Алтернативни продукти за дамска хигиена

• 132 886
  • 1 352
  •   1
Отговори
# 555

За яйцата ме имате предвид, нали - записала съм се и се потвърждавам за пореден път.

# 556
  • Варна, морето и сините вълни!
До тук преброих 11 комплекта
mimito   1                                                      
jenny_b   1                                                                           
maktub   1                                                      
Виргиния   1                                                      
Лилита   1                                                      
chiges   1                                                      
Meg!   2                                                      
Бухтичка   1   
Desisunshine 1 / гребенче
hedra   1

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 23:52 от Mimito

# 557
За мен само яйца, без топките Simple Smile (Maktub съм)

# 558
За мен само яйца, без топките Simple Smile (Maktub съм)
                         И за мен само яйца  Peace. (няма да кажа кой съм)

# 559
Още първия път като сложих чашката и имах чувството, че ми причинява неудобство в областта на уретрата. Тогава се оплаках, че имам леки циститоподобни усещания, а не бях имала от години оплаквания. И до сега, вече колко месеца стават, на моменти пак ми се случва и дори извън цикъл. Чудех се дали не правя някаква аналогия за чуждо тяло както като ми поставяха катетър, защото тогава имах същите усещания. То малко отвлечено де, но мислех че ГНМ има някакво обяснение. При това като сложа чашката не я усещам изобщо и мисля че ми е по мярка.
За яйцата- потвърждавам.

# 560
Хедра, и при мен е подобно с лейдикъпа. Взех две понеже една позната искаше от ибей и заради нея взех комплект от 2 бр. Л, като си мислех, че ще ми стане. Е, не я усещам, но някак не ми е толкова удобна. По-мека е от муункъпа, аз заради това я взех и по-лесно я поставям, но като я сложа имам чувството, че не се разтваря. Пропускаше ми от време на време. Дупките й всеки път като я извадех бяха почти или напълно запушени, а с муункъпа чак така не е било. Та след няколко опита се върнах на муункъпа, която ми е от малкия размер и май ми е по-добре с нея засега. Ще я оставя за по-нататък другата.
Явно като е по-голяма се сгъва някак и не може да направи вакуум.
Clairette, мисля си, че при теб влиза толкова навътре и прави добър вакуум, заради по-стегнатите мускули - нали не си раждала още.

И аз потвърждавам, че искам 1 комплект яйца и ако е от онзи сайт с гребенчето - и 1 гребенче! Иначе нямам претенции за доставката, в смисъл, че не бързам, така че по-евтиния вариант ще е по-добре, но както решите. Ще участвам при всички случаи!
Тези, които са в червено са потвърдилите вече ли? Защото аз съм в синьо и се зачудих.

# 561
                        А някой тук, който е поръчал от големите чашки дали се замисля, че с яйцата може да намали размера  Thinking? Любопитно ми е дали ще се получи така. Аз като поръчвах чашката съм се объркала и взех малката (и чак след 2 цикъла си видях грешката), но сега след седмица упражняване я чувствам много по-добре и определено ще става все по-добре.

# 562
Ами специално при Муункъп рамерите с многа малка (според мен) разлика. Взех големия, въпреки, че са ми стегнати мускулите (лична преценка  Mr. Green) и ми е ок - доста плътно пасва, прави добър вакум въпреки, че дупчиците са почти запушени по време на използването - не мога да ги измия като хората и едва при изваряването се отпушват напълно...

Виргиния, кои упражнения правиш (за всички свинксетири или само "асансьор") и по колко? В серии ли?
Аз преди години когато започнах, правех само за всички свинкстери и пак имаше ефект, но после правех "асансьор" със значително по-малко повторонея, в серия по 5, макс. 2-пъти на ден и ефектът беше по-усезаем от преди това  Confused

