МАЙче вече казва мама, това за нас е радост най- голяма (32)

• 13 335
  • 271
  •   1
Отговори
# 255
Момичета вижте това
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html
ВЪЗМУТИТЕЛНО Е!

# 256
Здравейте
Честито на всички които са имали повод за празнуване тези дни!
Честит рожден ден и на днешния рожденник Йордан!Бъди здраво и винаги усмихнато мило детенце!
Честито прохождане на Ивет и Хриси!
И Крис ходи от една седмица но само навън.Вътре иска да се държи за едната ръчичка.И нашето кръщане ще е на 31май.Исках рожденния ден и кръщането на едно да бъде и бях записала за 24май понеже 18ти е понеделник.Обаче в един момент ми сервираха че тогава е бала на сестрата на етърва ми.Как съм могла точно тогава да запиша дата а никой не ни беше казвал кога е бала.И разбира се според тях бях длъжна да сменя датата а това че си провалям празника на детето не ги вълнува.И сега рождения ден ще е само с бабите и дядовците а исках и деца да има.Кръщането ще е с 40гости и няма да смогнем финансово да каня повече хора и на рожден ден.Много се ядосвах но това е последния път в който се съобразявам с тях и правя компромис.Сега съм се настроила за един романтичен уикенд с половинката.Нямам търпение да останем само двамата и да не мислим за нищо.
Желая ви хубав ден напук на лошото време!

# 257
  • Варна
Привет и от мен,
Честито на навършилите ггодинка! Да са живи и здрави
Честито и на ходещите крачета! Безавариино ходене Laughing
Йоана , аи всички в къщи вече сме по- добре, ама сега и мъжо започна да киха та май е следващият Rolling Eyes
Все още се страхува да се пусне, но пък вече има 6 зъба.
Отказва да яде всичко освен АМ и кисело мляко , бисквити и зрънчо ( то тук има само един вид зрънчо хаха)
за рд ще заведем някъде с децата и тъй като тук не познавам никой а от родата само майка ми е на близо ще сме с нея
забравих да пиша, че е 11,200 и 76 см

Последна редакция: ср, 22 апр 2009, 18:30 от Alabala

# 258
Здравейте и от нас! Аз много не съм писала тук,даже въобще Embarassed,та накратко за нас, нашата госпожица все още не ходи сама,но може да лази,имаме само 2 зъбчета,но пък много си говори нейни неща и казва мама,тати,баба деди и т.н.,показва,че скоро ще стане на 1 годинка,колко е голяма,как вика кончето,магарето и други.За рожденния ден,той ще бъде на заведение,от 18 часа и ще имаме около 80 гости Shocked.Честито на проходилите вече и на вече станалите на годинка бебоци  bouquet.Това е за сега от нас,лек ден на всички. П.П.-малко над 10 кг. сме и 78 см.

# 259
Хайде и аз да се похваля.Днес Мадлен направи първите си крачки (6-7 на брой) сама.Много съм щастлива и веднага се изфуках на родата,но сме още далеч от прохождането.Предполагам ще и трябва повечко време, докато се отпусне съвсем.

Амeлия, не се шегувате вие.То цяла сватба е това Laughing.На моята имаше толкова гости Laughing

sofivik,нещо не ми стана много ясно.Какво ще рече това?Българския език да е по желание ли?

# 260
Здравейте и от нас !   bouquet

Честито на всички проходили!

smile3525

Ние пълзим много,придвижва се по всичко възможно във къщи,но няма смелост да се пусне сам все още...Има четири зъба ,а петия всеки момент ще излезе.
Утре сме на хирург.. Cry ,защото не му се е отлепила кожичката на чурката и съдържа някаква течност...Така ми се иска да се размине..горкото.. Sad
Вече е 9,930 кг.- 74 см.

Лек ден на всички..въпреки лошото време..

# 261
  • София
mam4e82,не мога да ти отговоря,кутията ти е пълна.

Честит Рожден ден на Йордан!Много да е здрав и щастлив! newsm59 newsm38

# 262
Ехооо момичета здравейте,аз отдавна не съм писала но имах  проблем с моята каручка....изгърмя ми дънната платка и понеже самата кутия ми е доста стара а компа съм си го събирала сама ми беше доста трудно да си намеря такава дънна платка.От много места ми казаха че вече ги спрели от производство  #Shocked #Shocked което значеше...нов компютър,но след като смених 2-3 раздути кондензатора взе че тръгна  newsm44 newsm44
Та....ние сме добре.Имаме си 12 зъбчета и сега вече ни мъчат кучешките...на консултацията на 16 бяхме с 60 грама надолу...9500,но сантиметрите ни са +2-76 което си е добре....тя както беше почнала да качва съвсем се бях изплашила.Не върви самичка,все още я е страх но ми държи ръцете и крачи смело напред.И с каишите си ходи но малко се върти на тях.И бих казала че е доста мързелива...направи 5 крачки и седна...пак 5 крачки и пак седне...а за пълзене и дума не може да става.Трътката бая й тежи  hahaha ние на 21 май ще правим кръщене но в съвсем тесен кръг.Мама,батИ,татИ,маЩехата,свеки и свеки и кумовете ааа и моята баба  Joy Joy общо 11 човека.И сега водим преговори с моя мъж...той искал да взима цяло агне да колят за здраве а аз съм твърдо против!Не мога да ги преживея тия остарели глупости да колят животинката заради здравето на детето дрън-дрън.Мръсни касапи....та заради това сега сме скарани и той спи на дивана в хола.Казала съм му като си промени мнението да дойде в спалнята и да ми каже!!!
Оххх момичета на мен доста все да ми се приспива.Айде за сега толкова,да има и за утре!Целувки на всички!

# 263
Добро утро,мами Hug.Къде сте всички.Темата се точи от началото на месеца и още не сме я изписали.
Много сме мудни нещо.Сега видях, че юлските мами са на 94 тема, а са даже два месеца след нас.Вчера като разглеждах архива ми направи впечатление колко много мами вече не пишат.
Всеки ден честитите РД на някое майче,майката на което отдавна не пише при нас.Дали не е добре да се пооправи първа страница и да се махнат майките,които отдавна не пишат-има и такива, които не са писали и като бременни.

Да ви се похваля, от днес ще взимам кухня.Дано да я яде Praynig

# 264
Добро утро и от мен момичета,
greta.kr  успех с кухнята.Ние взимаме откакто навърши 10 месеца и съм много доволна.Хапваме стабилно.На обяд като я вземем си хапва второто и десерта а следобед сме на супа с 1 филийка хляб.Единственото което не ми харесва е грахът.И то защото не го доваряват и остава твърд и безвкусен.
Аз да ви се оплача....моята дунда си смуче палеца.Търси някъде да пипне мека тъкан,най вече нещо памучно и веднага лапа пръста.Не мога да я отуча.

# 265
.ДОБРО УТРО
ivanakostova .... :hug
 radost183....Дано всичко мине леко при малчуганина ти Hug Praynig
Амeлия ..........Глоям купон се оформя при вас Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ КОИТО СА  ИМАЛИ ПОВОДИ ПРЕЗ ИЗТЕКЛИТЕ ДНИ  bouquet

greta.kr......... smile3501 ЧЕСТИТО ПРОХОЖДАНЕ НА малката МАДЛЕН
МУШМОРОЧЕ .Ако знаеш каква зараза ми лепна с тая стара темичка,вчера цял ден я четя newsm53 newsm53

# 266
  • Някъде по Дунава
Здравейте  newsm51

ivankakostova браво на вас,толкова зъбчета.Ели все още е с 4 и така е от началото на февруари.
sofivik линка,който си пуснала не ми се отваря,но разбрах за какво става на въпрос.Вчера ми пратиха темата на скайпа.И като българка и като човек филолог съм изключително възмутена.Тези депутати само се чудят какво да правят и все глупости измислят.

# 267
Здравейте! Малкия вчера заспа в 23ч. и сега още спи.
Грете, как сте с кърменето? Не яде твърда храна ли?
Вал, какво ти е толкова интересно по старите теми? Че сме бременни или че раждаме?  Grinning
nikolaeva, ще обясниш ли за какво иде реч?

# 268
Здравейте! Малкия вчера заспа в 23ч. и сега още спи.
Грете, как сте с кърменето? Не яде твърда храна ли?
Вал, какво ти е толкова интересно по старите теми? Че сме бременни или че раждаме?  Grinning
nikolaeva, ще обясниш ли за какво иде реч?

Е какъв е тоя сън, какво е това чудо.Направо завидях!
Мадлен си яде всичко,просто не знам какво е яденето в кухнята.Аз държавна ще взимам.Като взимах за най-голямата,беше много хубава кухнята.Със средната-я бяха поразвалили и сега за третото очаквам да е още по-лоша.
Иначе определено Мадлен обича повече солено от сладко и предполагам,че ще яде.
Кърмиме си се основно вечер та до сутринта Rolling Eyes,понякога и през деня, ако нещо е кисела или превъзбудена.

На мен ми беше интересно ражданията и поздравите Wink

Хайде отивам да я приспивам, после по задачи в къщи и след това навън.До следобяд мацки и маценца  love001

# 269
Онче, много е сладка тая Ивет. Ама това клипче от първия ден на прохождането и ли е? Тя я толково стабилна и толкова много върви ... Браво! Ние май сме още далече от това  Simple Smile Не пуска ръката.

А малката Мадлен добре се е ориентирала към котлона  Simple Smile. Да се изпече и направо да я схрускаш   love001

ivanakostova, много сте напред със зъбчетата. Ние имаме само 4.

Общи условия

Активация на акаунт