Jivotinche, и ние сме така със събличането. И банята, и смяната на памперса много я изнервят, макар да се опитвам да и говоря спокойно. Въобще не мога да помисля за масажи. Давайте съвети.
. Беше страхотно! Два часа обикаляхме, а бебка спеше блажено! Днес пак ще се помотаем 
. Бях качила близо 20, но от седмица не мръдвам и грам надолу
Щото то и Илийчо беше едно прекрасно бебе в първите няколко дни, ама после какъв звяр стана. 
А на теб, бързо възстановяване! 
, много му се яде на това дете, какво да правя незнам, понякога виси по час на манджата
. 

Бебока спа през цялото време.

да започват дългите разходки че поне да сваля някой друг кг 
топло не слагай щом те боли гърдата,защото топлото стимулира да се образува гной,масажирай гърдата по време на цедене като сложиш едната си ръка отдолу а другата отгоре и започанеш кръгови движения без да натискаш (колкото да слезе кърмата) правиш малко масаж и започваш да цедиш с помпата,след това отново масаж и цедиш с помпата,когато вече гърдата ти спре да пуска с помпата,масажирай отново стисни с 2 пръста около ареолата и натисни на вътре,така изтича това което помпата не може да изцеди,наистина не е желателно да изцеждаш гърдата до край,а и дългото цедене я травмира,аз като не знаех как да се цедя по цял час съм се изцеждала и пак ми е била пълна гърдата,от както ми обясниха как да се цедя и за 2 дена мастита отмина
след като се изцедиш и те наболява гърдата може да и сложиш студен компрес за 15 мин,не знам дали ме разбра но ако има нещо неясно пиши на лични за да ти обесня по подробно,аз много се бях отчаяла с гърдата си,но след като отмина всичко вече съм добре,иначе докато бях в болницата с мастита си повтарях:Само веднъж да ми мине и ще искам да ми спрат кърмата.!.!
Това е малкото зло в крайна сметка.