Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 723
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
натали, внимавай да не си докараш хроничен синузит, притесняваш ме  alert

# 256
Вънка пеят волни птички, а ЯНУАРЧЕТАТА папкат своите ръчички!!!
ако ви харесва Доника да го има предвид за следващите теми...айде аз ще чета, че утре съм на изпит...и да стискате палци...като се прибера ще пиша, че рано ще излизам...  Hug Hug Hug и лека нощ със спящи бебета Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 257
мами,мами да не си помислите,че само се появявам отвреме навреме, ама с тия деца , въздуха ми взеха #Crazy
малката госпожица ,вече спи по-малко и все се оглежда заиграва се с играчките , дори се чудя дали е време да я слагам малко в полулегнало положение,че все в легнало  не и харесва -иска да гледа напред,нагоре...малко колики имаме  и това с ръчичките все се чудя гладна ли е или са венците  newsm78 ама не е ли рано за венците
аз за сега само кърмя и нищо друго недавам, за захранване мисля да започна 5 месец както направих със сетра и и да започна с кашички.
незнам за вас,но аз умирам вече да отида на фризйор  и малко шопинк, все още сме само по паркове и по гости .хайде оставям ви за малко да хапна набързо ,че сега пак ще се събуди а аз нямам нищоооооо в гърдите така ги изсмука, връщам се след малко да ви чета Wink

# 258
Здравейте и от нас!
Напоследък нещо не успявам да пиша, че малката все иска на ръце. И при нас май са зъбите. Много им се сърди на тези зъби- вика и се оплаква,още малко и ще проговори. Днеска й купих играчка за дъвчене, голям й е кеф като и чеша венците с нея. Дано да минава бързо,че много ми е жална. Само и обяснявам че сега трябва да търпи, за да може после да гризка ябълки Grinning Аз нали все за гризкане мисля Wink
А за килцата, докато не спра сладките неща, няма да мога да се похваля с постижения в тази област.Ама да му се невиди много да го обичам това сладичко!
Лорини, много е хубаво заглавието! И актуално!
Отивам да си храня зверчето!
Лека и спокойна нощ!

# 259
Здравейте момичета,тук сме, до сега ви четох че имах да наваксвам много.
ДОНЯ  -много сладка малката, голяма принцеска е в дантелки.
Някой беше писал че иска да прави прически и да връзва панделки , и аз искам но като нема материал горкото /метнало се е на тати / 4470 дано по късно да ни порасне повечко косичка.
ДОНИКА  -голям мъжага твоят Гого на два месеца 6800 кг. , ние сме вече на три и сме 6800кг и 63 см. , браво на него   reverance Бях те питала за рецептата на кузанака ,  newsm20 нали каза че имаш сполучлив опит та в този ред на мисли ВЕЛИК ДЕН наближава и ако е удобно пусни рецептата и ние да се пробваме. 
БЪРБОРАНЧЕ  -няма по добър лекар от теб за твоето дете , ти си го усещаш най добре, и ако мислиш че детето е весело и си се чувства добре , зарежи тези лекари и се наслаждавай на живота.Ако добре си спомням ти май беше писала че и ти си се родила мъничка на килограми, какво казва майка ти ,ти как си наддавала, всички деца са различни и индивидуални в развитието си и не само в това а във всичко ,важното е да са здрави.
ПЕПИ  - питаше за пудрата , аз също не ползвам , но я използвам като ароматизатор/ имаме отделен кош само за памперси и като сменя торбичката слагам вътре пудра за да мирише на хубаво/ .
А за килограмите от +23 ми остават още 7 да сваля  newsm39 но като гледам нещо не ми се отдава, немога да влезна в нищо от преди да забременея / дънки и панталони/.Явно ще сменям целия летен гардероб и по този повод я кажете какви са летните модни тенденции за България /актуални цветове, материи видове дрехи/.Нали ще карам цяло лято в България та да сме в крак с модата поне /от дрехите да го докараме, като неможе от тялото/.

# 260
Barboran4e както ти е казала Suny4 погледни верно как ти си наддавала в картона ти, тъкмо ще видиш кога си захранена...майка ми наскоро ми извади моя картон, на месец и три седмици е почнала със соковете...вярно е, че и всяко бебе е различно, но все пак ще е нещо...

кой е ранобуден...освен мен...четох до към 0:30ч. дадох на Катерина в просъница да посуче, та да се събуди по-късно, ама в 3ч. пак се събуди, добре че яде в просъница пак и не се събуди да пишка...и сега в 6ч. без малко и аз нещо не мога да заспя и реших, че даже е по-добре, че ако заспя после по-трудно ще стана, а към 8:30ч ще излизам, а както съм загубила тренинг за бързо оправяне...все в последния момент нещо забравям...и Коко и Катерина обикновено стоят на вратата и ме чакат... Joy

Абе да питам как се изцеждате сега като ви се е регулирала вече кърмата....събирам от два дена и имам около 200мл.... ей сега цедих тази от която беше яла в 3ч и резултата беше около 50мл... и повече не мога да изкарам и през останалото време на деня...капе винаги като стисна, а тя пък дори и след цедене като захапе си пуска яко, ама на ръка много трудно...иначе да ви кажа и аз преди да ми дойде МЦ съм имала лактационна криза, ама разбрах чак като ми дойде ooooh!...абе те гърдите все меки, тя обаче яде, квото яде и пак се хили и спокойна и си викам нищо, че са празни щом не плаче значи всичко е ОК...да ама като ми дойде и като се напълниха и запръщяха, се светнах, че може и криза да е имало...а сега май като ми свърши може и пак да имам...ще видим...

и да в исе похваля с поръчките от la redoute

това е за мен... и това...
това пък за нея за морето... това от баба й (моята мама) за да е като мен...

P.S. сега малко закуска и песни и да ходя да си направя теста и да съм прилежна студентка  Mr. Green

Another cup of coffee...
Open your eyes... за феновете на Guano Apes(и аз съм сред тях, ама аз съм както казваше един познат съм музикална п_ _ _ _ _ _ _ _ _  а сама се цензурирам...това щото слушам всякаква музика, чалга, рок, пунк, джаз и кво ли не...ми като ми харесва, що пък НЕ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и малко Деми Мур(като певица)...DEEPAK CHOPRA FEAT. DEMI MOORE - DESIRE...

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 07:03 от lorini

# 261
Добро утро!
Хайде сервирам закусчицата

Лорини, хайде успех на изпита.
Относно цеденето, аз нощем ставам и се цедя, че през деня след него нищо не мога да изцедя. Ама аз давам едната гърда на ядене и той си я изпразва напълно.
То пък за какво ли я събирам тази кърма като той и без това не я яде после от шише, ама ей така да има.

Аз пък да ви се оплача - Никола да 12 часа вчера ме побърка. Иска да си играем. #Crazy Накрая изобщо не помня как сме заспали. Набудах му цицата да се забавлява и явно съм заспала. Ама е събудих към 2 ч. и той си спеше. Добре че има  bombs, че иначе незнам как ще го приспивам вечер.

И аз съм захранена на няма и 2 месеца, ама като гледам Никола отдавна ме е надминал. Аз на неговата възраст съм била 6300 гр.
Чудя се със захранването повече или по-малко качват  newsm78? То ясно, че след 4-тия месец трябва по-малко да качват, ама после като почне захранвато...?

Аз пък да питам - мажете ри всеки път с крем против подсичане?

# 262
аз не мажа въобще, ама тя си седи винаги суха...ако я изпусна да се напишка веднага сменям памперса, така че...а сега се радва бна кравите(на чаршафите)...то една радост, едно гукане...

P.S. Калина да те питам ти на Никола какви дрешки му купуваш...сега гледах ританките на Катерина, че са за 6-9 месеца...а са и почти малки вече...той с тея килограми сигурно носи дрехи за годинка...междудругото на моя приятелка детето е на 7-8 месеца и е 8 килограма...

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 08:00 от lorini

# 263
  • Варна
Добро утро!

Лорини, успех на изпита! Ех, малко ми липсва тази тръпка...

Ние сме доста на разходки и аз май само чета напоследък...
Аз мажа след всеки памперс с кремче, тя моята е такава пикла....

А да ви кажа, че след 10 дена закъснение ми дойде...с такива зверски болки!!!

Айде хубав слънчев, спокоен и усмихнат ден!!!

# 264
Сладурке и Лорини ,мерси за вечерята  Joy. Аз след малко отивам да лягам,та затова е вечеря.
Лорини,успех!
Връщаме се от гости  с малкия.
Абе само моя ли всяка вечер   е кисел и реве преди лягане. През деня все едно бебе няма вкъщи.

Тази неделя  е Великден ,аз съм си католичка и ще си меся козуначета и ще си боядисвам яйчицаааа easter easter

Алекс си слага в устата вече каквото му попадне,хваща си без проблем каквото му се подаде,е малко бавничко,но за обръщане не виждам никакво желание от негова страна,само мрънка като го сложа по коремче,а не му идва на акъла да се обърне.И умира да  седи седнал и да зяпа,натискам го аз да ляга ама се изтарикати.

Мим,ти какво пиеш за менструални болки,мен много  ме е страх да не ми дойде,че ужасно ме боли и ми пада кръвното.

Ето какво си имаме,малко му е рано ,но и за това ще му дойде времето.

# 265
  • София
Като член на клуба на Оците искам специално да поздравя глав. сека на клуб Мисъл :
Букет от нежни пожелания, дарила бих ти с две ръце, щастие и радост желая ти от все сърце! Живот и здраве, любов и дълги дни и нека с рози е окичен живота ти до старини!

Сънич, сори, че те забравих  Rolling Eyes http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2235.msg57487.html#msg57487 Мен Мини ме светна за тази рецепта

# 266
Доника,добре,че си ти да известяваш  Hug

Честит рожден ден и от мен !

# 267
И от мен bdbaloni

[Абе само моя ли всяка вечер   е кисел и реве преди лягане. През деня все едно бебе няма вкъщи.

И Яна е така - през деня кротка и весела (с редки изключения), а вечер е кисела и реве...ама това сигурно е за да покаже на татко си магариите Joy

# 268
  ЧРД на славния (не е грешка) секретар на клуб "Мисъл" и виден член на клуб "Мами Овчици". Да ни е жива и здрава и да ни радва с овнешка мъдрост в промишлени количества. Съща така предлагаме да се размножи поне още веднъж, с цел стимулация на мисълта.  Sunglasses

Доника, ти да не отглеждаш Гаргантюа? Ако да запаси се с печени агнета и мехове вино.  hahaha

нИ мо`а да разбИра, пачему вие за кила говорите? След като добих характернато форма, мисля да взема украинско гражданство. Ако не се получи, винаги мога да потроша велотренажора.

Мажа със Судо-кремчето на всяка смяна преди  ядене, ако се налжи да сменяма между яденията не мажа. Нещо повече нарушавам всички писани и неписани закони и почиствам дупето с мокрите кърпички на Памперс. До сега не съм имала никакви проблеми с подсичания, дермити (има ли нещо общо с термитите?) и някакви други гадости.

natali81, давай, после ще черпим челен опит. В нашето семейство празнуваме всякакъв вид празници.

Като отявлен рокаджия с джаз залитания няма да си призная, че харесвам една чалга песен - ето тази. Най-много да си призная, че харесвам тази трактовка, текстът все така си остава малоумен. За сметка на това много обичам диско - First I was afraid I was petrified...Mr. Green Понеже за съжаление никой не ми плаша да слушам музика, предпочитам термина "музикален пумиар".  

Последна редакция: чт, 09 апр 2009, 09:23 от Иники

# 269
Честито на рожденничката.

И от нас една почерпка, че Дени навърши цели 4 месеца и започва петия

Общи условия

Активация на акаунт