iOffer- ново място за стари маниаци!!!

• 91 138
  • 729
  •   1
Отговори
# 690
zdraveite iskam da pitam tozi sait nadegden li e?mnogo molq nqkoi koito e pora4val da m i pishe 4e iskam da si pora4am edni ne6a a neznam dali e nadegden i dali sa sa6ite kato na snimkata.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 15:54 от divaiva79

# 691
  • Пловдив
аз лично не съм доволна,дръпнах си рейтинга от ибей и станах с 215 оценки,но само 1 път получих поръчка,съответстваща на снимката
1.бански армани бял-целия на жълти петна
2.очила ЛВ,със съвсем различен калъф и аксесоари
3.Обеци УСЛ,толкова огромни,че е невъзможно да се носят-тежат
4.Очила армани-вместо прозрачни-огледални
5.Дефектна рокля-в момента водя диспут
6.чакам още 2 рокли-незнам какво ще излезе
Отгоре на всичко получих You received a Non-Paying Buyer (NPB),защото купувача не искаше да закупя 2 рокли,а каза да платя за две,че ще получа 2,а да оферирам 1бр и сега се чудя КАК ДА ПОСТАВЯ НЕГАТИВЕН КОМЕНТАР(feedback),дава ми опция само за положителен

# 692
  • Пловдив
Никой ли не знае как се поставя negative feedback

# 693
  • Ямбол
mannuella конкретно за този сайт не знам,но принципно,като тръгнеш да поставяш и избираш _позитивен,неутрален или отрицателен..

# 694
  • Пловдив
да,така е на другите места и преди съм поставяла отрицателен в този сайт,но сега ми дава да поставя само положителен или да съобщя за проблем.Няма смисъл да съобщавам,защото ми направиха частичен рефънд
А вие доволни ли сте от покупките от сайта

# 695
  • Стара Загора
Досега не съм имала проблеми с никой от продавачите.Всичко съм получавала както е било описано.Сега имам една не получена пратка, но е още рано да се оплаквам минали са само
15 дни.Само че имам номер който не мога да проследя RA204332613CN .Ако има някой който може да ми помогне,ще му бъда благодарна.

# 696
  • София
Само че имам номер който не мога да проследя RA204332613CN .Ако има някой който може да ми помогне,ще му бъда благодарна.
Все още няма информация за тази пратка. В момента са празниците за Китайската Нова година, затова повечето не работят (включително пощите). Ако е предадена края на миналата седмица...

ПП Тогава пиши на търговеца, настоявай да провери какво става. Имах такъв случай - пратката беше останала на китайската митница.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 19:59 от vanian

# 697
  • Стара Загора
И на мен така ми излиза ,но номера ми е даден на 22 01 и затова би трябвало да е тръгнала пратката отдавна.

# 698
Харесах си една тениска,но като щракна на нея ми изписва
Unfortunately this item is no longer available, but you may be interested in the following.
Защо е така и има ли начин да разбера поне кой е продавача.Тениската е на кавали реплика и може би затова има някакъв проблем  Thinking

# 699
  • София
suzana63 Днес пратката ти е пристигнала в Бг; 11 Feb 2013 10:20:00 Receive item at office of exchange (Inb) Получаване на Вх.пратка в Межд.разменна станция.
Честито  Peace и като си я вземеш  - да се похвалиш!

# 700
  • Стара Загора
Vanian получих си пратката и много съм доволна.
http://www.ioffer.com/i/182967366

# 701
Здравейте, мисля да поръчам 2 часовника от този продавач 100% отличен фийдбак има.. http://gb.ioffer.com/i/gu23-leather-belt-watch-men-s-ladies-watches-530739962  някой може ли да ми каже ориентировично колко ще са митническите такси.. от лондон съм.. благодаря ви

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 16:13 от MIVA06

# 702
Момичета, стана голям проблем и просто не мога да повярвам, че ми се случва. До сега не бях пазарувала от сайта.  Една приятелка ме помили да и купя едни обувки за $100 от там. Аз се свързах с продавача директно ( на снимката имаше имейл). Видях че този има над 1000 обяви и предположих, че е свестен. Аз не бях обърнала внимание на сайта, защото никога не съм се заглеждала по него. Тоя ме убеди, че нямало как да приеме пейпал, защото някои клиенти са некоректни и след като получат стоката искат рефънд. Може само чрез уестърн юниън. Преведохме сумата, и сега няма и следа от тоя.  #2gunfireНито отговаря, нито мога да му намеря името, нито нищо. Аз мислех да го заплаша, че ако не върне парите, ще кажа на сайта, че е некоректен и да го отстранят. Обаче той си е премислил нещата. Аз се подведох от това, че той имаше над 1000 обява, или да съм се объркала...и той не би си рискувал акаунта в сайта. И сега явно няма какво да се направи? Има ли начин, чрез тези Уестърн Юниън да се направи нещо? Или към някой, към който да се обърна за помощ? Нещо, като "полиция в интернет"... оххх какво говоря, такива неща не съществуват. Някакви идеи?

# 703
Преди няколко години и аз бях в същата ситуация - голяма глупост!Изпратих парите обаче през банка, защото си мислих, че е по-сигурно.Нищо не можаха да направят от банката - нито от нашата, нито от китайската.От сайта (китайския ибей) ми отговориха, че след като сделката не е минала през тях, не могат да ми помогнат.Писах поне като отзиви уж, че това е некоректен продавач, но надали съм му накривила шапката.Това беше доста отдавна, надявам се сега да има някакво разрешение!

# 704
  • sofia
В Уестърн се попълва декларация за сигурност , питат те дали познаваш човека и те предупреждават !
Няма какво да се направи

Аз хем платих през ПП, но се оказа, че когато върнеш нещо с бг номер не може да се проследи. ПП отсъдиха да върна стоката, а продавача парите, но той не отиде до пощата за пратката и те ми я върнаха. Само се набутах за връщането, та сега връщам с EMS.
Бях получила яке на дупки, скъсано, ужасно!
Не пазарувайте от този сайт- измамници са

Общи условия

Активация на акаунт