МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 62 222
  • 332
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,малки големи и още по-големи мама и техните дечица.......опа ,дали не съм му липсвала на някой поне мъничко...... newsm78 newsm78 newsm78
Еееееее,и вие ми липсвахте..... Hug Hug Hug Но ето ме тука съм,пак в обичайното за мен време/Тъщичке,извинявай,но не успях по-рано... Blush/......
От кого да почна.......от Лилеееееее,къде си душко..... Heart Eyes...готини снимчици,много сте усмихнати и явно настроението е било доста на "градус"....гледам ,че си се писала "защитник" по темата за свекървите,за майчетата дето уж мислят само за дечицата си....остави я тази тема,едно не разбрах само-какво беше това...."ние с Емко се познаваме,може би по-добре отколкото вие я познавате..."/или нещо подобно... newsm78/ Thinking...,ама веднага да разясниш,от кога ,от къде,по какви причнини и кое е породило тези причини и вашето приятелство или просто познанство на какво се крепи и други такива много важни неща за протокола.... Joy Joy Joy....Сега само ,ама единствено за теб....  love001  love001 newsm51....и не ми се вързвай,а за новите...чакай тихо,само да си поискат да бъдат записани на първа страница и ще им поискаме актовете за раждане и др. такива.... Mr. Green
Емко,пак ли малкия.....дано бързо и по-леко да премине......на теб едно силно  Hug за да имаш сили да кръжиш около него,пък и около другите......  bouquet
Дрийм,роди ли миличка,щеше да драснеш ред преди да тръгнеш,ама то точно тогава няма да ти е до писане ....така ча аз направо чакам да драснеш като се приберете с бебчо.....дано всичко е ОК.....стискам палци..... Praynig Hug
Дез,а как е твоя бебок.....да го нагушкаш от мен,сигурно много е пораснал/е не чак много де... Laughing.... Laughing
Дил,къде си "градинско охлювче"....завиждам ти за това ,че можеш да" изпускаш парата "и децата на въздух..... Wink...Как е градинката и цветенцата.... Whistling
Натали,къде си миличка.....долетя и отлетя....да не ти липсвам. newsm03..искаш да позная при кого се загуби ли....защо аз..... Thinking...толкова ли съм лоша или просто разчиташ,че чета и между редовете,ама ти в София ли беше......да не си била на рожден ден.... Thinking Айде Наталче,ако не познаем докога ще ни мъчиш...пък и капучиното ми го няма от известно време,да не си била у нас и мен да ме е нямало.... Laughing...Много ти се радвам да знаеш....имам леля,много си я обичкам,тя живее в Плевен и аз все като видя твой пост все за нея се сещам....чакам да ми кажеш ...може и на лични...пък другите си ги мъчи  Laughing
Кабо,завиждам ти....за гушкането ,де...само ,че аз завиждам благородно,не като някой други от форума... WhistlingХайде да ти е простено,даже може от време на време /в близките месеци/ само по една усмивчица да пускаш.... Laughing
Мама Цоцоланка,вече и на мен ми липсва... Sad...отиде ми вдъхновението....след малко идвам..... Confused..Ще се опитам да го направя това прословуто Пенетоне на Мама Ц.,пък ще разказвам после..... Embarassed
Пешеходке,не минаха ли два...опа десет дни...айде да почвам с   bouquet....
Гледам обаче ,че се е върнала мойта звездичка с още по-сладък аромат...Здравей,Вечернице... Hugкакви са тия приказки,дали приемаме....разбира се, пък и ти си имаш твоето местенце в сърцата и мислите ни/поне в моите/...дечковците са страхотни...да ги гушнеш от мен.....все така да ти дават повод да им се радваш и все така заради тях да не намираш време за висене пред компа.....
Да ви кажа ,не ми стига друго,ами и ВАС съм си сложила на сърце и все за някой мисля,ама живота е такъв...дано да има за кого да мисля,че иначе е по страшно...ей за това си ви обичам.....това беше нещо леко отклонение....прилив на чувства....сори....сори....сори..... Embarassed Embarassed Embarassed
Което ми напомня,че не съм честитила на две дами,тоест три...Честито на Ларива ,Лени и Маминка Ваня!  bouquet  bouquet  bouquet
Честито на Супер Любо на Велина и на Павката на Дидка!/дано не обърках нещо и някой... Blush/Да са ви живи и здрави ! Peace
Сега,Маминка Ваня,много ме радват и пълнят с оптимизъм твоите постове.....толкова си лаконична и същевременно много изпълнена със живот и ведрина....завиждам ти на оптимизма......пожелавам ти да се запазиш все така по детски чиста! HugПосле чакам снимки от морето,подбрана папчица за любопитни.... Laughing
Раде,как се душичко....направо ми настръхва косата,като си помисля за катастрофи и ПТП-та.....добре,че мъжа ти е добре,колата не я мисли.....все ще и дойде времето и на нея....... HugАма голямо ходене и миткане е било при теб тая седмица,дано другата да ти е по-лека.... Wink
Танче,честита ти рожденничка....Да ти е жива и здрава Марийка и все така да те радва и очудва!Утрешния ден/тоест днешния.../ е много хубав празник,весело изкарване!  bouquet Hug
Наде,как сте и вие...героите сигурно са уморени...... Laughing
Лени,да си жива и здрава!Желая ти лек остатъка от бременноста и здраво бебче
накрая.....
Браво,браво на Ларива...точно така,пълен напред по задачите....да не пропускаш зъболекаря,много е важно...я виж една съфорумка през какви препядствия премина ,ама ходеше на зъболекар......Браво на твойте дечковци,добре са те изненадали за рожденния ден,как е на 33-и,сигурно като на 22-е..... JoyПожелавам ти всичко най! Hug
Марги,не се притеснявай,недей така писимистично,сигурно много си се притеснила....но нали не е у вас...това все пак трябва да те радва /ДО НЯКЪДЕ... Tired/.....
Юле,ти съвсем изчезна бе жена?Как е "Кламерче",как е Галин?...Как е клиент номер едно за годината....казах ти пусни поне едно "всичко е ОК.",че тука сън не ни хваща.... Rolling Eyes
Дидка и тя я няма,но на нея и е простено,някак....не може да се разкъса...Диде..  bouquet
Пиги,....отпускаш ли вече.... newsm78......на кафе...с Гала..... newsm78...Вземи се поотърси малко,че именничка май ще имаш... LaughingКак е коляното на дъщеря ти,а мъжа ти какво стана с него.... Praynig Praynig Praynig...дано да е ОК....... Wink
КаНиМа и аз им завиждам много на някой дето си топят крачетат в морето и после чакам от тях я капучинце,я палачинка или тортичка,та да не ме е толкова яд...направо са си за завиждане...лятото няма какво да го мислят,събират багажа и при баба....или там някъде,за тази година при нас мама ще помага за почивката в Гърция/както казах,и моляте Лиле. Naughty...не сега ,а лятото заминавам,сега не ме търси там.... Laughing/....така ,че тази година сме просто "рахат"...с една дума... Peace
