greta_kr, mnogo si mila, kakto vinagi.. izvinete za latinicata,no kompa ne6to se gubarka s men..

kak ste? Aleks e porasnal, daa.. o6te ne e prohodil..sam, no podpiraiki se na niska masa ili stol si vurvi strani4no
obikalq postoqnno i ko6arata..kato kilca e kum 11,5-11,7kg, no vse pak se rodi 4,400 kg

Moeto ejednevie doskoro be6e adski natovareno, zashtoto su4etavah 1/2 den rabota v ofisa, posle 1 h kormuvane, 2h teoria, pribirah se v 20h i tepurva ve4erq,kupane na Aleks i kvoto smogna ot domakinskata rabotaaa.. a na vsi4koto otgore sled zaspivaneto na malkiq, kum 23h sqdah da u4a (!) listovkite s kafe v ruka, oba4e efekta ot tonizirashtata napitka be nulev.. ponqkoga zabivah glava napravo nad listovkite i moq mi se smee6e.. ama a da e na moe mqsto.. silniq mu pol

Sega mi poolekna, zashtoto teoriqta mina.. v nedelq vzeh uspeshno vutreshniq izpit po teoriq.. drugata srqda mi e oficialniqt (DAI, brrr )

taka, sega sled rabota malko kormuvam i posle s Aleks na razhodka i do vku6ti.. sno6ti mi be6e purvata ve4er bez re6avane na listovki.. kakuv kef i spokoistvie
..Skoro 6te ka4a snimka za kolaja,4e postoqnno go 6trakam Aleks..

Ja spodelete kiselo mlqko davate li, otkoga, kak i po kolko?
Celuvki na vsi4ki i 6te gledam ve4e da vlizam po-redovno!
P.S. Nqkoq ot vas ima li registraciq vuv Facebook? Ako da - aide da razmenim koordinati.. moqt email e melska81@gmail.com
Leka nosht!
Да ви е жив и здрав малкия Марти!
дано преминеш успешно и пред ДАИ ! Моя мейл във ФБ е

Имаме си ново зъбче, аз чаках долу но то пък излезе едно горно. 
, на всички рожденници
и месечинковци!
.
.

момичета, пратих ви покани сега в сайта ( фейсбука ) , ще чакам да ме добавите , целувки!