Re: LaRedoute - кодове - 26

• 52 898
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, някой знае ли кода 64602 и 64416, които дават -25% от Спорт и подарък сак до кога е валиден. Благодаря

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 09:23 от d_ilieva

# 556
И аз имам един бежов тренч в повече размер 38/40. Ако някой има интерес моля да пише на лични.

# 557
и със двата кода един и същи сак ли дават?

# 558
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
и със двата кода един и същи сак ли дават?

Размерите са еднакви, разликата е в цвета. Единия е черен с бели букви, а други е каки с розови букви

# 559
искам да попитам Thinking преди около 4 месеца ползвах кода с матрака, сега гледам че и  другият код също ми го приема и се питам и искам да попитам имащите повече опит дали ще ми го изпратят повторно newsm78

# 560
Преди няколко страници някой даде 52140 за к-т плик 140/200+ калъфка,дали някой има снимка ?

# 561
  • Бургас
Аз полчучих това и не мога да си го преведа.
c'est le mois de la mansion! laredoute
-30%                                     et aussi         -30%
sur votre commande*                                  sur vorte commande textile*
mueble&deco literie                                     femme lingerie enfant beaute homme linge de manmaison
                         du catalogue printemps - ete 2009    
* sauf pages rouges, prix rouges, pages vertes et Prix Mini et sur laredoute.fr sauf produits deja demarques, nouveautes et exclusivites. Offere valable 3 semaines apres reception.

# 562
дано някои да може да ми помогне  Praynig

получих си поръчка на стоиност 6,33 с чантите дора , но в сюивито ми стои плащане при доставка, още не са дръпнати парите, а на самата факура която полу4их има посредата едно поле и пише
NOTE DE DEBIT
montant 6,33eur Code :9cifri
indiquer ce code de votre prochaine commmande par telephon ou courrier

аз разбирам че имам да им давам 6,33  и при следващата поръчка да го въведа тоя  9цифрения код  Rolling Eyes но каде не ми е ясно
моля ако на някои му се е случвало да каже как да практикувам в случея 
мерси предварително 

# 563
Аз полчучих това и не мога да си го преведа.
c'est le mois de la mansion! laredoute
-30%                                     et aussi         -30%
sur votre commande*                                  sur vorte commande textile*
mueble&deco literie                                     femme lingerie enfant beaute homme linge de manmaison
                         du catalogue printemps - ete 2009    
* sauf pages rouges, prix rouges, pages vertes et Prix Mini et sur laredoute.fr sauf produits deja demarques, nouveautes et exclusivites. Offere valable 3 semaines apres reception.

На мен на фактурата ми има същото newsm78 и Code Offere Speciale 56383

Това е код за намаление,нали newsm78
Извинете за глупавия въпрос,но току що получих първата си поръчка Blush
Дано на някой му е от полза Grinning

# 564
  • София

получих си поръчка на стоиност 6,33 с чантите дора , но в сюивито ми стои плащане при доставка, още не са дръпнати парите, а на самата факура която полу4их има посредата едно поле и пише
NOTE DE DEBIT

аз разбирам че имам да им давам 6,33  и при следващата поръчка да го въведа тоя  9цифрения код  Rolling Eyes но каде не ми е ясно
мерси предварително 
Можеш само да се радваш,че изобщо си я получила тази поръчка.
Този код трябва до го продиктуваш по телефона,доколкото аз разбрах,за да си дръпнат парите от следващата ти поръчка.

# 565
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=76dda0724773163b65
Това беше пускано,но не знам дали беше същия код newsm78

# 566

NOTE DE DEBIT

мерси предварително 
Можеш само да се радваш,че изобщо си я получила тази поръчка.
Този код трябва до го продиктуваш по телефона,доколкото аз разбрах,за да си дръпнат парите от следващата ти поръчка.

ок, но кога да го издиктувам преди или след следващата поръчка  newsm78

# 567
59927 са ми пратили сега-БД над 49Е и май намалява бански костюми.

# 568
искам да попитам Thinking преди около 4 месеца ползвах кода с матрака, сега гледам че и  другият код също ми го приема и се питам и искам да попитам имащите повече опит дали ще ми го изпратят повторно newsm78
mimi P27
Ще ти го пратят, щом ти се хваща кода аз вече получих 2 матрака от един акаунт с два различми кода  Peace

59927 са ми пратили сега-БД над 49Е и май намалява бански костюми.
Atrakcia
Не намалява нищо, а дава само БД при покупка на бански на стойност над 49Е

# 569
Ми мен ми дава бд и без да имам бански в кошницата,затова реших,че може би намалява нещо...

Общи условия

Активация на акаунт