Пролетта дойде зелена и красива, Януарчето расте край мама най-щастливо

• 15 715
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, мами!

Завърнахме се от пикника.. Не беше каквото очаквах, но пак ми хареса. Кофтито беше, че хем печеше адски силно (в резултат на което вратлето ми поизгоря  Rolling Eyes), хем духаше бая. Та постоянно ту отвивах, ту завивах Калоян, но пък важното е, че малчо подиша малко свеж и, смея да кажа, сравнително чист, почти планински въздух  Grinning И поспа с 10 минути повече от обикновено  Laughing Пикника го завършихме с един тур през Пигиса  Laughing и пак оставихме маса пари там  ooooh! Уж нищо не купувам  #Cussing out Ама трябва да свикна през Джъмбо да минавам, а не през Пигиса...  Rolling Eyes

Русо виолетово ангелче, чакам с нетърпение да ни въвлечеш в този проект  Peace Даже ако имаш нужда от помощ съм готова да се предложа  Flutter Mr. Green

Патилина, и аз така предполагам за залъгалката, но явно ще трябва да питаме Хедра или някое от другите момичета в кърмаческия  Laughing

Копривке, то винаги така се случва, ша знайш  Mr. Green Следващият път  Hug

П.П. Виолетовият ангел спомена за срещата - уговорихме ли се нещо всъщност?  newsm78
И да подсетя вместо Доника - качете снимки на бебетата за колажаааа  Mr. Green

Като член на клуб Мисъл забравих да ви почерпя за третия месец на моето бебзи-дребзи  Mr. Green

Да ви е сладко!  Hug

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 17:42 от Smiling_Sisi

# 76
  • Варна
Личи си колко е хубаво времето навън:) Тук няма никои!!!

За слънцезащитен крем педи ни каза в петък на Мустела да вземем фактор 50. Той е с/у слънце и вятър - вече два пъти я мажа и не ми е показала някаква алергична реакция.

Иначе от вчера започнах да и давам сок от ябълка. Хареса и, не забелязвам да има колики... абе засега върви добре. Решила съм да слушам педи, та каквото каже. Само смятам жълтък да не и давам изобщо поне до 2 години.

# 77
Дони,къде ме търсиш в Борисовата...аз се занимавам с идиоти по центъра #Cussing out...аааааа,за капак вечерта ми се скъса ципът на роклята,която си бях набелязала за РД на кумата #Cussing out...и преди да отидем там имахме малко неприятен разговор с Дани.....добре ,че мина този ш***н ден #2gunfire
днес пък водих пак децата на лекар-Евгени прохърква от стесненото му слъзно каналче-стича се секрет и му дразни...а Дари ще си е вкъщи и идната седмица,защото не сме излекували бронхита.тя не пие никакви лекарства и едва ли не чакаме от самосебе си да мине...пак ще съм луда калинка Whistling

# 78
Ехооо здравейте!
Днес във Варна беше много хубав ден , за пръв път заведохме Маги в Морската градина малко подухваше морски бриз и така хубаво миришеше на водорасли демек на моренце,че чак ми се приходи на плаж..... показах и лебедите на моята принцеса .... кърмихме се на една пейка...таткото пуфтеше малко как така навън да сме ходили в колата ама аз измъкнах цицата и му показах,че и навън става  Joy.
После към 17 чеса и на нашия парк... абе днес беше ден на разходки.

Nataliаз бих отишла в "Св.Константин и Елена"не е такава лудница както на Златните  особено ако сте с бебо .

Smiling_Sisi честита ви месечинка много много гукания и усмивки ви желая.

За слънцезащитен крем сега се замислих може би между Клоран,Мустела и Себамед трябва да се поровя за отзиви в нета.

# 79
Лорини   историйката с Мойсей е много мила
Натали  и аз бих препоръчала Св.К. и Е. , ако искаш снимки на Мейл ?
Аз понеже си похвалих детето ,че суче на  3 часа, днес ми направи 3 хранения на по 2 часа  Rolling Eyes , но какво да го правя...
AngelViolet хайде, сподели Simple Smile
А бе Мюрвет къде ходи  newsm78 губи ми се  :
Ще си направим ли една тема за вицове или да флуудя тук  newsm78 Все напират в мен едни весели истории  Mr. Green

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 22:04 от stelaruseva

# 80
 Чайте ся да покажа няколко непреходни образа:

докарвам го на библейска героиня

най-доволното бебе на земята

Голямо лъндзане падна, ей!

# 81
Стелке,що на мейл бе душа,дай тия снимки да те видим всички? Не,че имам притив и  на Мейл.Ама казвайте и хотели,де или вили,че то много нещо с е навъдило.
Аз все щях  да ти казвам,че имаме гарсониерка в Русе-Здравец - Изток,срещу КАТ.
Оф, и там работа ни чака като се приберем. АМАН!
Навсякъде искам да ида като се приберем,ама не знам дали ще успеем за 1 месец.
Тя и Мини се изгуби тотално.
Айде,който не е писал ит сто години,да пише вече.
Не може  така само да се консумира инфо,без да се дава 
Mr. Green

Иники,безсрамница  такава.Как може  да си храниш така детето на обществено място  Laughing Twisted Evil

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 22:16 от natali81

# 82
 аз пък днес навестих добрият стар Джъмбо и купих на Анчето жестока рокличка, чорапогащник с дантели на дупето hahaha , като и се вдигне рокличката да не остане съвсем така без нищо, друго си е по дантели Crazy и невероятни платнени сандалки. СЕга не ми се снима да ви показвам, но всичко е в пералнята, ако изсъхнат до утре, още утре ще ги видите на малката манекенка Heart Eyes
Стела, аз затова вече не ви се фукам, че колкото пъти съм се изфукала с нещо и тя веднага ме опровергава...

Киша, хайде стига с каръка при вас. Да се оправят бързо децата и без повече проблеми Peace

# 83
Ние днес също се отдадохме на разходки (основно на шопинг, ама пак са си разходки). Никола ме побърква вече с това неспане. Явно голям гений ще стане  Joy Joy Joy. На всичкото отгоре вече и с цица не ще да заспива. Има си нов номер. Наяжда се за 5-10 мин. и след това почва да се хили и иска да си играем, да го занимаваме, да го разнасяме, абе ужас. Откъде тая енергия. А аз след вчерашното парти съм гроги и едвам гледам. Ей го, на наяде се и се почва - ритане и хилеж, а аз искам да спяяяяяя  ooooh!.

Днес ходих до Метро за памперси. Копривката беше права - Хъджиса пише, че е 50 лв. и то без ДДС. Но когато се загледах в малките цифрички забелязах, че цената е за два пакета, а странното е, че са по 1 пакет. Т.е. са се объркали. Цена за 1 пакет пък въобще няма. Всички много се чудеха на тая цена. В крайна сметка си взех Либеро и тях да пробвам. Добре ми изглеждат. Познайте кой номер взех..... вече сме на 4-ка и са ни тамън.  Shocked

Сиси, мерси за почерпката, да е жив и здрав Калоян!

Angelviolet, давай да помагаме за проекта, че толкоз много неща се сещам в тази насока.

Киша, ама то верно твойто край няма.

Иники, бива ли така. Абе аз все се чудя аз как му правиш млякото като сте навън?  newsm78 Нали съм и аз от клуб "Мисъл"....

Все се чудя защо в България няма места за кърмене. Само в Хит съм виждала такава стая за кърмене и повиване на бебета. Ама явно никой не ще да губи място за тази цел.

# 84
здравейте мацки,
Марти донесе първия градински вирус, температута, повръщане и разтройство.... Хубаво звучи, нали? Mr. Green
Дари уж е добре, аз нещо ще сдавам багажа....
Я кажете сега, да бия ли Пентаксима във вторник, като сме с вируси вкъщи?? Утре ще звъня на педито, ама ми се иска да го отложа, нали... Вие какво е кажете?

# 85
здравейте мацки,
Марти донесе първия градински вирус, температута, повръщане и разтройство.... Хубаво звучи, нали? Mr. Green
Дари уж е добре, аз нещо ще сдавам багажа....
Я кажете сега, да бия ли Пентаксима във вторник, като сме с вируси вкъщи?? Утре ще звъня на педито, ама ми се иска да го отложа, нали... Вие какво е кажете?
не го бийте сега и без това отслабва имунитета след ваксината...аз бих изчакала Peace

# 86
 Сладурчеста, носи ся шишета, кутията и термусче. Хората малко ме гледат като безполезно закопаемо, ама аз им правя така:

и те моментално престават да ме виждат. Ставам невидима.  Twisted Evil

natali81 , Краси ме кара, казва, че ще реве докато обезлюди София ако не го нахраня на мига... Един вид за софианци го правя.  Mr. Green

Толкова е уморен от днешната разходка, че докато го храних след баня, заспа с отворени очи.  #Crazy

Последна редакция: нд, 05 апр 2009, 23:03 от Иники

# 87
аз пък от джъмбо и взех една нощница да може хем да е със свободни крачета, хем да са завити и да може да си рита... ама как го казах... ето я...

снощи имах промоция 5+3 часа сън, да видим днес...тя спи от час, така че стават по-малко, затова лягам вече...лека и на вас...

# 88
Добро утро...вчера последна днес първа...но за сметка на на това НАСПАНАААА!!! нали си поисках промоция, та Катерина се събуди в 2:40ч., а е заспала към 22:30ч. с последно ядене на сън в 0ч и аз реших, че пак се почва ядене на два часа, ама не...ей сега преди малко станахме и даже памперса е сух...и сега ще я оставя гола, че сигурно ще направи както обикновено, ще си навакса...

и за малко настроение...N.O.H.A. - Tu cafe - http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
и една немска песен от ученическите ми години Du bist der Sommer - http://www.youtube.com/watch?v=wlrNtu9Nx4g
и разбира се Магдалена от Music Idol - http://www.youtube.com/watch?v=Xiv908-CIqs

Прекрасен ден на всички ви...

# 89
  • Варна
Добро утро, момичета!

Моята госпожица се опитва да си прави 4 хранения и сега съм в голяма чуденка дали не са и малко....по160мл яде. Но след баня заспива, дори да я изкъпя в 18 часа, тя пак спи до 7 сутринта #Crazy Да я будя ли....

Общи условия

Активация на акаунт