iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 141
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ще се прави ли скоро поръчка и ако може някой по-разбиращ да ми помогне да си взема едни обувки продавача ми обяви 65 лв с доставката до българия ако може някой да ми помогне да пише на лично

# 571
Aз пазарувам от таобао с посредник,но пък въпреки ниските цени,то посредника взема майка си и баща си.Определено е по-изгодно от ioffer.
Бях взела на мъжа ми преди години от ибей D&G сребърни с плочка на тях за 300лв(тогава незнаех за тези сайтове) и много бързо се нацепиха.
Определено качеството на този тип обувки е доста ниско,но пък ако много ти харесват ги купувай,пък.

Миоки-не съм поръчвала от тях и не мога нищо да кажа.

# 572
еми и тука ги има ама 180 лв за реплика като мога за 65 да я зема Grinning

# 573
ами вземай ги.
В този сайт няма обща поръчка освен ако някой не си хареса нещо от същия продавач и така ще падне цената,но пък ще има цена на куриер ако не сте от един град.
Приемаш офертата която ти е пратил продавача за 65лв. след това му пиши или той сам ще ти пусне инвойс на пощата и през него плащаш с ПП,то само води стъпка по стъпка.

# 574
Здравейте! Имам едно питане - и при вас ли сайтът е ужасно бавен или проблемът е при мен? Абсурд е да заредя няколко артикула на веднъж, например много е изнервящо

# 575
Аз нямам такъв проблем.

# 576
И още нещо...В събота поръчах един артикул чрез ЕМС...в неделя го платих,китаеца ми даде тракинг номер,но от 2011-11-14  01:13:46 до този момент ми дава че е изпратено от сортинг центъра в Шанхай и нищо друго. Имам ли повод за притеснение или просто много бързам?

# 577
Бързаш.

# 578
А кога горе долу мога да очаквам някакво развитие...днес е 7календарен ден, а още си стои така.

# 579
  • Стара Загора
Здравейте момичета, някой има ли опит с връщането на стоки. Искам да върна едни обувки, които не ми харесват, а нямам идея как ще ми върнат парите.

# 580
Здравейте момичета, някой има ли опит с връщането на стоки. Искам да върна едни обувки, които не ми харесват, а нямам идея как ще ми върнат парите.

Ше ти ги ги върнат, но след като са получили обратно пратката.Ти трябва, обаче, да си поемеш разходите по пращане, и ти връщат самио стойността на обувките. Поне на мен така ми каза китаеца, но аз не посмях, видя ми се много съмнително.

Аз да попитам друго, получването airmail по същото ли като получаването по ems?

# 581
  • Стара Загора
Ясно ми е, че връщането ще е за моя сметка. Само не знам трябва ли да започвам някакъв диспут, защото продавача ме убеждава, че не е нужно.
С EMS доставката уж е по бърза, но на мен и по другия начин са ми идвали много бързо и обратното.

# 582
  • софия
Момичета много ми се иска да си поръчам тези дънки http://www.ioffer.com/i/2011-women-s-low-rise-washing-slim-hole- … l-jeans-474844800  ,на наша номерация съм 34 и тези са дадени така но незнам дали техните номера отговарят на нашите.Нашите са по турската номерация за дънки доколкото знам  newsm78 Моля за помощ да ми кажете за да се пробвам да си ги взема

# 583
  • Пловдив
Момичета много ми се иска да си поръчам тези дънки http://www.ioffer.com/i/2011-women-s-low-rise-washing-slim-hole- … l-jeans-474844800  ,на наша номерация съм 34 и тези са дадени така но незнам дали техните номера отговарят на нашите.Нашите са по турската номерация за дънки доколкото знам  newsm78 Моля за помощ да ми кажете за да се пробвам да си ги взема
Попитай продавача-дай му твоите мерки и той ще ти каже кой номер да поръчаш  Peace

# 584
  • София
След като сте се договорили, платили и са пуснати нещата, плащаш ли мито и ддс в България? И къде пристигат нещата ? Харесах едно долнище за ски и искам да пробвам да го поръчам... 

newsm78

Общи условия

Активация на акаунт