Re: LaRedoute - кодове - 26

• 53 151
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Ако имате помпа за плажен дюшек, също върши работа и става по-бързо.  Peace

Hug БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 691
  • София...........
Христос Воскресе!

Извинявам се, но не съм чела скоро тази тема, а се опитвам да ползвам кода за раничката Спайдермен / Дора. В офертата ,която ми е на мейла пише и безплатна доставка, но не се получава  Sad, какво да направя?

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 01:18 от divna_

# 692
  • Пловдив
Воистина воскресе!!!

А пробва ли с кърпа, тривка или чаршаф от новата колекция?

# 693
  • София...........
Воистина воскресе!!!

А пробва ли с кърпа, тривка или чаршаф от новата колекция?

Мислех, че направо ми я дава  Embarassed
Супер си  bouquet  bouquet  bouquet, с един чаршаф стана Simple Smile

# 694
Днес получих това:

23809 - Pour vous remercier de la confiance que vous nous accordez,
nous souhaitons vous offrir la livraison de votre prochaine commande (dès 60? d’achats).
Livraison offerte des 60 EUR d`achats factures.
*La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d'envoi de votre colis à partir de 60 euros d'achats après réduction. Cette exonération de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant articles signalés par une camionnette de couleur. Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur les aubaines.fr.

Доколкото разбирам е БД при >60Е и не важи за Аубан.
Валидна 3 седмици от датата на изпращане
.

Това е вторият код, който получавам. Първият беше вече публикуван (за БД при бански).

# 695
22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/ и 26921 надуваем дюшек
тези дюшеци еднакви ли са защото на мен ми приема само последния код

# 696
  • близо до морето
22594, 23159 , - надуваем дюшек/матрак/ и 26921 надуваем дюшек
тези дюшеци еднакви ли са защото на мен ми приема само последния код
Да еднакви са!

# 697
някой пробва ли кодове 59870  и 59862 за намаление на спортни стоки.Дава ми подарък сак,но не намалява нищо.Пратени са ми лично.

# 698
Аз също съм ги пробвала тези кодове и дава само сака като подарък.

# 699

А 64416 дава и сак и намаление.Чудя се дали да рискувам.Не ми е изпращан лично.

# 700
Днес получих това:

23809 - Pour vous remercier de la confiance que vous nous accordez,
nous souhaitons vous offrir la livraison de votre prochaine commande (dès 60? d’achats).
Livraison offerte des 60 EUR d`achats factures.
*La Redoute prend en charge exceptionnellement les frais de traitement et d'envoi de votre colis à partir de 60 euros d'achats après réduction. Cette exonération de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant articles signalés par une camionnette de couleur. Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur les aubaines.fr.

Доколкото разбирам е БД при >60Е и не важи за Аубан.
Валидна 3 седмици от датата на изпращане
.

Това е вторият код, който получавам. Първият беше вече публикуван (за БД при бански).

И на мен ми пратиха такава оферта със същия код Naughty

# 701

А 64416 дава и сак и намаление.Чудя се дали да рискувам.Не ми е изпращан лично.

Рискувай.Аз използвах кода за тренча,не ми беше изпратен лично,но го получих. Peace
Честит празник easter

# 702
Момичета,имам следното питане,понеже не можах да следя и да си запиша всички кодове в темата,ако може да ми подскажете,ако случайно съществува някакъв код с който мога да намаля неща от прикс мини от новата колекция ненамалени на стойност почти 35 евро newsm78Примерно някой от тия дето са 20 от 33 дали има още действащ newsm78Пробвах май почти всичко от първа страница и нищо не намаляват Crazy Hug

# 703
  • Ботевград
Момичета,имам следното питане,понеже не можах да следя и да си запиша всички кодове в темата,ако може да ми подскажете,ако случайно съществува някакъв код с който мога да намаля неща от прикс мини от новата колекция ненамалени на стойност почти 35 евро newsm78Примерно някой от тия дето са 20 от 33 дали има още действащ newsm78Пробвах май почти всичко от първа страница и нищо не намаляват Crazy Hug
63312
54399
56103
54372
51462
54399

# 704
ZLATNA,много ти благодаря,но за съжаление с нито един тия пусти цени не помръдват,само по някое подаръче дава Hug

Общи условия

Активация на акаунт