Вик,както стана с детската градина ... ooooh!...тамън си викам" ето къде ще дам дечко" ,и то с връзки Wink...ти на център за "грипове" го превърна....не искам да ти давам мнението си по въпроса,защото си имам една баба дето .... #Crazy...ето така ме прави ...та ще пропусна тази тема..... Laughing
Меги Мей,още един мъж,а... Shocked....браво бе жена,не ти ли стигаха....ще се справиш,просто не се отчайвай.... Hug
Айла,дано малките да са вече добре и да не те притесняват,че сега има едно малко човече,заради което трябва да си спокойна....пиши по-често...иначе все на снимки по купони те виждаме...изглеждаш добре..... Laughing
Лиле,забравих да ти кажа ,че наййййй-сетне те видях на снимка.....  bouquet.........Ама няма да ти кажа какво мисля... Laughing
Сега кого забравих.....мисли,мисли....може би...Олимпия,да мерна ми се....тя се е отчела......
Продължавам да мисля,имаме нова мама,чакаща третото си детенце,Вилли не се отчайвай,и ние сме били на тоя хал,пък сега като ни слушаш и ще видиш,че все за 4-5 говорим...ти нали имаш помощничка,така ще ти е малко по-леко...не ти е за първи път...пиши и разказвай за госпожиците....и снимчици...че моя файл така се зарежда...ник-снимки,ник-снимки,затова доскоро някой хора ми се губиха от паметта....... Joy
Ларивка,гледам,че си се сетила,че сме на тест,тоест минахме го този прословут тест...да направо ги разбихме... Party Party Party...няма да се хваля,доволни останаха,ще чакаме резултатите,и тогава ще се хваля.... Laughing
Което ми напомня,че Сузи,чакаше около 10-ти резултати за детска градина....Сузи,какво стана.... newsm78
Рени,пиши по-чесно/това трябва да звучи леко наставнически.../,кога ти е термина,че го разхождаш този корем толкова много.... newsm78....кажи да си го запиша и да чакам и аз..... Laughing
Сигурно съм пропуснала някой,ама то тия дни нещо не мога да се наспя и затова простете ми,не е умишлено.... Praynig Praynig Praynig...
Сега ще ви оставям.....само ще ви пожелая весел уикенд,ще ви чета обаче и ще следя кой пише и кой не пише и като си дойде Мама Цоцоланка всичко ще и кажа да знаете..... hahaha
Чакай,чакай Здравче никаква те няма..... Crossing Arms
Елена,как сте.... Wink
Пак ми се струва ,че пропускам някой.... ooooh!......спирам...толкова за днес....
Утре е Лазаров ден или Лазарица,момите ходят и лазаруват,обличат се и обикаля по къщите,има и обичай за малките от 6-11 години,обикалят и стопаните на къщите през които преминат им дават яйца и "кукли"/от тесто питки с форма на кукла/...тези яйца трябва да боядисат след 8 дни за Великден.....смята се ,че през която къща преминат,ще има берекет през годината.......а момите си плетат венци и ги пускат по реката....много весел празник,пълен с веселби и живот,пълен с очакване за нещо ново/нови сватби и нови моми/ и с много цветя,........точно като пролетта...Понеже незнам дали ще се появя /да пиша де... Laughing/ в неделя,на Цветница...та отсега ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ всички "цветя " и "дръвчета" около вас !Да са пълни къщите ви с усмивки и положителни емоции!
Много ви обичам и силно ви прегръщам! newsm51

