МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 62 212
  • 332
  •   1
Отговори
# 240
Емко, мерси за кафенцето;добавям му малко мляко и става капучино Grinning

Цоцо - стискай зъби и това ще мине!!!дано по-бързо и възможно най-безболезнено!!

Маги-мей - дано уцелите времето в сандански!!ако има мама от сандански може би ще ви препоръча подходящо детско клубче - за нас това проучване е особенно важно при пътуване Simple Smile

Дриймче, има ли напредък при вас?аз с ъщо спазвах строга диета докато кърмех в началото..

# 241
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте  Hug Влизам много на бързо само да ви кажа , че днес сме доста по добре  Peace Благодаря за съвета за чайчето с билките почнахме го вчера и нощта изкарахме доста спокойно дори поспах и аз най сетне . Ставах само 3 пъти да се храним  WinkСега бонбона заспа и бързам да трупясам и аз за малко  WinkЦелувки за всички и лек ден  Hug Heart Eyes Hug

# 242
  • софия
Най-после малко слънчице грейна ,за да си играят децата навън ,а не да ми висят пред компютъра по-цял ден.Майките на малки бебчета предполагам и те са доволни като мен ,че ще ги разхождат.Сутринта ходих до Илиенци с една приятелка  да си свърши работа но покрай нея и аз си начесах крастата и си купих страхотен сутиен bombs
Татянка-бърборанка ще направя снимки мила,но после ще трябва да ме учиш как да ги кача във форума
Маминка благодаря,че си се сетила за мен
Dream wish надявам се ,че бебка вече е добре,
Пиги травмите са проблем дори и след години ,но ти пожелавам бързо оздравяване,
Пролетна фея  преживелици колкото искаш в Пирогов, по-възможност и аз ги избягвам те само искат да режат каточели в това е смисъла на живота им.Важното е ,че вече всичко е наред.
Пикасо къде се изгуби? Всичко наред ли е ?.
Пак се счупи една машина в работата и сега отивам да я нося на ремонт. #2gunfire

# 243
преди малко не успях да си довърша поста така че прилежно продължавам:))))))))

сладка мамо - пожелавам всекиму така усмихнато бебче:))

канима - подкрепям те за диетата на мама!знам че върши много работа!

маминке - сякаш си вълшебница - да имаме Laughing Laughing Laughing Hug 4то зъбче вече:))
и да- инфакол се казваше лекарството което и мъжът ми донесе от германия за едно бебенце;за съжаление скоро няма да пътува до там;

Вечернице - поздравления за зъбчетата!!новината е чудесна!!добре дошли в отбора на поникващите зъбчовци!!  bouquet  bouquet  bouquet

пепел от рози - не се разрешават такива изказвания!!!!пращам ти цялата енергия и сила която бебчо е насъбрал - от сутринта се опитва да разглоби кошарката, и - учудващо - май ще успее ooooh! Whistling

Пиги - как стигнахте до манастира с тази болежка ooooh! да се пазиш - че ти си основата на цялото семейство!!да се гледаш и пазиш!!!ако ти си добре - всички ще са също ок но ако теб те няма.. ooooh! ooooh!

феичке - леля ти е факир;моля давай координатите й за всеки случай (дано не се налага де);добре че има лекари като нея  bouquet

раде - къде се губиш? Hug

ЕленаФ - надявам се че вече ръката е добре;и повече порязвания не се разрешават Heart Eyes

маги - честит сутиен!чакаме да ни се изфукаш с него Wink шегувам се:)))
сегичка и ние с бебо излизаме да се погреем малко на слънчицето:))

на всички пожелавам един прекрасен ден и много слънце и усмивки!!

# 244
МАги Мей,може и снимки на страхотния сутиен -  Mr. Green

Феичке ,мила,голямо чудо ви е минало през главата! ooooh!Представям си как сте изтръпнали.....как няма да ви държи още.....и да знаеш ,че при нужда (да не дава Господ Praynig) ще търся  леля ти.

Аничка вече лази ,не иска да ходи в проходилката ,ами да я водя за ръце - е ,познайте дали ми остана кръст! Confused
Гледам едно слънчице се показало и  мисля и ние да се излезем.Не  ме  свърта вече у дома.  

