Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 099
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
valentina_p Провери си първо в суивито дали има отбелязана поръчка/макар че мисля,че няма да имаш,но да си сигурна/и ако нямаш си мини пак през всички стъпки.

Lara1 абсолютно е възможно.Трябва да следиш  Peace

LaDiDa лично мнение,но според мен пиши им.Няма как да използваш два кода едновременно.Просто няма никакъв шанс за това.А и как да използваш два пъти един и същи код - поне при тези след като го използваш след това ще ти излезе надписа,че не ти важи вече офертата.Така,че най - добре им пиши и ги питай какъв точно е проблема.Другото,което сега се сещам - виж в суивито да не си си дублирала поръчката  Thinking

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 23:01 от mamaB

# 211
Здравейте
Искам да попитам ако някой знае този дюшек,който пращат с код... става ли за спане на него и за колко души?

# 212
някой беше питал за 3-те кутии на термочантата дали са топлоустойчиви Laughing
Да -издържат в съдомиялна - токущо ги измих на 50 Градуса и нищо им няма  Peace
друг беше питал за код , който дава безплатна доставка :
30813 ми дава безплатна доставка с хавлийките обаче  Wink

# 213
Може ли кодче за БД че нищо не ми хваща.

# 214
Може ли кодче за БД че нищо не ми хваща.

37427 и 30813, като сложиш от "онези" хавлийки, калъфки или нещо от новата.

# 215
   Момичета реших да си изпратя поръчката  написах  номера на кредитната карта, всичко и накрая ме върна пак на поръчката ми. В кошницата си стой всичко . Прието ли е или не?

# 216
   Момичета реших да си изпратя поръчката  написах  номера на кредитната карта, всичко и накрая ме върна пак на поръчката ми. В кошницата си стой всичко . Прието ли е или не?

не

# 217
# 218
  • Пловдив
на мен ми се хвана кода за Спайдермен с този бански

# 219
  • Бургас
Ей, ама едно ново кодче не пускат тези фффрансета. На всичкото отгоре ми хващат или само за БД, или само за подърък. Как ли не ги мъча не може и двете  smile3511.
Би ли споделила кой ти се хваща само за безплатна доставка  Hug

37427 и 30813, с трифки и калъфки(имаш право на избор за боклучета  Laughingnewsm10

# 220
  • Бургас
някой знае ли какви са подаръците с кодове 23442 и 26905 понеже и двата ми ги хваща ама ми пише само сак и немога да разбера кой точно благодаря ви

# 221
  • Русе
Момичета,някоя от вас може ли  да ми предложи нещо с което да си махна доставката до към 10-12 евро?Само да не са тривки и кърпи.Пробвах до сега с различни артикули от новата колекция,но те или са prix mini или има надпис soldes и с тях не става.

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 10:11 от Magi_TM

# 222
Чаршафите с ластик също задействат кодовете за безплатна доставка. Става и с други артикули от този раздел.
Да разнообразим малко тривките и хавлийките.  Mr. Green

# 223
  • Русе
Благодаря,Миа ,но по-скоро предпочитам да е дреха или обувки.Стана с едни обувчици,но още не съм пуснала поръчката,така че приемам и др предложения.

# 224
  • близо до морето
Здравейте момичета, искам да попитам за тази розова чанта подарък  http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=546581   защо при мен пристигна без портомоне и несесер. Някой от нашите пощи ли ги тарашат колетите?  Close Много чудно!

Общи условия

Активация на акаунт