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 03:24 от picaso

# 76
# 77
  • Пловдив

Привет и от мен мили момичета   bouquet
Минавам на бързо да ви почерпя от сърце, макар и виртуално само. Днес  си имам един малък рожденик днес, а утре именичка.
Таничка, честита рожденичка  smile3525 . Пожелавам й да е винаги здрава  и усмихната и да изживее най-прекрасното детство  newsm59.

Момичета чета ви постояно, но не  ми остава време да се впиша. Малките не ме оставят да седя дълго пред компа, все да им обръщам внимание, иначе те обръщат къщата с краката на горе  Grinning
picaso ,направо ти завиждам и за дар словото, искам и аз така    smile3525

Аз ще ви оставям за сега, че бандата се събуди, като никога да спят толкова до късно. Обещавам да се включа и да напиша за всяка по нещо. Голямо гуш за всички ви.
Честит празник на всички празнуващи[/color]

Последна редакция: сб, 11 апр 2009, 11:12 от sivanova

# 78
  • Пазарджик
Добро утро и от мен    Nature Sun With Face
Честит празник на всички празнуващи
Много късмет,здраве и безгрижни мигове  bouquet

# 79
Добро утро.
Честит рожден ден на Мария на Танчето! newsm59
Честит рожден ден на Диди на сиванова! bdbaloni
Мили маминки, newsm51,да са ви живи и здрави малките сладурковци!Това е специален поздрав от нас.Весело изкарване на празника на всички празнуващи и ще чакаме снимки.
На всички останали-много ви обичкам и силно ви прегръщам. Hug

# 80
  ЧЕСТИТ РОЖДИН ДЕН НА МАРИЯ И ДЕЯН!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

Натали,не мога да се сетя,мислех си за Пешеходката,но тя хвана горите,а ти пишеш,че си била в Шопско.Предавам се!
 Кабо,като се нарадвате един на друг,ще чакаме разказ за Индия.
  Весели,хубави празници на всички!

# 81
Ееееее,няма безгрешни........вмъквам се само замалко,за да се извиня на Сиванова и да и честитя,но......ще порицаем Мама Ц.-аз по списък карам,а там не сте записани... Embarassed
Сиванова да ти е жив и здрав рожденника!Зло да го забрави!Силно  Hug Hug Hug от мен!
За теб специално.... newsm51

# 82
Благодаря ,мили ми   девойки!
Лиле,това ми е любима песничка!

# 83
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet    Честито на Рождениците от тази седмица- Стефка, Мартин на elito-3  Данчо на miroslava, Мария на mi6imadi и Диди на Сиванова !!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet 
Честито и на всички Лазаровци и Лазаринки !

Момичета , що никой не пише в работната тема ? Да се размърдаме ,а?
Моля домакините - болярки, да кажат пак има ли место за групово  Laughing спане
А самия празник , къде ще е?
С какво да помогнем ние - гостите?
Конкурс ще има ли кулинарен ? Запазвам место в челната тройка .  За Тъста де ...не за мен Току - що доизядох панетонето . Цоци , рецептата е страшна   bouquet

Днес, моята  София написа първата си книжка С помощта на баща и , тя вече изглежда така
Малките маймунки са добре . Ето обещани снимки  ooooh! Малей те от преди месец
Кабо , добре ти дошъл мъж .....че и по- млад .
И ме иска непрекъснато до себе си! Фук,....
Идеално , сега са горещите дни за зачеване на БЕБЕ 2010. Съжалямам само ако имате претенции към пола ...вече се работи за момче .УСПЕХ Grinning
Радулинка прегръщам те  Hug
picaso незнам как го правиш .
Здравейте,малки големи и още по-големи мама и техните дечица.......опа ,дали не съм му липсвала на някой поне мъничко...... newsm78 newsm78 newsm78
Еееееее,и вие ми липсвахте..... Hug Hug Hug Но ето ме тука съм,пак в обичайното за мен време/Тъщичке,извинявай,но не успях по-рано... Blush/......

Това е достатъчно рано , Миличка  Joy
Толкоз.... отивам на имен ден . Весел празники до утре Hug

PS . Снимките другата седмица

# 84
Моля, всички писали преди мен, да дойдат и да ми изчистят къщата.......

Реших като вярна дружка да седна и да прочета всичко - ред по ред, запетайка по запетайка, точка по точка, буква по буква.......Седнах с голяма чаша кафе, тя свърши някъде на 3 стр., аз обаче не се предадох,а геройски прочетох всичко......

Нямам сили след Голямото четене да споменавам всички по име.....Затова на всички ще разкажа къде се загубих в 2-3 реда, мисли, размисли и страсти, които бушуват в мен.......

Първо - Честит рожден ден на Христо, Юлиан, Павел,Павлинка, Мария, Диди, Лени и Ларива! (дано не пропуснах някой!)Честит имен ден на всички от вчера и днес! Вкупом желая много здраве, много щастие, много любов![/color][/size]

Та...1 седмица в Добрич изкарахме...Времето за съжаление не беше с нас. Децата разнообразиха, имах тежко пътуване към Добрич...Закъснели влакове, пропуснати връзки, изнервени деца...Дидке, оплаквам се - на Горна Оряховица, чакахме закъснял влак с група деца, които трябвало да се прехвърлят на нашия влак, та време бол имахме...Та реших да си купя кафе от гарата...Най-студеното, най-лошото кафе, което някога съм пила бе това. Направено дори в МВ...Но нещо толкова ми бе заспало,че си казах,че ще го изпия......Чакам реванш от теб - едно кафе - в Търново. В Добрич за малко се видях с Велина. Но общо взето не се размотавах никъде, ударих го на почивка, която сега ми излиза през носа. На връщане минахме през София. Милото бе дошло да ни вземе и отидохме на гости на нашите приятели до Южния парк. Много мислих за Галето дали да не и се обадя...В крайна сметка не и се обадих....Но...как ми харесва този Южен парк.....Завиждам на всички, които могат да се разхождат в него. 

Та вчера цял ден в София, вечерта се прибрахме гроги, сега още не мога да дойда на себе си. Имам да пера, да готвя, да чистя, да се организираме за утре. Децата не искат да започват училище, дори забравиха що е то училище, въобще...Мъка, мъка, голяма мъка е днес.....Депресирам се като си помисля що работа ме чака, май и най-накрая и китките ще изкарам на терасата, та допълнително се стресирам от многото задължения и нежеланието от моя страна да подхвана работата.....Ужасно зле ми влияят ваканциите, и по-точно последният ден от тях......И утре на работа.....Направо съм се поболяла.......

Тук едно хубаво време като се е отворило, как да седиш в къщи и да работиш.... Ама... Приключихме с излизанията и хайманосването.......Иде ред и на неприятната част - работата....Децата трудно издържаха 1 седмица без компютър и от снощи се зомбират като полудели......Аз пък все си намирам опрадвания как да да не вляза в ритъм.......Ето сега пък вие сте ми виновни.......

Председателката, ще поправя майчинството......И.....моля, моля...все пак не ни забравяйте, нищо,че сте младоженка...Както казва Пикасо - в паузите поне бъдете наша.....И Тъщичката както казва....Хайде на Бебе 2010......Тъще, нещо ти за момче няма ли да поработиш? Да си развалиш хубавият ник?

Пикасо, Пикасо.....да се съберем книга да издадем...поне пари да изкараме......Не, не се майтапя....Много ми се иска един ден тук отбор мами да напишем книга - Жития и бития на многодетната.....И съм сигурна,че с таланти като нас, успеха ни е в кърпа вързан. Питаш за козунак......Панетонето е хубав, има един козунак на Краси, който съм правила, стана сполучлив, обаче трябва да използваш само за месене и втасване машинката. Аз не съм привърженик на това целия процес да е в хлебопечката......Меси, втасвай в машинката, ако трябва(при мен винаги трябва) довтасай навън на топло, сплети и после пак втасвай навън и печи в обикновената фурна. Лили, препоръчвам ти машинката от раз. Ако си мераклийка ще помагам и ще видиш какви питки ще се научиш да правиш без проблеми и ще си повишиш акциите пред познати и неприятели.......

Наслуки, къде избрахте да почивате? Разкажи и ни подразни после...

КаНиМа..не познавам хора, които дават за 1 месец под наем къща или апартамент.......Пиши ми на ЛС повече за този ти мерак......

За Часът на мама - Кабо, може не само да сме им харесали, но и да имаме съществен принос в носещите се слухове,че Ива е бременна с 3-то дете......

Пропускам много от вас...Не е умишлено.....Да..сещам се...Раде, как е колата, Иринка, като приключите у вас с ремонта, заповядайте и у нас! Пиги, губиш ми се мила...Пак повтарям, който минава през Благоевград, ако има желание и време за едно кафе - да се обажда!

Вечерница се е разписала, и нова мама имаме - това е супер!, Емко как е бебо, не ми се сърдете,че не съм лична към всеки...Юле, поуспокои ли топката малко?Дано при теб новините да са по-добри, видя ли се с Теди?....Чакам Пешеходката да се завърне, дано не Пешеходи обаче, че иначе ще я чакаме за Нова година......

Феиче, права си, благодаря, ти знаеш за какво......

До после! Hug Heart Eyes

# 85
  • Пазарджик
Честит празник на всички
Цветница е последният голям църковен празник преди Великден. Той винаги е в неделя.Народът нарича празника Цветница или Връбница, Цветна неделя, Вая, Кукленден. Цветница е празникът на цветята и цъфтежа. Имен ден празнуват всички, носещи имена на цветя, растения, храсти и дървета: Камелия, Цена, Цено, Цветан, Върбан, Върбинка, Виолета, Здравко, Здравка, Лилия, Латинка, Теменуга, Теменужка, Цвета, Цветан, Цветанка, Цветелина, Ясен, Явор.

На всички вас голяяяяяямя  Hug

# 86
  • София
Честит Имен Ден на всички с красиви цветни имена!Да сте здрави и усмихнати!Дано не пропусна някого -Маги, Лили, Цвететата    bouquet  bouquet  bouquet

Честит Рожден Ден на празнувалите тези дни! Много весели дни ви пожелавам!

Ние бяхме за три дни до Видин.Разходихме децата до Баба Вида, а вчера на връщане се отбихме до Белоградчик.Невероятно красиво е там!Дано да спечели в класацията за новите 7 чудеса на света,за да дойдат мнооооооооооооого хора и да разглеждат Белоградчишките скали.Не е много близо, но ви насърчавам да отидете и да ги видите.Децата са много впечатлени.Като се качвахме по едни стръъъмни стъпъла към портата на крепостта Калето Анди само каза "Мамо,тук е тоооооолкова хубаво,че..."-нямаше думи детето  Joy

Иначе сме добре.От утре Анди пак ще тръгва на детска градина,след отсъствие от 1 месец и се надявам да е добре.Опитвам се да кандидатствам с Йоан за 1-ва група на детската градина,но засега системата не ни приема,защото няма навършени 3г. Ще продължавам да питам и да досаждам на тези,от които зависи,защото той е роден през януари и може да кандидатства и с предишния набор.Предпочитам да започне 1-ва група на 2г.9м., отколкото на 3г.9м.Ще ви държа в течение на нещата  Wink

Кабо Алма,дано някой се обади за участие в предаването.Не ми се иска да сме пак тези,които сме били вече гости там.Хайде ,момичета,водещите са много мили,никак не е страшно  Laughing

# 87
Честит празник на всички цветенца и на всички, които имат в семейството си от тези прекрасни създания!!!
Бъдете обичани и обичайте,
бъдете щастливи и усмихнати,
бъдете здрави и силни!!!

# 88
  Честит имен ден на всички празнуващи!Бъдете здрави!

# 89
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЕТА,ИМЕННИЦИ И ПРАЗНУВАЩИ!!!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ И НА ДИДИ!!! newsm59  uraЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ,ПОВЕЧЕ РАДОСТНИ СЪБИТИЯ,УСПЕХИ ВЪВ ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ!!! newsm51 newsm51 newsm51
Момичета,желая успешна и ползотворна седмица!  bouquet
Ние прекарахме почивните дни ползотворно по цял ден навън JoyСега се приготвяме и лягаме(включително и аз),че от утре почва ранното ставане Sad
От мен лека  bouquet,болните дечица да оздравяват,на работещите мами,да им върви леко и спорно работата,а за останалите много слънчеви дни за разходки  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт