Притежатели на зоопарк в MondoZoo! 6

• 34 220
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Коя е Мартина мога само да предполагам.

# 661
  • София
Аз съм....надявам се да не е проблем....Wink
Обаче без т-то в името ако може....

# 662
Е не е, защо да е Simple Smile
Ти си пич Wink
Прочетох Мартина, то било Марина.

# 663
  • София
Simple Smile

Я сега някой от напредналите да ме светне горе долу какво трябва да направя по зоото, за да мина 8000 посетителя...

# 664
  • Sofia
Кети, за нощните търгове и аз съм първа, поне да си оправдая името ако не друго.  Laughing
Видяхте ли нововъведенията днес, то простотии не остана време да обсъдим играта, служителите могат да се кръщават и книгите им са червени като са обучени на макс, моя директор вече е Гошо.  Laughing

С билетите на 1 лол, реклама колко правиш?
Ти слънчеви дни имаш ли изобщо?
Вдигни си третата зона за отдих на 2-ро ниво и за сега заложи на животните.

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 19:25 от Valeria

# 665
Новите промени в зоото:
- Съобщенията:
Вече е необходимо да имаш зоопарк на минимум ниво 10, за да можеш да пускаш съобщения в сайта.

- Търговете:
Продължителността на търговете е намалена от 36 на 24 часа.
Удължаването на търговете, когато някой наддаде в последния момент, е намалено от 10 на 2 минути.

- Специалните зони (Мини-Ферма, Африканска Савана, Амазонска Джунгла)
Тези зони вече не са безплатно отворени в началото на играта, те са специални зони, които трябва да се построят като всяко друго ограждение. Цената е 60 000 LOL за ниво 1 и 68 000 LOL за ниво 2.

Целта на тази промяна е да се предпазят начинаещите играчи от това да похарчат всичките си пари на търговете, пред вид на това че тези зони могат да приемат САМО животни, налични на търговете.

Забележка: Тези 3 ограждения стават достъпни безплатно, ако играчът е похарчил минимум 1 Mondoz в зоопарка си.

- Подарък от феите:
За да не ощетяваме играчите, пропуснали деня, в който минават Феите, подаръкът ще бъде отсега наличен през цялата седмица, също така дори и да не сте си влизали в зоопарка си в деня, когато подаръкът е бил генериран.
Внимание, подаръците не се натрупват! Ако не сте си взели подаръка през цялата седмица, той няма да остане за следващата.

Забележка: Подаръците са налични всяка седмица само за зоопарковете, които имат Дървото на Феите.

- Продажбите на магазините:
Изчисленията за броя на продажбите на всеки магазин бяха променени така че да взимат под внимание на първо място компетенцията на отговарящия за магазина персонал.

# 666
  • София
А добре де.....ако имаш феи как ще ти носят подарък като нямаш специална зона....и що 60000 егати цената...кой начинаещ ще си купи....
нали преди второто им ниво беше два пъти по-малко......нещо това със специалните зони не ме кефи....

# 667
  • София
Valeria - слънчеви дни нямам, само ясни....но последният път като имах бях активирала 20% повече посетители защото минавах нивото с 5000 - тогава стигнах до 7960...нещо такова..... иначе по-малко.....
жовитни имам около 350-360....
Коя е тази трета зона за отдих, че се сещам само 2 Simple Smile))
иначе сега ми е есен...близката седмица само дъжд имам в прогнозата Simple Smile))

# 668
  • София
Кети, за нощните търгове и аз съм първа, поне да си оправдая името ако не друго.  

Ми ще се надцъкваме двете и ще се псуваме на Лични Laughing

# 669
Коя е тази трета зона за отдих, че се сещам само 2 Simple Smile))
Shocked Каква трета?

Покрай скандалите днес ми беше неудобно да кажа, че направих над 20 000 посетителя днес, взех златния медал за атрактивност, минах нивото и вече съм на 50-то.

Относно скандала аз лично разбрах защо Валерия играе по този начин и въпреки че той очевидно не е най-удобния за останалите, тя няма как да играе така, че на тях да им е удобно, а на нея не. Нямаше нужда от толкова заядливи забележки според мен.

# 670
  • София

Вдигни си третата зона за отдих на 2-ро ниво и за сега заложи на животните.

и аз това питам де....или има трета зона или е трите зони и зоните за отдих Simple Smile)))

# 671
  • Sofia
Втората зона имах предвид, но защо трета съм писала не знам.  Laughing
Гледах ти зоопарка и видях, че само едната ти е на второ ниво, обаче с този дъжд някак не те виждам скоро, заложи на още животни, защото подобрения и да направиш те по-скоро биха повлияли на цената на билета ти.
Бухтичка, браво, сега ще имаш леко зацикляне на някой нива, мога само да те посъветвам ако не ти трябват толкова много лол да си намалиш билета от сега на 1 лол та да можеш да минеш 55-то ниво от раз, че аз си отвисях на него 10 дни.

Кети, никакви лични, на скайп, та да се гледаме разпенени, то иначе къде му е тръпката.  Laughing

# 672
  • София
аха ясно
ами ще купувам...то аз и без др само животни купувам Simple Smile))
имам 7 дни дъжд.....имам време да натрупам още Simple Smile))
колко трябва да станат горе-доло 400 ще ми свършат ли работа?

# 673
Бухтичка, браво, сега ще имаш леко зацикляне на някой нива, мога само да те посъветвам ако не ти трябват толкова много лол да си намалиш билета от сега на 1 лол та да можеш да минеш 55-то ниво от раз, че аз си отвисях на него 10 дни.
Аа, нямам нужда, аз Mr. Green Нали висях като пич 28 дена (днес го видях в класацията на нивата) на нивото за рекордите, та като бях на това за 500 000 посетителя видях, че вече съм ги направила 700 000 Crazy Та така, благодаря за съвета, но май съм пушка за повечето нива оттук нататък.

# 674
  • Варна
абе верно - да вземем да си направим една скайп стаичка и да се псуваме "право куме в очи" Joy

Общи условия

Активация на акаунт