Емко къде се губиш,а и ПИкасо незнам коя нощ подред не пише .....Лиле,излизай от кризата ,че инак аз ще вляза в такава.....Липсвате ми всички .....
Емко,"Лара Крофт" е свалена от "Замунда" - но не ме питай какво и що ,защото нищо не разбирам - Кико си я сваля ,инсталира и играе.Аз не съм по тази част.

Елена Ф,съжалявам ,че и ти си имала инцидент с ръката.Сега вече ще пишеш по-често ,след като всичко е наред.

# 245
Леле, Пролетна! Изтръпнах, докато четях! Пази Боже! ooooh! Praynig
Аз съм много неорганизира - къщата ми е на вили и могили, имам работа за целия китайски народ, а ме е налегнала някаква пролетна умора и седя и мисля, пък гледам, че само седя (май, че беше мисъл на Мечо Пух  hahaha)
Не ме хвалете за снимките, че аз ще се пукна по шевовете -оказа се, че имам червей, който ми съсипва снимковите файлове и част от поръчката отиде на кино. Ако бяха мои снимки нямаше да се ядосвам толкова.
Сега обмислям да сменям операционната система, ама и парички трябват за нея Crazy
Емко, да знаеш, че не съм те забравила, някой ден ще те зарадвам когато най-малко очакваш.

# 246
Ето обещаният снимков материал от Солун:
http://family.webshots.com/photo/2399150730102723333CjaLuc?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2091323220102723333jmxNMd?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2826259150102723333lurqAg?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2958806840102723333VdGBBl?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2519599320102723333EsXWeR?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2761015920102723333DpphgC?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2170726420102723333sIJnPT?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2170726420102723333sIJnPT?vhost=family
http://family.webshots.com/photo/2259343030102723333ZjNAfz?vhost=family

Ей, тия хора наистина знаят как да празнуват - даже бензиностанциите не работеха, да не говорим за магазини. То хора нямаше в града, но пък срещнахме Иван и Андрей от Сблъсък. Laughing Работеха само няколко кафенета в центъра, покрай морската алея. Добре , че имахме гориво, щото на връщане взехме, че се загубихме ooooh!, и близо два часа обикаляхме някакви незнайни пътища, даже на едното място асфалта свърши. Просто изпуснахме една отбивка за Серес и оттам, едно обикаляне, питане...Ама как иначе ще запомним, че сме били в Гърция.  Mr. GreenКато изключим страхотната гледка към морето, красивите палми, фонтани, самият парк, се възхитих на чистотата по улиците и на липсата на дупки по пътищата. Simple Smile Кога ли ще ги стигнем?
И все пак, у нашенско си е най-хубаво. На другия ден отидохме в Сандански. Е друго си е... Хора, хора...., усеща се, че има живот в града. Зеленина, колкото ти душа иска, за децата  - забавления.....возихме се на влакчето от мое време.... децата бяха много щастливи.

http://family.webshots.com/photo/2705691840102723333dZhNvQ?vhost=family

# 247
Христос воскресе!
Помните ли ме? Много изпуснах и не знам дали ще наваксам. Нашето семейство се изреди със стомашен вирус точно в седмицата преди Великден, който при нас е седмица по-рано. Отслабнах с 2,5кг, ужасно беше, но поне Тоби не го хвана. При Риша мина сравнително леко за щастие. За първи път празнувахме Великден без козунаци и трапези, а с диетни сухари. Хем сме вярващи и знаем, че християнския живот не е въпрос на ядене и пиене, пак си беше странно. Тъкмо се закрепихме и Риша хвана вирусен ларингит. Сега е по-добре, но имах няколко безсънни нощи.
Иначе съм много щастлива че съм мама на трима и постепенно влизам в ритъм. Днес дори всичко ми е изчистено, изгладено, ходих на фризьор и направих ябълкови мъфини. Тоби е много добро бебе. Изцяло сме на кърма.
Напоследък съм се вманиячила на тема външен вид. Еуфорията след свалянето на големия корем отмина и сега остана да се погрижа за пораженията.
Вече ме зоват!
До скоро Hug

# 248
Здравейте многодетни мами и от мен-ако има клуб за многодетните майки-моля да ме впишете и мен-Камелия.
А искам да питам има ли майчета на които кърмата много да е намаляла и знаят ли таблетки за напълно спиране-някакви отзиви на тази тема искам,защото нашата докторка отказа да ми даде инфо и рецепта за тези таблетки-не било правилно според нея да спирам кърмата па макар и много да ми е малко

# 249
Добре дошла, Джуджа.
Не мога да ти кажа нищо за такива таблетки, но мога да споделя своя опит. И при мен с първите двама кърмата изведнъж много намаляваше. Не се опитах да я възстановявам, купих им АМ и спрях да ги кърмя. Кърмата ми спря сама за 2-3 дни.
Мисля, че ако кърмата ти е малко, няма нужда от хапчета, за да я спреш. Просто спираш кърменето и тя сама ще спре. Хапчетата се използват при жени, които имат много кърма и ако не се вземат мерки, може да развият мастит.
Няма да те убеждавам да се опиташ да кърмиш, въпреки малкото количество кърма. Така е много възможно тя да се възстанови, но вярвам, че ти сама си обмислила трезво вариантите и си взела своето решение.
Само да те питам нещо: защо пише, че си "горда мама на три слънца", а полът ти е мъжки?
  newsm78  Laughing

# 250
  • Пазарджик
Здравейте и от мен.
От вчера ме е хванал някакъв стомашен вирус,ужасно съм изтощена.Само си ви чета и нямам сили да пиша. Hug
Лиле,къде си мила?Напиши нещо,недей да стойш в тази дупка.
nadiaeuro много хубави снимки!Страхотна обстановка
Вечерница© и твойте снимки са много хубави.Улавяш момента Hugмного ми харесват Hug
dju-dja и аз съм на мнението на Пролетната Фея .При мен беше същото,намаля ми кърмата и започнахме на АМ.Разредих кърменията и кърмата ми спря за няколко дни.
Татянка-бърборанка и аз я изтеглих и не мога да я отворя.
Пиги® успех  Hug
Пикасо и ти се спотайваш  Hug Мамо Цоци пиши какво стана с комбайна.
Диде  Hug
На всички останали много гуш  Embarassed Hug Hug

# 251
Здравейте сладурани......я ,да се настаня удобно,да заредя файловете и да ви отпочна... Laughing
Ама айде де, като чета последните две странички и направо ми се скофти и на мен настроението.  Confused..какво ви става бе ,жени... Thinking...айде де ,не така...дайте го по-весело и по-оптимистично...че какво ще правим ние с гайдите...тоест с ..../е не се сещам с какво... Mr. Green/...е това е...започна да ми се губи музата от вашето песи-настроение..... Sad
Ооооооо,не...твърдо не...аз Пикасо ли съм или "лукова глава" Crossing Arms,а вие "многодетни мами "ли сте или  Whistling....айде няма да давам определения,че има едни дето се стягат и го приемат много лично. Laughing..майтап,ама "персоната" Дива Ирландска Пешеходка ми се губи ... newsm78...аз направо букет след букет,ама като пратя новия и гледам стария си седи като хербарий... Laughing.е поне махна маймуняка... LaughingПешеходке,къде се покри ,или и ти пропадна в дупка.... Heart Eyes
Като говорим за дупки ,Мама Цоцоланка,моя пример за силна жена,и домакиня и готви и деца гледа и винаги намира време за всички и за всичко...ехххо...за какви трапове говориш..нали се изпълзява/ако щеш.../от тях,и стискаш зъби и драпаш нагоре...горе -долу схванах,за какво говориш/но то из основи не мога да схвана щото не съм ти и ти не си аз...нещо такова/Искам да ти повдигна настроението поне за миг,да ми се усмихнеш...а,сетих се трябва да си снимам неуспешния опит на Пенетонето...и всеки път като ти е кофти, ще ти го пращам /на лични.даже мога/...това със сигурност ще те накара да се усмихнеш,ако ли не ще ти кажа под секрет,"мъжо се опита да го яде-аз го хвърлих да не се мъчи"...все пак го обичам/е малко де...ама достатъчно... Wink/Маме,стягай се ,семейство те чака и мъж/и той те чака... Wink/,и да не те чувам ,че и от празника ще се отказваш,даже и ще го отлагате...напротив ще се видите...почти съм сигурна ,че има мноооого мами,които копнеят да се видят точно с теб.....Пращам ти силна  Hug....и още една  Hug..и  Hug Hug Hug Hug
Пиги,душко...какво стана сега пък с теб...чета ,мисля че си писала за щерката..., а то ти....Моля се всичко да мине по-леко и много успешно.... Praynig Praynig PraynigСилно гуш от една откачалка.... Laughing
Дез,появи се майче...свикваш а ....послушен бебок ,щом те е оставил толкова работа да свършиш пък и при нас да се отчетеш.....Гадно е на сухарчета,ама помага...Дез,да го нагушкаш,малкия сладур и да пратиш снимки..... Hug
Юле,губиш се...това Кламерче направо те разби,ама кеф а...Дано утре да си пиеш кафето пред компа...за теб... Hug Hug HugКак е моя адаш.... newsm78
Като говорим за адаши....Галинка,чаровница си е тя,на мама душичката...Суит много е сладка,пу -пу да не и е уроки, все така да е ....и ти покрай нея....За каката не се притеснявай и книжка ще хване..... Peace
Вик...ама да се разберем...това капучино си е за мен/от Емко де.../ Naughty..тя замества Натали,която направо си отлетя с големите "уши"...почва да ми липсва... SadНатали...чакам те....ама пак с капучино...с повечко захар..... Mr. Green
Вик,логопеда ми трябва за номер две,незнам защо ,но просто произнася неправилно" с ","з"," ц"/в някой думи/ и "р" въобще го няма. Laughing..но "р" самата аз още не го казвам./знаеш ли каква съм готина,френсо гадже.../.. Grinning...така ,че другите звуци са по- за притеснение...всъщност аз една бегла консултация съм правила,казаха ми че е по-добре малко по-късно,но аз все си мисля/от страната на страдал човек с говорен дефект.. Sunglasses/,че е хубаво като е вече предучилищна да няма почти проблеми...за да не и се смеят,децата са гадни./все за това говорят и прякори си правят и едни обръщения.... Rolling Eyes/...звучи кофти,но е така ...Ако реша да почнем,ще ти драсна на лични за координати! Peace
Емко,душичко тук съм,всичко при мен е по Пикасовски.  Crazy..просто сега обикалям за подготовка/и подаръци.../за рожденния ден на Виктория,а вечер гладя/така му викаме вече... Laughing/,та не ми остава време да пиша,пък аз кратко не мога.. Blush..ама кафенцето ме изкуши и ей ме на....За теб и душичките... Hug...айде да идва по-готино време та да се юрнем по градинките,нищо че те при теб са малко кофти разположени...пак ще сте на въздух... Peace
Като казах "на въздух" та се сетих за един двор с много зелена поляна...ей,Лиле....... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes...Айде де какъв е този" пепел от рози" ... newsm78...а розите какви са розови,челвени,жълти или изкуствени...и как го правиш това с заравянето на главата в пясъка...щото тука при нас само пясъчници по градинките за дечковците,ама ако си заровя главата в тях...например аз ...и ще налетя на голееемите лайна... Laughing...така че вирвай къдрици и чакам отговор....Благодаря,кога утре още/демек днес... Thinking/,айде че то стана вече утре.... Whistling
Вечернице,звездичке моя,направо страшни снимки и аз бих те наела...това трябва да е комплимент...кофти,че са се прецакали/ако съм разбрала/...видях и теб на снимчици докато ядях от сладкото ....много ме радваш...много си усмихната.... Hug Hug Hug
Танче......ама то самоотлъчките извинени или неизвинени ли са... newsm78...айде като вътрешна да ми ги пишеш извинени ,пък аз ще си търся извинителна бележка..... Laughing...Аничка,като нашата Калинка...за ръчичка...досега ти беше на гърба, сега да те върне на земята....Изкарали сте си страхотно празниците...само дето ти от готвене и чистене празник сигурно не си разбрала,но от билярд...разбираш. Grinning..по тректорията на топката и позата на играча... newsm78.../.на една снимка се вижда/..."майсторче".... bowuuТанче...силно гуш за голямото ти семейство! Heart Eyes
Дрийм,аз докато се включа ,и ти и коликите оправи....ами да и ние от както се прибрахме от родилния дом и вече бяхме с тази радост...ама и Саб симплекс и Чай на Хип с треви ...но най-като че ли помагаше да ги гушкам...стискам палци/ама на краката/ да преминат по-бързо,въпреки че това почти винаги си е едно определено време и просто се надрастват тези колики ,за да дадат място на болежките със зъбите... Laughing...та дано поне да можеш да се наспиваш..Да гушнеш Габи от мен! HugА ти възстанови ли се? Peace
Рени...не се притеснявай за козунаците и това че ти лично,собственоръчно яйца не си боядисвала...нали децата са останали доволни ...пък и бабите и дядовците....ами и ти си доволна значи.... HugИ да го разхождаш лятното коремче... Crossing Arms....нищо че тена е... Shocked...да не ти пука.... Hug
Джуджа,Пролетна вече ти е казала,ако ти намалява кърмата...постепенно и ще спре...ако си го решила, разбира се...аз лекарства не съм пила ,нито веднъж...проблема е, да нямаш много кърма...а това конспирация ли е ,че се пишеш мъж... hahaha
Пролетна и ти си попаднала на тези касапи.... ooooh!...направо са такива песимисти...добре че леля ти е овладяла нещата....пък няма значение по какъв начин..... Peace
Наде,страхотни снимки ,но подбрани...има нещо тук...пак конспирация надушвам...то в Гърция покрай Великден нищо не работи,хората просто си почиват, нали е празник...поне е било спокойно...децата изглеждат доволни... Peace
Мъжката майка.....Меги Мей...ама къде си душко...Хубаво ще е времето през уикенда...не се притеснявай,ако не ще си го поръчаме.... Laughing...ако и така не стане...всяка многодетна мама като се усмихне по един път и ето ти слънчево време...поне в сърчицето...после в няколко на брой очички и ...какво повече ти трябва..... Wink
Елена....как си ...ето ме на бойния фронт,...ама аз съм тежка.... Whistling...добре съм ,при нас всичко е ОК....ама и да не е ...да ви кажа ли ,я в какви дупки и трапове изпадате, само аз ви липсвам.... LaughingКак са дечурлигата.... WinkТи си борбена,за теб притеснения нямам...нали така... Wink
Новата майка,Вилли....губи се.... Whistling
Теди,нали знаеш какво ще питам....добре ли сте и ако да ...все така... Peace
КаНиМа.......ти експерт си станала,/за алергията към белтъка на млякото/ ooooh!...по неволя...а дано да не ставаш такъв и по други въпроси.... Hug
Маминке,за бебета ще си лафим,а?Ама за истински ли?...не бе просто не разбрах...какво казваш ... Whistling...твойто ще го кръстиш Анабел.. Mr. Green...майтап...много ме радва ,че се появи...да има и аз какво да чета ...че иначе чакам нарочно два три дни, да се сетят ,че не съм писала/това е его...центризъм...или нещо подобно/и тогава им пиша...по Пикасовски..../..ама ти нещо за вас не пишеш .... Rolling Eyes
Маминка Ваня,къде е....... newsm78....
Тъщичке ,ти нещо постно ,както казва една съфорумка,....поне на мен  Hug да беше пратила...ами незнам защо точно на мен,ами защото и аз съм тъщичка....айде
де ...чакам  Whistling
Със сигурност пропускам някой...да Дил.....сега времето не е за градински изпълнения,драсни нещо на компа... Peace
Габи,нещо съвсем изчезна.... Sad...няма нет...ето почнах сама да си отговарям... Laughing
Олимпия,чакам разказ и снимки от Великден..как е малката принцеса.....а Вечернице ,какъв е тоя празник на който си снимала... newsm78
Лени,как е корема...а батковците.... newsm78
Айла....кога ти е термина,че както казва Танчето,нещо ви поизгубихме да не пропуснем нещо важноооо.....
Вале,затри се с тази организация...... Laughing
Дидка.....  bouquet
Ларива,Ларива...съвсем те няма...да не почивате....да не си в отпуска...то времето е кофти...драсни поне едно ОК....с мъжа "почиваме" и ще те извиним.... Mr. Green
Кабо....  bouquet
Велина,каке Супер Любо,как се чувства вече на една..... Wink
Сиванова...как са бебоците...едно гуш от мен...от Пикасо..... Hug
Пикасо,как сте...добре ли са децата....дано сте ОК....много любов,кекс и усмивки...и близнаци... WhistlingПикасо,чакаме да ни покажеш какво сте си нарисували на стената/на двете стени... Mr. Green/...по образец на учителя Пикасо.... Laughing.....чакаме снимки.... hahaha
Надявам се едно ново майче скоро да се включи...ставаме все повече..... Crazy Crazy Crazy
Айде сега кой ще ми се усмихне...едно,две ,три....сега.... Heart Eyes....
аааааа,дайте пак...едно ,две ,три..... newsm53...пак само двама трима от първия ред....трети последен опит...едно,две,три... newsm03....а не...сега остана Мама Цоцоланка...... smile3503 smile3534 smile3525...е сега всичко е наред....
За Пикасо и на челна стойка нали.... smile3521
Момичета,много ви обичам и съжалявам ,че няма да се видя с вас този уикенд,но се надявам скоро пак да се организираме......Вярвам ,че ще прекарате чудесно и ще поразредите емоциите,било то положителни или отрицателни...та да започнете новия месец с високо вдигната глава и усмивки......
Наистина мисля че темичката е страхотна и много ни помага,така че по-честичко оставяйте от емоционалния си багаж в нея и така ще се чувствате по-олекнали /е не умствено/....
Аз ще се появя отново, сигурно след 27-ми...но нищо не се знае...като ме стегне капата,или вратовръзката/не нося,ползвам папионка-нищо....важно е нещо около врата да е .... Mr. Green/....може и да цъфна тия дни.... Laughing
Прегръщам ви силно и ви давам част от мен...е не дърпайте де...има за всички.... Laughing
За всички които волно или неволно съм пропуснала... newsm51
За всички и пропуснатите.....чакам си капучиното утре.... Mr. Green
Айде отивам да спинкам...... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 02:46 от picaso

# 252
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро  Hug
nadiaeuro - снимковия материал е чуден ! И аз разходих там едва набъбналото си коремче в края на август . Също като теб бях впечатлена от чистотата и липсата на дупки , но не подскачах от кеф че се връщам в софията . На връщане имахме същите премеждия , тати отърва една отбивка дето пише BG и после навигатора му бил виновен ( ма така е като не карам аз  #2gunfire )нямало да му стигнат парите да ми плаща глобите , пък  него го спряха не мен  Wink ....та с две думи хванахме пътя за кавала а на серес се въртяхме в едно кръгово 4-5 пъти докат излезнем от него ...та явно там табелите нещо не са много ясни  Rolling Eyes От паралия направих и първите покупки за бебка ( едва на месец и половина коремче ) ,голям шопинг му ударих а ми се караха че още не се знаело дали ще задържа бебето  #Cussing out
пикасо - благодаря   bouquet още не съм се оправила напълно понаболяват и шевовете но повече матката май . Трудно ставам след като съм поседяла или лежала известно време , но съм много по добре  PeaceЯвно си е така щом моя почти ме убеди за още едно дете а преди седмица не исках да го виждам жив пред погледа ми  Joy hahaha JoyОще сме далече от темата интимност , че си пазя шевовете , но болката е по малка а като мине всичко се забравя . Като гледам как вървят нещата и колко много деца иска мойто мъжле ако не умра при поредното раждане след някоя годинка ще трябва една страничка само за мойте децича май , че да ги изреждам по ред на номерата  Joy Joy Joy И аз си мечтаех за много деца , но под много разбирах 3 , ане 33  hahaha
Иначе нашата принцеска пак изкара неспокойно ноща , гушна се между нас с тати но си поплака и доста . Надявам се днес да поспи , че да дремна и аз малко с нея , слава богу  че майка ми ще дойде та да сготви поне ( аз не обичам някой да пипа мойте си работи , но сега всяка помощ ми е добре дошла )
Айде оставям ви , че ферман изписах .......Слънчево настроение за всички през деня от мен и Габи  Hug Heart Eyes Hug

# 253
Еййй Пикасо, страшна си! Hug Никого и нищо не пропускаш! Наистина подбрах някои снимки, за да не ви оттегчавам, пък и не са много, повече с камерата снимахме.

Добре дошла на ДжуДжа! Момичетата много хубаво са те посъветвали, не пий хапчета, освен ако не ти е много.  bouquet

В тази връзка да ви кажа - вчера бях на мамолог. И така ми се накара заради сутиените с банели! Вика ми: Ей, не спряхте да ги носите тия банели, да си образувате сами ракове по гърдите. И е права жената, ама все не остава време да помислим за тези неща. Та да ви подсетя, ходете редовно на прегледи - щото може да ви спасят живота! Отидох без направление, без да си запазвам ред. Платих си 20лв и съм готова. Просто виждам/чрез нашата фирма/ колко напреднала технология има вече за тези неща, но важното е да се откриват навреме, в началото.

Дриймче, аз не се радвах, че се връщам в София, а на село при баба ми и дядо ми. Те живеят до Кулата, и там изкарахме три дни. Не знам, нещо ме влече към македонския край - майка ми е оттам, много си го обичам,  еле пък песните им: Македонско девойче, Ела , Ела моме Калино, и т.н. , все са ми любими. Баща ми е от Видинския край, но там хората са доста по-различни, доста по-затворени, по- прагматични. Ей да не ми се обиди сега някой. Laughing Споделям лични наблюдения. Дали е от климата, незнам, просто в тоя край наистина са доста по-различни от хората от македонския дето му викаме.

Моят мъж заминава за Белгия другата седмица. Тук нещо няма работа, пък братята му там имат доста добри оферти, та ще бъдем разделени за около месец, може и повечко. Не ми се иска хич. Не ми се мисли как ще оправям децата сутрин за градина, как ще бързам вечер да ги взема, като съм до 6 на работа. Пък и нощно време все за него плачат. Абе тежко ще е , ама все някак ще се справя. Та ще прекараме празниците тук в София. Като се сетя , че и кола и книжка имам на разположение, пък не мога да карам, иде ми да се оскубя от яд. Ама пусто висок праг на търпимост имам дори към себе си. Ама някой ден ще ми писне, и ще подкарам, пък каквото сабя покаже.

Хайде, че трябва и да се работИ! Целувки на всички! И бързо излизане от разните му дупки! Hug

# 254
  • Пловдив
Здравейте момичета!

dream-wish  - болките са от прибиращата се матка - не знам защо но пр всяко следващо раждане боли повече... Но да не ви плаша - не е болка за умиране - трябва да се случи!
Пикасо - най после пак се появи с много хумор   bouquet
Наденце - вие с микробус ли пътувахте - толкова много хора  newsm78? А сладурчовците много добре копаят  Hug Наистина ще е тръдно без мъжа ти - успех- не знам какво друго да кажа...
Пролетната Фея - много добре си го казала - кърмата сама спира когато е малко.
Емко - да се оправяте!
Дез - а малко снимков материла няма ли?
СИванова - а вие ходите ли на разходки вече - когато минавам по вашия край - да ви видя в някоя градинка?
ElenaF - дано да мине изцяло ръката!
Вечерница - това със вирусите е гадна работа - защо не вземеш хубава антивирусна?
victress - качи малко снимки от празниците
magi mei   - колко са големи тези машини , че ти ги разнасяш на поправка  newsm78
Лиле - стягай се и излизай от дупката - ти можеш!
Много мами ми се губят, ама наистина много!
 Hug за всички, които не споменах
Аз се опитвам да си почна работата, но ми беше трудно първите дни...

-

Общи условия

Активация на акаунт