Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 131
  • 781
  •   1
Отговори
# 165
Змейке, имам вече 2 куфара и много чанти=Много ги исках чашите за ракия и затова пуснах поръчка с кода за шалтето, те пък ми изпратили други чаши.

# 166
  • Хасково
При мен днес действаше този код за БД + подарък чанта Дора 78174

С какво ти се задейства?Лично ли ти е пратен?

Да той е персонален !
Хубав код имаш си БД , чантичка , портомоне и уж каталог ако го пратят !  Praynig

# 167
  • Хасково
Змейке, имам вече 2 куфара и много чанти=Много ги исках чашите за ракия и затова пуснах поръчка с кода за шалтето, те пък ми изпратили други чаши.

Мила заменяш ли някоя чанта за тренч 42/44 ? 
  bouquet  bouquet

# 168
Знаете ли дали още е валиден кода за надуваемия матрак..днес ми изписа че се хваща, но не знам дали е все още валиден.

# 169
Момичета пробвах какви ли не кодове но немога да намаля това  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3712141& … ue&ksource=-1  .Някоя от вас успявала ли е да я намали ?Моля да сподели как?  bouquet

# 170
  • София
Момичета пробвах какви ли не кодове но немога да намаля това  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3712141& … ue&ksource=-1  .Някоя от вас успявала ли е да я намали ?Моля да сподели как?  bouquet
С този знак трудно ще го намалиш,даже невъзможно.Хич не се мъчи повече. Peace

# 171
При мен днес действаше този код за БД + подарък чанта Дора 78174
[/quot

наистина с какво задействахте БД за спайдармен чантата и дора
защото и аз го имам но не мога да хвана какво да сложа, че да ми махне доставката

# 172
И аз не успях да задействам безплатната доставка на раничката със Спайдърмен, въпреки че ми е изпратен лично кодът и слагам в кошницата детски дрехи от колекцията П/Л. Пробвах и с дамски, спортни, и дори с прословутите хавлии - само подаръка ми дава, не маха доставката.

# 173
Някой може ли да ми каже колко тежи чантата за пикник заедно с кутийките и покривката? Praynig

Благодаря предварително Hug

# 174
Някой спомена, че била 90гр.
Аз получих онзи ден червените десертни чинии, много се изкефих...
Моите кодове също не се задействат, дали не трябваше някакви тривки или кърпи да сложа? Не чета редовно и ето нА...

# 175
Чантата за пикник е към килограм. Три кутийки, мушамена покривка и чанта - 90 грама? - що ли и моя кантар не ме изкарва с теглилки 1:10:)))

# 176
Да ви се намира работещ код за черния тренч? Благодаря предварително.

# 177
  • Перник
И аз не успях да задействам безплатната доставка на раничката със Спайдърмен, въпреки че ми е изпратен лично кодът и слагам в кошницата детски дрехи от колекцията П/Л. Пробвах и с дамски, спортни, и дори с прословутите хавлии - само подаръка ми дава, не маха доставката.

На мен ми маха доставката с тези тривки http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-4-gants-de-toilette-la-redo … 1&prodcolor=1

Важи и за кода за Спайдърмен, Дора, както и чантата за пикник Peace

# 178
  • Шумен
Чантата за пикник е 940 гр. Изпращах я по поща и толкова ми пише на бележката.

# 179
Ей, много Ви благодаря,
Както и на Змейковица, която ми е отговорила за закачалките в другата тема. Много ми харесва чантичката и днес е последния ден (уж) да си я пусна, но искам да е за пощата - че митницата е далечно и скъпо "удоволствие - значи има щанс с двете закачалки за панталони, които са около 500 гр и един летен бебешорски панталон и 2 бебешорски фанелки да не мина 2-та килограма.  bouquet

А пустия код за чантата само с проклетите закачалки ми дава безплатна доставка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт