое друго майче,да разказва всеки ,някакъви трепети преживявания?

ЛАЛЕ,ДА СА ТИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА.
МНОГО ДА СЕ РАДВАТЕ НА ВСЯКО ТЕХНО НАЧИНАНИЕ И
ВСИЧКО С КОЕТО СЕ ЗАХВАНАТ ДА ИМ ВЪРВИ ПО ВОДА.

Малеее ако можех щях да ги нацеливам по дупетата

Тереза,Георги,
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНА МИЛИ ДЕЦА!!!

# 65
Честит рожден ден на близнаците!
радостта и щастие от да за ръка за ръка със тях и семействата им!

# 66
Честит първи рожден ден на близнаците. Да растат здрави и палави   bouquet
Тара77 днес ще ми преведат за февруари, ама за март ми ги няма. Ще чакам до четвъртък и ще се обаждам да видя защо ми ги няма. Обаждай се, че като нищо може да са та изпуснали. Ама хич не ви е било леко, милото дете.
Insatiable аз преди няколко дни пробвах да дам на Тери кисело мляко, но много много не го хареса. Така с лъжица хапва до към десетина лъжички, но да пие от шише неще. За сега съм спряла, пък по нататък ще пробвам пак.
Аз да ви кажа пък Тереза отказва кашите. Тя пак е в някакъв такъв период и не иска да яде, много по малко, иначе мляко пие.

# 67
  • Варна
АнМари, честито ви бебче, много щастие да носи   bouquet
Честит първи рожден ден на близнаците   bouquet
Честито и на всички с повод, а болничките да оздравяват Hug
Аз от петък съм без интернет, а малката пак си обърка сънят съвсем.Сега пък големият й сън е от обяд до посреднощ (вчера спа от 10 сутринта до 12 вечерта) ooooh! Имаме си ново зъбче, аз чаках долу но то пък излезе едно горно. Heart Eyes
На мен гледам са ми превели остатъка от миналия месец, но пък нещо не ми дава да ги изтегля.Картодържателя ми не бил на разположение.Има ли други на ОББ , че се шашкам какво става.Да не са фалирали нещо знам ли, че незнам от тук как ще сменя сметката  newsm78

# 68
Честито за новороденото бебче Марти  stork-boy, на всички рожденници  1dating и месечинковци!

Ние за сега свалихме Т, но вече сме на АБ, че се давим от сополи и червено гърло  Weary.
Дори и времето при нас е лошо, духа вятър - поне да не съжалявам, че не можем да излезем.

За майчинството се обаждах одеве /цял ден звънях и накрая решиха да ми вдигнат/. Казаха ми, че декларацията е занесена на 27 март и ще имам превод другата седмица. Надявам се да ми преведат на куп за февруари и за март  Praynig.

Кисело мляко и ние ядем само с лъжица, надробено с бисквитка, но аз не съм и пробвала от шише да му давам.

# 69
  • София
Алабала аз тъкмо си мислех какво ли става с вас.
ОББ не са фалирали. Освен да зададеш въпрос тук - http://www.ubb.bg/

Честито на близнаците на Лале   bouquet Много усмивки и безгрижно детство.

Ние бяхме на голяма разходка. Алекс отново успя да си загуби бибероната (залъгалка) и една дрънкалка. Повече дрънкалки на Чико няма да купувам. Финансирам някой друг Simple Smile

# 70
Честит първи рожден ден на близнаците.-Много щастие и късмет в живота.....
 newsm59 newsm38  bigdance2 newsm18 Tada  costumed034
Честита месечинка на днешните бебоци newsm67
АнМари, честито ви бебче  ylinfant  bouquet

# 71
  Лале, да са ти живи и здрави рожденниците, много да ви радват и да ви слушат

А на малките, вече големи дечица пожелавам весело и безгрижно детство изпълнено с много пакости и игри

Това е за Тереза 

А това за Георг 

# 72
И след 21 ч всички се покривате  newsm78

# 73
А ето този подарък е за Радослав на мама Дани  Grinning

# 74
Не, бе - как, ей ни на Wink момичета, пратих ви покани сега в сайта ( фейсбука ) , ще чакам да ме добавите , целувки!  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт