Алтернативни продукти за дамска хигиена

• 132 944
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 150
И мен този въпрос много ме интересува,защото с това кърмене вече спирала си трябва....
Ако може някой да преведе и донесе до тук-ще има почерпка от мен. Wink

# 151
  • Варна, морето и сините вълни!
Питах гиеколожката си  Mr. Green Оказа се че жената е запозната и ми ги препоръча. Каза че няма проблем да си ги ползвам Peace

# 152
От известно време и аз обмислям идеята - колкото повече мисля толкова по-добра ми се струва и то поради толкова много причини - няма да купувам всеки месец тампони, което е добре и от финансова и от екологична гледна точка, по-хигиенично и естествено ми се струва за организма... Само и мен ме смущава хигиенизирането на чашката на обществени места, също притеснението да не се размести и разлее неочаквано  Laughing Не ми се нрави и изваряването... обаче ми се вижда много по комфортен и чист вариант  Rolling Eyes Ще мисля до края на този цикъл и най-вероятно ще си поръчам и аз  Simple Smile

# 153
   За второто притеснение нямай грижи, а третото е само по 6 минути месечно, не е кой знае какво усилие. Wink

# 154
                       Стерилизацията май беше задължителна само преди първото ползване  newsm78? След това е по желание. Колкото до разливане/протичане мисля, че след първите 2-3 цикъла ще си абсолютно свикнала с нея, и с усещанията. Ще знаеш дали и доколко можеш да разчиташ на нея. На мен ми беше много чудно, как усещам силно изтичане, тичам в тоалетната, а всичко е съвсем чисто  Twisted Evil. Бързо ще се научиш да я поставяш правилно, и да не се притесняваш, че ще има проблеми   bouquet.

# 155
Убедихте ме  Simple Smile Тия дни ще прегледам сайтовете на производителите и ще поръчам а пък после сигурно ще ви засипя с въпроси относно ползването, поставянето и т.н.

# 156
   Стерилизацията, според упътването на моята, е преди първата употреба и после след края на цикъла, но аз я правя преди началото, за да съм сигурна, че е чиста.

# 157
                       Старая се да не съм особено убедителна, тъй като не искам после да го отнеса, ако на някой все пак този метод не му пасва. Но не мога да скрия колко добре се чувствам, откакто имам моята.
                       За изваряването ще погледна утре, че скоро чистих и... оттогава нищо не си е на мястото  Blush. А откакто писах разни щуротии малко по-нагоре се опитвам да съм по-внимателна какво пиша  Blush. Забравих да ги оправя.

# 158
Много добре се чувствам и аз, особено след като скъсих малко висулката  Laughing. Първия път ми беше доста неприятно, защото я усещах, но си мислех, че съм поставила чашката неправилно.
На мен на два пъти ми пропусна леко в началото на цикъла. При това не беше пълна и на половина чашката, от което следва да не съм я сложила добре ли  newsm78

# 159

На мен на два пъти ми пропусна леко в началото на цикъла. При това не беше пълна и на половина чашката, от което следва да не съм я сложила добре ли  newsm78
Абсолютно същото стана и при мен, и аз това се чудя, дали съм я поставила неправилно и как иначе да я поставя.

# 160
Най-накрая дойде и моят ред да се включа с мнение. Имах чашката от няколко месеца - подарък от Екомама.
Някой питаше по-нагоре за доставките - доставят в чужбина и доставките са направо турбо (поръчвах от многократните пелени, за превръзки мисля още, че досега не ми се налагаше).
За мен това е съчетание от удобство и спокойствие.

# 161
Много добре се чувствам и аз, особено след като скъсих малко висулката  Laughing. Първия път ми беше доста неприятно, защото я усещах, но си мислех, че съм поставила чашката неправилно.
Това мис е струва много странно,защото и аз мислех,че е си скъсявам дръжката понеже не съм от най-високите,ама се оказа,че тя ми влиза толкова навътре,че за да я извадя се налага да си понапрегна мускулите.Иначе аз още първия път я поставих толкова сполучливо,че изобщо не я усещах.Ти как я сгъваш-на 2 или като сладоледена фуниика?

# 162
Видях такива чашки за еднократна употреба  Thinking Прилича материята на нещо като презерватив  newsm78
Дали са по-добри от хигиенна страна?

# 163
Ми не знам, но пишеше по чуждите форуми, че с тези може да се прави секс  Mr. Green
За мен малко лично се обезсмисля, защото е еднократно, но то човек си знае.

# 164
Ми не знам, но пишеше по чуждите форуми, че с тези може да се прави секс  Mr. Green
За мен малко лично се обезсмисля, защото е еднократно, но то човек си знае.

Точно това за секса и аз щях да напиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт