МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 75
Честито на малките рожденници на Лале! Да растат здрави и щастливи!

# 76
  • ВАРНА
Fradiene исках да те питам нещо на лични, а пощата ти е пълна, изчисти я моля те!
  Ленка   благодаря! Страхотна е!

# 77
  • у нас
Честит първи рожден ден на Тереза и Георги! Да са здрави, послушни и да растат весели и щастливи деца!    bouquet newsm67 bdbaloni

# 78
Добро утро дами.

Никой ли няма?

я да ви черпя кафенце

Още спите или щукнахте по разходки?

Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 79
Добро утро.
Стефчо е с бронхит,вчера цял ден имаше температута и му беше много лошо.Пие АБ,хич не исках да го давам,ама не ми стиска.Утре сме на проверка да видим какво ще каже докт. Cry

# 80
  • Някъде по Дунава
Малеееееееееее ние сме имали рожденици ooooh!
Честит 1-ви рожден ден на Тереза и Георги!Да са задравички и много послушни!  bouquet

Ели вчера имаше висока Т и немога да си обясна защо.Няма видими признаци за зъбче,доколкото успявам да видя и гърлото не е червено.Сега е леко топличка,но няма Т.Ходихме при педиатърката,но като видях колко хора чакат се отказах.Всъщност чаках малко,но Ели взе да нервничи и си тръгнахме.Ще отидем слетобед.Дано не е нищо сериозно.

# 81
Добро утро!
Онче, кафето е чудесно, благодаря! Имам нужда от едно, но нещо стомаха ми не е наред и само ще го гледам!
Хайде на разходка, днес всички ще са на вън! Хубав ден от нас!

# 82
  • Юпитер- Сатурн
Онче, благодаря за кафето. За сега само ще си помечтая за него.
И ние имаме температура, но вчера цял ден бяхме на вън, така че ще ходим на лекар.
Да се похваля казваме баба, бебе, деде и тата.
Лек ден и разходка на всички

# 83
Честит рожден ден на близнаците!Да растат здрави,весели и игриви!  newsm59
Онче мерси за кафето.Кажи как е Ивет
Много болнички,бързо да оздравяват
Ние по цял ден ходим хванати за ръка и неще да седне да си играе с играчките.По цял ден сме навън но почна да не иска да спи и сега съм го оставила вътре да се наспи и после изчезваме.
Хубав ден на всички!

# 84
Здравейте!
Тери е болна Cry
Само за една нощ стана много зле. Вдигна Т ходихме на док, червено гърло и ларингит. Милото гласът й изчезна Sad На АБ е, но голяма борба падна докато й дам дозата. Да не говоря, че има и други лекарства, които така и не мога да й дам, че следва повръщане. Петя пък й смени АБ, че се влоши и тя, абе ужас #Crazy И аз съм с гърлобол и кашлица. Да не си покрай нас Tired
Бързо оздравяване на Стефчо.
nikolaeva дано не се разболява Hug

# 85
(x)mama_D_A_N_I, изчистих си я пощата. Питай  Simple Smile. Ама ние до колко съобщения можем да държим, защото те не бяха много?

# 86
Момичета, дайте ми тел. на НОИ, на който да се обадя да питам защо ми бавят парите.

Alabala, ОББ не са фалирали.

Честито на близнаците на Лале!!! Да са живи и здрави, пъргави, да радват много мама и татко.

Insatiable, welcome back, както се казва. Честито вземане на теорията, стискам палци и за изпита пред ДАИ.
И аз имам профил във ФБ, имейл: lidia1359@gbg.bg

# 87
Какво става с тея температури?  #Crazy

И ние така ,без видима причина бам 38,до вечерта 39.Това беше събота и неделя.

Сега сме добре.Без никакви хреми,кашлици,леко червено гърло.

Може да е реакциа на организма от това че сме били навън постоянно и предните дни духаше.Миналата година децата легнали в количките са по-на завет а сега ги е надухало добре.

Не е много логично това ,но ве4е се чудя какво беше това чудо.

А и ние нямаме видими признаци за зъб от страна на венците........само където всичко е в устата.

В събота отказа да яде с лъжица,само биберон искаше.И до днес биберона с АМ или вода го нагласся в устата си .Като се напие или нахрани и започва да гризе бибата.

Абе май всичко е от зъби.

Напънали са ни групом  Crossing Arms Thinking

# 88
Явно е някакъв вирус, и ние сме болни. Пълна програма - повръщане, разстройство и висока температура.  Минахме през доки, но в коридора имаше народ, като че ли раздават безплатни банички и се отказахме. Ще се лекуваме по телефона. Дано се оправи бързо, че ми е жал да я гледам милата Sad
Бързо оздравяване на всички сладури.

# 89
  • Варна
Момичета някой да знае какво означава ledger balance?В смисъл какво е това, защото на банкомата ми показва
ledger balance XXX lv
AVAIL.balance XXX lv

за пръв път ми се случва такова нещо а си нямам идея какво е това.Сумата в първото е по- голяма от сумата във второто.Мерси предварително

болничките бързо да оздравяват.Какво става с тези високи Т.Да не сте били ваксини скоро  newsm78 или зъбки...

Общи условия

Активация на акаунт