МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета някой да знае какво означава ledger balance?В смисъл какво е това, защото на банкомата ми показва
ledger balance XXX lv
AVAIL.balance XXX lv
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=1006053027554

Другото може да е available

# 91
Момичета, дайте ми тел. на НОИ, на който да се обадя да питам защо ми бавят парите.

926 12 55 - аз тук си правя справката. Но много трудно го вдигат  Laughing

# 92
Леле, много болни дечица! Вече се плаша. Дано по-бързо се оправят сладурите!

Момичета, вашите бебоци говорят ли много, в смисъл, моята по цял ден нещо говори - ту разбираемо, ту нещо на нейния език ... Не млъква, освен когато спи или има нещо за ядене. Май тя ще надмине брат си  Grinning !

# 93
Хехе, Гери, и ние сме от приказливите. Върви, мърмори, нарежда или направо някакви речи с жест с вдигната ръка и патетично изражение и децибели, като декламатор от тоталитарна трибуна: "Оооо! Уффф! БЪ! МАммммамама... Ишшш!, Ъ!, О!, Уффф! и ръката високо във въздуха и погледа сериозен... . Ах, дано ме разбрахте Mr. Green

# 94
  • ВАРНА
      На моя син нищо не му се разбира, но той докато види някой и почва да "говори"  Laughing   ъъъ-аааа и много обича да казва грррррррррр, но какви думички ще станат ще гледаме по-нататък  Simple Smile.
      Ние днес бяхме на консултация и вече е 72см и тежи 9.500кг.
      Бре много болни дечица в темата! Като ви чета как повечето сте на АБ и ви съжалявам, защото още ми е прясно ние как се мъчихме преди 2 седмици, почти отказа АМ. Дано да се оправят по-скоро!

ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ!

# 95
Честит рожден ден на Тереза и Георг! Бъдете много здравички и усмихнати деца!!!

# 96
  • Луната ни пази
Здравейте! Честито на малките рожденици! Започва се вече сериозно!!! Като знам миналата година как чакахме вести за всяка, дали е родила  Hug И как се радвах за всяка, че всичко е минало ОК!
Нека всички болни бебочета да се оправят бързооооооо!
И аз бях с температура 39.5. Вдигам сутрин, свалям с течен аналгин, на другата сутрин пак! Явно е от променливото време! За сега да чукна на дърво  smile3538 Коки я размина!
Да се похваля!!! СНОЩИ Коки проходи! Здраво, уверено и смело! Направихме питката с мама, раздадохме на комшиите, а днес не мога нищо да свърша, детито се скъса да обокаля из цялата стая. В количката на вън не иска да стои, и там иска да върви, абе..... екшъна започна! nuts nuts nuts А за говоренето- какво да ви кажа, спирка няма, ама няма!!!  perko
Лека вечер от мен и целувки на бебоците!

# 97
Честит рожден ден на днешните ни рожденници, а те са много

Мама Дани

Petqpe

и близнаците Паола и Екатерина на Авалена

На всички пожелавам много здраве, много щастие, а на малките весело и безгрижно детство

Меги, честито прохождане на Коки  Hug

# 98
Честит празник момичета! Много здраве, любов и щастие ви пожелавам!
Меги, браво на малката!  Heart Eyes
Алекс не говори много. Всъщност е на периоди. Един ден говори, друг не. Най-много вика мама  Grinning Вчера заспа в количката и по едно време "Айде, айдеее" ама крещи  Shocked Поглеждам го спи си  Joy Сама съм се смяла по улиците  hahaha
Днес ще ходим на плуване за пръв път от ноември месец  Party
http://fishki.net/comment.php?id=50244 ето малко забавни снимки с бебоци Simple Smile

# 99
  • ВАРНА
МЕГИ ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ!

ДА ПОЧЕРПЯ И АЗ РАНО ОТ СУТРИНТА, ЧЕ СЛЕД ТОВА НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ ИЗМИСЛЯ С МАЛКИЯ,ние нали сме сами двамата, купона ще е утре като се приберат кака и тати  Simple Smile

Петйапе честит празник и на теб! Бъди здрава, силна и мооого обичана!
Честит празник и на близначките Паола и Екатерина! Много да радват мама и татко!

# 100
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЦИТЕ Petqpe, ДАНИ И БЛИЗНАЧКИТЕ Паола и Екатерина  ! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ! НА МАЛКИТЕ МИШЛЕТА, ЖЕЛАЯ ЕДНО ПРЕКРАСНО ДАТСТВО!
ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА КОКИ! НЕКА БЪДЕ БАЗАВАРИЙНО!

# 101

ЧРД Мама Дани и Petqpe ! Нека радост топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки Божи ден, да посрещаш 100 години свой рожден ден и всичките ти близки и приятели са винаги до теб!
                                             Честит празник и на близначките Паола и Екатерина
                                         МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ВИНАГИ ДА СА ОБГРАДЕНИ С МНОГО ЛЮБОВ!

МЕГИ,ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА МАЛКАТА КОКИ smile3501 smile3501

# 102
Честито на всички рожденици и на проходилата Коки.

mu6muro4e, благодаря за телефона.

# 103
  • Някъде по Дунава
Меги честито прохождане на Коки
 И Ели вчера направила 3 самостоятелни крачки,докато е била с баща си,но все още се страхува.

# 104
Честит рожден ден на малките и големите майчета! newsm59
Честито прохождане на Коки!

Общи условия

Активация на акаунт