Алтернативни продукти за дамска хигиена

• 132 863
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 435
                             Взех си някакви боклучави за 5 лв: две свързани пластмасови топчета, може би около 2.5-3 см диаметър, еднакви (макар на снимката да не личи). Разделих ги, и опитах да ползвам само едната. Вътре има друго топче, което е свободно в първото и се мести. Та такаааа... Топчето (на връвчица) като е в мен чувствам сериозна тажест, ако и да е в пъти по-малко от чашката. Като ходя по улиците не забелязвам да правя чак такива движения, че да се мести едното топче в другото... Само един ден го пробвах. От магазина ми казаха да не го ползвам повече от 4 часа, тъй като връвчицата била текстилна, но така или иначе не разбрах защо. Към момента правя упражненията на Кегел, без помощни материали, нещо не съм убедена да опитам пак с топчето. И много голямо ми се струва и туй то. А нещо с размера на чашката ми звучи огромно - не знам. От друга страна май след деня на проба с топчето имам осезаемо задобряване, но трябва да опитам поне още веднъж, за да съм сигурна. Иначе откъм еротика - нищо... Поне при мен усещането е по-скоро неприятно.

# 436
Тези на снимката поне изглеждан нелошо, но на живо може да е друго. По принцип таката трябва да стане както го описваш - да не я усещаш много като ходиш, но в същото време мускулите работят и това е важното. Текстилната връвчица е като при тампоните (затова предпочитам да взема яйце) - има минимален риск от СТШ, и и без него пак тъкънта е удобна да се равиват разни колонии.
Кое усещане е неприятно - ходенето с топката или друго? Ако е първото - нормално е.

# 437
Тези на снимката поне изглеждан нелошо, но на живо може да е друго. По принцип таката трябва да стане както го описваш - да не я усещаш много като ходиш, но в същото време мускулите работят и това е важното. Текстилната връвчица е като при тампоните (затова предпочитам да взема яйце) - има минимален риск от СТШ, и и без него пак тъкънта е удобна да се равиват разни колонии.
Кое усещане е неприятно - ходенето с топката или друго? Ако е първото - нормално е.
                             Ами като цяло усещането - не непременно при ходене. Просто... тежи. Не го очаквах  Blush. И усещам топчето почти през цялото време - за разлика от чашката. Ок, значи продължавам да го ползвам от време на време, да видим дали ще има ефект  Peace. А иначе на живо изглеждат като... като че и и 5 лв им е много  hahaha. Ще гледам да ги изварявам след всяко ползване тогава.

# 438
Като ходя по улиците не забелязвам да правя чак такива движения, че да се мести едното топче в другото...
Значи като е в теб усещаш когато се мести топчето, което е вътре в другото?  Thinking
А всъщност се ползват просто, когато човек се движи навън (примерно), т.е. само движението, когато са вътре е достатъчно или могат да се правят и упражнения с тях? При упражнения няма ли да излязат навън?  newsm78
Междудругото забравих да спомена за тия, които гледах аз, че имаха някакви дрънкащи работи в тях за тежест. Определено не си струваха парите, а пък ако ще и злато да дрънка в тях.  Laughing
Мег, а ти какъв тип яйце смяташ да търсиш? Нали не като тези в сайта, еротичните? Те като гледам също си имат някаква връзка, прикачена към тях, макар че не на всички модели се вижда. И аз бих си взела, ако намериш линк, пусни да видим!
Виргиния, а ти пита ли дали може да се изварява материала?
п.п. видях, че имат един магазин в Бс, дано намеря такива по-евтини, поне да пробвам как е, а пък после, ако ми хареса   Wink, да взема нещо по-свястно.

# 439
Ето ги яйцата: http://www.healing-tao.com/tao-garden/universal/en/taoist-sexual-practice/
и топките: http://www.calmspirit.net/jade_pearls/jade_ben_wa_balls.htm
Аз имах като зеленит, само че кристалът/камъкът беше многоцветен - много красиви  (сега като гледам по сексшоповете какви боклуци продават и ме хваща яд).
И яйцта, и топките на снимките са от нефрит. Мен и двете разновидности ме блазнят, но с яйцата не съм пробвала, затова са ми интересни.

# 440
...И яйцата, и топките...
                              Добре де, ама защо яйцата са по едно, а топките по две  Thinking?
                               Не миличка, не питах дали може да се изварява  Blush. Дамата от сексшоп-а почистваше всичко с някакъв спрей само... абе ако стопя нещо ще пиша скоро.
                               Бтв, днес повторих опита с топчето и установих, че вече не го усещам. Мисля, че и упражнения могат да се правят, аз опитвах в началото упражненията на Кегел с топчето, но май трябва малко още да ми позаякнат мускулите още, преди да започна пак. В момента правя или Кегел без топчето, или нищо с него. Всъщност с него правя разни стягания, най-вече с цел да го усетя. Мисля, че и с чашката самите намествания и стягания на мускулите по време на ползването и поддържат тонуса на мускулите, а не че трябва да се ползва и през останалото време за някакви упражнения. Топчето... се надявам до два месеца да започна да го усещам достатъчно добре, за да мога да правя упражнения с него.