# 563
...Виргиния, кои упражнения правиш...
                         И за всички, и 'асансьори', но не правя серии обикновено (случва се, но нямам толкова търпение и удобни ситуации). Споменатата седмица бях само на асансьори, но пак е силно казано, защото в началото не усещах много и не е ясно какво точно правех. Две нощи спах с топчето (на собствена отговорност). 2-3 пъти го поставям сутрин, като тръгвам за работа и се надявам от движенията ми да работи, а и правя асансьори с него. Изваждам го по някое време. За това време чувствителността ми се е подобрила определено, едната сутрин след нощ с него се събудих... доволна  Blush. Изкарах и един цикъл с чашката - усещам я много по-добре и мога да я донамествам. Преди сякаш не я усещах така. Относно секса... не смея да правя нищо съзнателно засега, страх ме е ако стисна да не боли. Но чувствителноста... а, това го казах вече  Mr. Green. И така. Иска ми се да знам как се почистват яйцата, че с тия топки нямаше упътване и малко ме е страх.. И така.

# 564
Явно с топчето има доста добри резултати! Е, сега вече съвсем нямам търпение за яйцата  Mr. Green

Навремето съм пробвала да правя по-дълго задържане в стегнато положение с тампони и особено по време на цикъл, така да стегна, че да не може да изтече, каквото има да тече, поне докато измина 50-60 метра. Това работеше много добре. След това спрях да го правя по други съображение и определено после се бяха разхлабили нещата или поне моето усещане и ми трябваха няколко опита с "асансьорите", за да си върна усещанията, а по-късно и стегнатостта.

За почистването на яйцата - добро измиване. Нефритът не е порест (както са и гладко полирани) и това ще е достатъчно. Връвчиците ще ги видим като дойдат, ама ако има проблем, пак може да си ги заменим с конец за зъби.

# 565
Относно секса... не смея да правя нищо съзнателно засега, страх ме е ако стисна да не боли.
Не боли!! А някои казват че е много приятно и сами си го търсят  Crazy Crazy

П.С Много хора не случайно ни смятат за шашави  Mr. Green

# 566
...За почистването на яйцата - добро измиване. Нефритът не е порест (както са и гладко полирани) и това ще е достатъчно...
                           А и антибактериални св-ва има, четох някъде.. Връвчиците най-вече ме притесняват, а при топките дори не мога да ги махна напълно.
                            Mimito,   bouquet! Ще опитам скоро, но нали вече се усещам стегната... и може би нищо не правя, но ми се струва, че коооой знае колко стягам  hahaha. А и се чудя по кое време да го правя съзнателно, но мисля като започна - да го питам и да се учим.

П.П. Не сме добре, и трябва да се пазим от нормалните  Twisted Evil.

# 567
А на асансьора, как изтласквате топчето? Ясно ми е как се "гълта" но изтласкването тцъ Flutter

# 568
  • София, Младост 2
Аз стискам най-безочливо, даже без да се обяснявам - не се е оплакал мъжът от стискане Mr. Green Обаче като го питах, усеща само в основата, т.е. където е самият вход на влагалището - нагоре явно не се справям с мускулите още... Blush (аз си пробвах и с пръст, за да разбера къде как се усеща - навътре много трудно се стягат пустите мускули, авно затова трябват топчетата и яйцата, за да ти засилят усещанията на тези места и да се научиш да си контролираш мускулите). Само че много разсейва пустото стискане и отпускане hahaha, та по някое време трябва да спра, за да мога да се съсредоточа, че все пак не правим упражнения с топчета в тези моменти Joy

С изтласкването и аз имам проблем - нали пробвах с камъчето. Трябваха ми доста опити, докато успея да се светна как да изтласквам - ама хич не успявам да е рязко и наведнъж, а доста постепенно се изплъзва.

То тук добре, че сме далече от нормалните Mr. Green Иначе си я представям тази тема в Клюкарника hahaha Кой знае кога ще ни залющи форумският фолклор Laughing

# 569
...Кой знае кога ще ни залющи форумският фолклор Laughing
                          Ще се прочуем скоро, и аз така усещам  hahaha.
                          За изтласкването... мен хич ме няма засега. А за стискането точно така си мисля - в основата най-вече ми се получава, но поне и малко по-нагоре започнах да придобивам някаква чувствителност... Но до най-вътрешната зона скоро няма да стигна май.

Общи условия

Активация на акаунт