Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 979
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Ми мен ми дава бд и без да имам бански в кошницата,затова реших,че може би намалява нещо...

Наистина ли, аз вчера го получих и го изпробвах в различни комбинации, но ми даде БД само при бански над 49Е. Сега ще го изпробвам пак

# 571
Момичета,  днес си проверих пощата и открих едно писъмце. Изпращат ми някакъв код но не мога да разбера как се използва. Интересното в случая е,  че никога не съм правила поръчки от този акаунт а те ми пращат кодове. Ще съм благодарна ако някой ми обясни за какво става въпрос.

Vous avez créé votre compte client sur laredoute.fr
et nous vous en remercions ! Celui-ci est important car il permet
de vous identifier à chaque fois que vous souhaitez profiter
de vos offres personnelles.

D'ailleurs nous avons le plaisir de vous faire bénéficier dès aujourd’hui de votre offre exclusive de Bienvenue pour
vous donner la possibilité de nous tester en toute sérénité :
Votre livraison offerte* dès 45 euros d'achats
   24732    
Votre livraison offerte dès 45? d'achats avec votre code offre spéciale 24 372
   Je m'identifie et j'en profite !    
Alors, faites-nous confiance, testez-nous,
vous ne le regretterez pas !

Bon shopping !

Catherine Decernay
Responsable accueil clientèle

# 572
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=48e1dc1c428b59550f
това получих, но не разбирам - преводач ползвах, но така ми превежда, че пак нищо не разбрах, освен че ми дава БД

# 573
Кодoвете с подарък куфар в сив … 77;да нали са валидни още? Няколко пробвах и не мога да ги излъжа, преди около месец пак пробвах да пусна поръчка с куфара, но не стана.
Ако някой има излишен и иска да го замени за розовата ч … 85;та, моля да ми пише. Имам излишен и бежов тренч 42/44 /то кой ли няма такъв де  Mr. Green/.

Smartynka, кутията ти е пълна и не мога да ти отговоря на лични, затовa ти пиша тук. Не продавам тренча, т.к. не съм платила и стотинка за него все пак, а бих го разменила срещу друг редутски подарък. 42/44 предполагам отговаря на 48/50 по българската номерация. Този си го пуснах само заради безплатната доставка, иначе за мен си взех 38/40 - нося №46 по бг номерация и ми е идеален като размер.

Извинявайте за лс в темата, момичета. За да не е само спам ЕТО как изглежда въпросната оферта с кода за безплатна доставка на бански над 49 евро.

# 574
Извинявайте за лс в темата, момичета. За да не е само спам ЕТО как изглежда въпросната оферта с кода за безплатна доставка на бански над 49 евро.
И аз съм получила същия, вчера взех и прахосмукачката - много ми харесва (за сега съм доволна от нея, само че не можах да я разглобя ) Mr. Green

# 575
  • Перник
Днес получих поръчка от 31 март, с кода за тренча, но тренч нямаше. Не ми е пратен лично.
Яд ме е Twisted Evil Ако знаех, че така ще стане щях да сложа Спайдърмен или термо чантата. Тях ги имам на мейла.

# 576
Мами, извинявам се за проявеното нахалство от моя страна,защото ви питам за пнещо което не е свързано с темата, но при първата ми поръчка един артикул се е изчерпал и са ми пратили писмо с което ме уведомяват.Получих дрешките но без тези които са се изчерпали. Интересува ме как ще ми върнат парите? Мога ли да ги използвам при друга поръчка . Благодая предварително!

# 577
h
Мами, извинявам се за проявеното нахалство от моя страна,защото ви питам за пнещо което не е свързано с темата, но при първата ми поръчка един артикул се е изчерпал и са ми пратили писмо с което ме уведомяват.Получих дрешките но без тези които са се изчерпали. Интересува ме как ще ми върнат парите? Мога ли да ги използвам при друга поръчка . Благодая предварително!
        В 1 ПОСТ  на чист български език е написано просто трябва някои да седне да почете малко  ето отговора на въпроса ти с ваучер и пак в 1пост е написано от една година ви чета и съм писала към 6-7 пъти  просто защото е написано всичко за което благодаря на всички момичета КОИТО СА СЕ ПОСТАРАЛИ ДОСТА но  ми писна да чета постоянно едно е също  почетете малко де

# 578
Извинявам се, че съм те раздразнила толкоз много, но аз съм достатъчно ангажирана и не разполагам с много свободно време.Смятах, че тук бихме могли да си бъдем полезни но уви............................
Няма да досаждам повече.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 21:52 от nevka

# 579
някой пробва ли кодове 59870  и 59862 за намаление на спортни стоки.Дава ми подарък сак,но не намалява нищо.Пратени са ми лично.

newsm78

# 580
  nevka просто ми писна да чета едно и също нещо през страница  всичко е написано на първа страница  аз също съм ангажирана имам две деца и куп домашни задължения като всяка мама във форума пиши си колкото искаш приятно четене

# 581
Момичета,някоя да знае накакъв код а който мога да намале зелената труколка  Praynig??? Ще съм много благодарна.

# 582
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=48e1dc1c428b59550f
това получих, но не разбирам - преводач ползвах, но така ми превежда, че пак нищо не разбрах, освен че ми дава БД
Офертата е валидна 3 седмици от датата на получаване и кода е за БД само малки пакети.

Моля и аз, леко или много раздразнителните да не се включват с коментари, че и на мен не ми се четат излишни постове.

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 00:52 от firefly...

# 583
На ранина са ми пратили пак код за Дора и Спайдърмен - 10324/10332

# 584
На мен също, а вече съм използвала по един код от двете регистрации, дори мисля, че предишните кодове ми започваха със 7, а тези са 10324 и 10332.
Аз ги получих чантичките и раничката с пижамките, които ми се струват умалени и двете /86 и 114 размер/.

Общи условия

Активация на акаунт