# 441
  • София
Хм, аз от същия онлайн секс-шоп намерих и силиконови топчета... Два броя, свързани са и не може (и не трябва) да се разделят, пише че са от медицински силикон, препоръчвани от акушерките, дъра-бъра. Да, ама като ги поставих и после се изправих, се оказа, че не мога да задържа и двете. Може би матката се смъква надолу, не знам, но след изправянето едното просто тръгва надолу и излиза. Дори и така не ми е проблем да задържа второто в мен, но, разбира се, няма начин да се движа с едно вътре и едно навън  Rolling Eyes Та май не случих на модел  Confused Вероятно по-подходящи са единичните топки и нефритените яйца.
Допълвам - срещнах ги и под името "гейша топчета".

Както и да е, за друго исках да пиша. Веднъж в темата се обсъждаше темата за СТШ и чашката. Докато си четях в "Естествени идеи", попаднах на текста: "(...) Друг химикал, който просто не трябва да присъства в бебешките пелени е sodium polyacrylate. Тази субстанция се намира в пухкавия слой на пелените за еднократна употреба и превръща урината на вашето бебе в гел. Sodium polyacrylate може да абсорбира течност 100 пъти по-голяма от собственото му тегло, ето защо се използва за производството на силно абсорбиращи пелени. Използването на Sodium polyacrylate се свързва със Синдрома на токсичния шок при употреба на тампони(...)".
Оттук заключавам, че СТШ се причинява от този химикал в дамските тампони. И тъй като менструалната чашка е от силикон и не съдържа този полиакрил (нали?), не може да причини СТШ.
И от няколко месеца съм си купила чашката, а все още менструацията ми е в далечна и неясна перспектива, язък  Laughing

# 442
Хм, аз от същия онлайн секс-шоп намерих и силиконови топчета... [/i]
                              Да, аз като ходих имаше някакви от медицински силикон също, но хем ми се видяха големи, хем повече пари, а като за пръв път не ми се рискуваше... Честно казано повече ми се иска да си взема яйца. Аз не съм опитвала да ползвам двете топчета заедно - разрязах ги веднага.

# 443
Такива яйца преди съм виждала в магазини за минерали и полускъпоценни камъни. Само дето не бяха пробити. Колко трябва да е размерът на яйцето всъщност? Топчетата са с диаметър по 2 см. всяко, а яйцата?

# 444
  • София
Аз преди имах някакви топчета, но не бяха гладки.  Rolling Eyes Мъжа ми ги беше купил, от секс магазин и продавачката му казала, че освен секс ефекта помагали за мускулатурата. Първо, никакъв секс ефект не видях, да не говорим, че едва ги извадихме. Rolling Eyes Embarassed Embarassed
Изобщо провал отвсякъде. Диаметъра беше може би около 2см, но бяха "бодливи" от силикон.
Изхвърлих ги веднаха, въпреки, че струваха около 25лв, просто още изтръпвам като се сетя за усещането.
А за тези гладките не знам...но след злополучният опит не знам дали ще рискувам.

# 445
Я сега ме светнете, че нещо не вдявам...
Та след като се оказа, че имам нефритени яйца от леля  за Валикден Mr. Green (2 броя, без дупки и връзки по тях, с размерите на пъдпъдъче яйце), какво мога да правя за стягане освен да си лежа да си ги пъхам в трътката и да си ги снасям? Ако си сложа и съм в движение трябва ли да правя нещо специално (да стягам и отпускам мускули) или ...?

И докъде стигнахме с поръчката ми за чашка? Разплащам се веднага, моля някой да ми поръча най-евтиния читав вариант за раждали дърти трътки  Praynig

# 446
Медицински силикон звучи успокоително, но дали това е подходящият материал за целта, за която ние /ще/ ги ползваме?

# 447
А така Simple Smile докато сме на тема тренировки на вътрешните мускули, вижте това! Има и клипче Simple Smile

# 448
Я, жената какви подвизи прави с едни нищо никакви тренировки с яйце  Mr. Green
На мен 2-3 см диаметър ще са ми ок. По-малките за професионалсти  Mr. Green Като за начало около 3 см си е добре. Въпросът е откъде да се поръчат.

Пачикрак, ти хареса ли марка?

# 449
pachikrak, много се смях  Laughing. Не на теб, разбира се, на начина, по който се изрази  Grinning.
Все по- интересни ми звучат тези яйца. От известно време правя почти всеки ден упражненията. Доколкото схващам с яйца или топки се правят същите упражнения, не само се стои или върви с тях, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт